Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kina vil overtage hele verden nu...


83601 Jens_Langkniv 4/4 2020 17:10
Oversigt
4/4 2020 19:40 koden 783609Ja og vesten skal tage sig sammen og sætte dem på plads en gang for alle.

Flyt produktionen ud.
Forlang at de følger spilleregler.
Bed om at steppe op på sundhedstilstand i landet.

Men sålænge alle ligger og køber kina skrammel på wish og alle mulige andre steder, så støtter man styret.5/4 2020 11:01 Relax 883628Money rules. Det har de altid gjort, det er ikke moralske overbevisninger der ændrer verdens gang. Skal Kina sættes på plads skal det kunne betale sig for "vestens" befolkning at gøre det.

Skatterne skal sænkes og skattesystemet skal forenkles, folk bør arbejde mere, så virksomheder bliver mere konkurrence dygtige. Gør det mere attraktivt at være selvstændig, reducer offentlige ansatte betragteligt.

Følg UK ud af EU. EU er som en blodigle der suger livskraften ud af ethvert land i EU. Vi har siden år 2000 ikke gjort andet end at spare og spare, skære ned og skære ned. Det er ikke kun i DK men en række lande i EU. Så hvor er det Eu har frembragt nogen form for fremgang. DK er efter finanskrisen i 2007-09 aldrig kommet ud af starthullerne. DK ruller ned på listen over attraktive lande, hvor lande som Singapore overhaler os i samme tempo, som en Bjarne Ris på steorider overhaler en treårig på sin trehjulede.

Egne danske virksomheder, som vi er stolte, af bliver nød til at overveje deres tilholdssted, fordi DK/EU simpelthen ikke er fordelagtigt nok til den globaliserede internationale konkurrence som ethvert land og enhver virksomhed bliver konfronteret med. DK vil være meget bedre stillet hvis vi selv kunne tage beslutninger, for hvad der gavner os som land uden at skulle forbi det forbandede beaukratiske gebyr opkrævnings kontor i Bruxelles. Hvad har EU bidraget med til at vores økonomi er blevet bedre?
Jeg kom sidste år tilbage til DK efter 22 år i udlandet og i mindre provinsbyer ser jeg med tristhed mange tomme gågade butikker, mange mindre virksomheder er lukkede og mindre samfund der står nærmest stille og gisper efter vejret. Kun København synes at være gået fri...indtil videre.

Den globaliserede verden vi konkurrerer med, trumler DK/os hvis der ikke skabes vilkår der gør os konkurrence dygtige og motivere os til at overgå og forbedre de eksisterende muligheder der findes idag. Hvor er EU i dette? EU har snarere fastholdt en økonomisk status q i deres fokus på idealiserede forestillinger om at vi alle skal være ens.

Så jeg ser mere en løsning i at gøre DK attraktivt at have virksomhed i end at forbyde at drive virksomhed fra Kina.
5/4 2020 14:58 koden 183634Jeg tror Relax er selvstændig :−)5/4 2020 16:49 Relax 183636Hej Koden
Det er jeg faktisk ikke. Er almindelig lønmodtager der tænker på hvilken fremtid mine børn for, hvis DK/os ikke begynder at blive konkurrence dygtige på flere områder end vi er i dag.5/4 2020 21:19 mccarthy 183641Relax.
Da jeg var ung var Danmark i en god positiv udvikling. Så gik landet ind i en uforståelig udvikling. Og nu ser vi den endelig afvikling.
Der er mange penge at tjene for den der forstår dette.7/4 2020 09:21 Relax 183664Hej Mccarthy
Vil du uddybe det yderligere?
mvh Relax8/4 2020 07:22 mccarthy 183673Relax.
I respekt for at Helges forum ikke skal besudles med mine subjektive strøtanker, så vil jeg blot sige, at der var engang hvor samfundet behandlede
folket med større anstændighed. På nudansk - at samfundet udviste samfundssind.
Hav en god dag.5/4 2020 23:37 Løvehjerdte 283642Hej Relax

jeg syntes at der skulle gøres mange overvejelser hvordan man vil gøre i fremtiden da din model med nedsat skat til firmaer vil gøre skattebetaling mindre og den sygehus omkostning som reder os denne gang evt. ikke vil være råd til i din model da dem i bunden i kina nok ikke for samme behandling som dem i bunden af vores samfund og vores måde og være på. 1 pose ris rækker ikke her i vores samfund.

men lidt mindre firma skat kunne man da overveje men tror ikke det ændre det grundlæggende.

tror der er mange måder og gøre det på det virker til at kina kontrollere alt vi kunne evt. gøre det samme på en måde vi kunne evt. man skulle søge om og handle eller modtage handler fra et andet land evt. kina eller mængde eller lukke granser evt. kunne vi overveje EU om vi stadig har lyst til EU jeg syntes der er også gode ting ved EU men jeg er ikke tilhænger af EU selv.

men militær kunne det være en god ting eller lukkede granser til Europa det tror jeg der kommer inden 20-25 år

politisk kunne der også ender sig noget. den måde vi har gjort tingene på har vi vist gjort det i flere 100 år.

det er så svært et emne og så mange måder man kan gøre det på.

den regning økonomisk og menneske liv som vi nu er vidne til kommer ikke bag på mig. men håber det bliver ændret noget.

vi har aldrig været flere mennesker på jorden som nu. og så tror jeg der kommer sådan noget corona og andre ting frem over måske siger jorden måske fra håber ikke jeg lyder som moder jord for det er jeg ikke...

det er bare inspiration kan man bruge det er det fint ellers smid det væk.

Mvh Løvehjerdte6/4 2020 20:04 msn 08365170-80% enig så du får en Tommelfinger6/4 2020 20:00 msn 083650Konklusion: Den korte fortælling, er vel De får den jo serveret på et sølvfad.4/4 2020 20:12 Opr2nist 683611Det er en tankevækkende artikel. Den strammer nok pointen en tand, men ikke desto mindre er Kina en enorm strategisk trussel, økonomisk, politisk og militært. Jeg forstår ikke folk som er mod EU, det er nødvendigt for Europa at holde sammen mod stormagterne. Vi kan ikke stole på andre til at beskytte os.5/4 2020 09:24 koden 183626Ja UK fatter ikke hvad de har gjort. men det opdager de.TRÅDOVERSIGT