Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

The Drilling Company of 1972


82546 DjengisCash 11/3 2020 16:58
Oversigt

Den er godt nok faldet meget, og den samlede markedsværdi er nu under en trediedel af den bogførte egenkapital.

Jeg har lige købt en portion i håb om, at familien Mærsk, som ejer over 50 pct af aktierne, vil forsvare deres investering.

Er der nogen som kan forklare det store fald ud over Corona og faldende oliepriser ?11/3 2020 17:11 tommycarstensen 482550DjengisCash Markedet er ikke skide rationelt, når der er panik :-D Brug det til din fordel, hvis du mener, at markedet tager fejl :−) Occidental havde nogle nyudskrevne obligationer nede i kurs 60. Der sker mange tossede ting lige for tiden. Jeg ville ønske, at jeg havde flere kontanter.11/3 2020 19:11 FA-langsigtet 482554Held og lykke med din investering, måske ser vi et rebound på den korte bane. Læs Larry Finks åbne brev til alverdens CEO's: https://www.blackrock.com/corporate/investor-relation.. Hvor mange gange optræder "sustainability" (bæredygtighed)? Konklusionen er, at investorerne går efter klimavenlige virksomheder, og jeg ser ikke Drilling 1972 i den kategori. Disclaimer: Har ikke, aldrig haft, skal ikke have.9/4 2020 12:02 Hyst 083685Jeg "arvede" nogle aktier efter split - de har jo ikke performet særlig godt må man vist sige, men supplerede en hel del i slutningen af sidste måned.

Jeg tror vi får brug for olie en rum tid endnu, og efter vi ikke skal bruge den til energi og transport,hvilket tager nogen tid, skal vi fortsat bruge olie til mange andre produkter.

De fleste investorer ser på bundtallet frem for ideologi, og realistisk skal vi brug olie i en rum tid endnu, med det bliver hurtig en "religiøs" diskussion.

Jeg anser The Drilling Company som en af det bedst positionerede i dette marked lige nu og har suppleret på mellemlang sigt.

TRÅDOVERSIGT