Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

De negative aspekter af professionel handel


83592 Limedump 4/4 2020 15:12
Oversigt

Her er en video til dig, der er interesseret i de negative sider ved professionel handel. Disse sider er sjældent eller nogensinde blevet omtalt. I stedet er der fokus på at demonstrere, hvor erhvervsdrivende, god og problemfri erhvervsdrivendes liv er - noget der er langt fra virkeligheden. Det vil sige "langt fra Las Vegas".

https://www.youtu.be/3jwnVXw8DRc4/4 2020 15:13 exitnu 283593

:-)5/4 2020 00:45 PMPirate2 283622Der er en hel del god livsvisdom i denne video, som jeg synes enhver der handler aktivt bør se.

Heldigvis har jeg med årene lært at håndtere stress. Ellers havde det nok været svært for mig, da min formue i starten af nedturen var nede med over 25%. Det fik mig ikke til at gå i panik eller ændre min strategi. Det gav mig heller ikke stress, da jeg vidste jeg var godt positioneret til situationen. I stedet fortsatte jeg med min strategi, med en række mindre justeringer, så jeg bedre kunne udnytte panikken i markederne. I dag er jeg kun omkring 8% lavere end da nedturen startede.

Jeg har de sidste uger arbejdet langt mere end jeg bryder mig om. Jeg handler især med algoritmisk handel, så det har især været programmering. Men det har givet resultater her og nu, og vil nok hjælpe mig til bedre resultater i fremtiden.

Nu er der faldet lidt mere ro på i de råvaremarkeder, hvor jeg handler aktivt, men jeg arbejder stadig hårdt på mit handelssystem. Det er fordi jeg har fået kik på nogle andre råvarer, hvor jeg kan lave en profit på grund af uroen i markederne. Med lidt held kan jeg begynde at handle aktivt i de markeder om et par dage.TRÅDOVERSIGT