Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Babcock International Group (Tommy Carstensen)


82352 CashFlowGuy 6/3 2020 09:43
0
Oversigt

Er der nogen her på forummet, der kender til engelske Babcock International Group?

Det er et engelsk ingeniørfirma, der servicerer forsvarsindustrien, samt en række af andre industrier såsom atomkraftværker.

Har fået en på hatten de sidste par år, og virker meget billig, selvom det.på.mangr nøgletal lader til at være et over gennemsnitslig kvalitetsselskab.

Store udbytter, der aldrig er blevet sænket, og billig prissat.

Hvad med Tommy Carstensen, tænker at du måske kender lidt yderligere til casen?



6/3 2020 21:56 tommycarstensen 082368



CashFlowGuy Jeg kender dem kun perifert, fordi det er en FTSE100-komponent. Jeg maa blive dig svar skyldigt. Jeg investerer ikke i krudt og kugler :−)

Maaske er det meget fornuftigt at undgaa England, indtil de har forhandlet en aftale med EU paa plads? Hvis det overhovedet lykkes dem, hvis de bliver ved med at stille urimelige krav...

BNP klarer sig tilsyneladende ikke lige saa godt som i Tyskland og Frankrig, og Brexit er ikke engang traadt i kraft endnu:
https://www.google.com/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_mktp_cd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:GBR:IND:DEU:FRA&ifdim=region&hl=en&dl=en&ind=false&icfg



6/3 2020 23:45 CashFlowGuy 082372



Ja du kan have en pointe, men maksimal usikkerhed skaber ofte grobund for fremtidigt afkast :)

Tak for dit svar, håber du nyder din tur stadig.



7/3 2020 01:02 tommycarstensen 082374



CashFlowGuy Ja, jeg taenkte godt paa det, da jeg skrev mit svar til dig :−) Markedet *hader* usikkerhed. Det er COVID19 vist et fint eksempel paa.

"The worse a situation becomes the less it takes to turn it around, the bigger the upside." - George Soros



TRÅDOVERSIGT