Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Det er altid mørkest før daggry


82182 Helge Larsen/PI-redaktør 28/2 2020 10:53
4
Oversigt

Rapport Aksjemarkedet
Richard Paulsen
28.02.2020

"Dette blir ikke bedre før vi har kommet over en kneik der coronafrykten avtar, og økonomene kan estimere eventuelle tap og konsekvenser på samfunnet. Akkurat nå er det flere spørsmålstegn enn svar, og panikken sprer seg raskt. Jeg tror det er viktig å huske på at for de aller fleste vil dette kun føles som en forkjølelse, og etter på vil du være imun. Verden går ikke under, men det kommer til å bli ubehagelig de nærmeste ukene.

For er det noe jeg har lært de siste tyve årene er det at børsfall og kriser som dette gir vanvittig gode investeringsmuligheter. Hele hemmeligheten er å ha tilgang på kapital som ikke er i markedet til enhver tid. De smarte allokerer snart en større andel av formuen til aksjer. Investerer du uten belåning, kan du kjøpe små poster gjennom de neste ukene, og du nærmest garantert vi oppnå en betydelig avkastning i fremtiden. Motoren i verdensøkonomien er at alle land fra Ulam Bator til Reykjavik har tilsluttet seg markedsøkonomien, og det skaper økonomisk vekst bare ved at noen står opp om morgenen og bidrar med arbeid eller kapital. Det er ganske fantastisk. Selvfølgelig må vi gjennom kriser som Covid-19, men snart er det jobbetid igjen. Svært få ønsker å sitte stille når naboen opplever velstandsøkning. Se bare på vekstkanonene Nigeria, Etiopia, Kenya. Nigeria vil ha flere innbyggere enn USA innen 2050. Der skal alle opp på en velstandsøkning vi har sett i f.eks Kina og de asiatiske tiger landende. Globale merker som Netflix, Amazon, Apple, Google osv. kommer til å fortsette å vokse, så lenge de klarer å utvikle teknologi og innhold. Mennesker og vekst vil det være nok av".

Læs mere.....

https://blogg.nordnet.no/the-end/




TRÅDOVERSIGT