Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

17 Stocks With Fortress Balance Sheets


83281 tommycarstensen 25/3 2020 17:34
4
Oversigt

17 Stocks With Fortress Balance Sheets
https://www.morningstar.com/articles/973993/17-stocks..
These sturdy companies can withstand the economic slowdown--and they're on sale, too.

https://www.midgardfinance.com/tabulate/17-stocks-wit..
25/3 2020 22:48 PMPirate2 283287Jeg har ikke nogen af de nævnte aktier, men du er inde på et område der har betydet meget for mine investeringsbeslutninger de senere år:

Hvordan balancen ser ud. Specielt i hvor høj grad virksomheden er finansielt gearet. Virksomheder med stor finansiel gearing er langt mere sårbare i denne situation.

Jeg foretrækker solide virksomheder, hvor egenkapitalen er stor i forhold til balancesummen. De solide virksomheder er langt mere modstandsdygtige i en krise som den vi ser nu.

Og her kunne der måske være en mulighed, hvis man vil købe, og mener at bunden i nedturen er nået. For mange af de solide aktier er faldet næsten lige så meget som andre aktier, selvom de solide har langt bedre chancer for at overleve krisen.25/3 2020 22:58 tommycarstensen 183289PMPirate2 Jeg har nogle virksomheder i porteføljen, der har fået gevaldige hug, selv om de er consumer staples, der har klaret sig bedre end indeks. En af grundene kunne være for meget gæld. Et eksempel er AB InBev. Jeg tror, at flere vil have lidt mere fokus på balance sheets fremadrettet.

It's a Buyers' Market Choose Quality If You're Scared: 20 A Rated Low Debt Blue Chips to Consider
https://www.youtu.be/kQXqDZ_U9qATRÅDOVERSIGT