Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Salg/markedsføring i COVID-19`s tegn


83675 Makingmoney 8/4 2020 09:17
2
Oversigt

Jeg er eksponeret i flere virksomheder hvor markedsføring/salg, af forskellige årsager, er vigtigere end normalt . Især gælder det for CBRAIN, TTOO og RDHL. Mine tanker er at virksomhederne nu skal en omvej for at skabe den første kontakt, som efterfølgende kan give et salg. Jeg var selv i 80`erne i lære i en købmandsbutik, hvor chefen drak. Hvis han ikke gad tale med nogen, fik jeg besked på at bede de sælgere der kom om at prøve en anden dag. De fleste accepterede høfligt, og gik igen. De mere frække kunne godt finde på at åbne kontordøren på klem (pinligt når han lå på 3 stole og sov brandert ud), for at se om han var "disponibel". Eksemplet er sandt, og et godt billede på at den direkte adgang til beslutningstagere er vigtig, og jo nu er ret begrænset,sandsynligvis vil være det længe.
Salg vil vel den næste tid foregå som VTC møder, hvor alene den manglende fysiske kontakt vil svække en salgsindsats. Samtidigt skal dette møde først aftales, altså en længere proces, hvor nu også tekniske vanskeligheder kan spille ind.
Har nogen af jer gjort tanker om dette hører jeg gerne om dem. det både: det bliver ikke nohget problem fordi....? Eller, ja det bliver en stor udfordring fordi?

Hvad siger i?

Venlig hilsen
Morten8/4 2020 20:09 bgadk 283679Jeg tror de fleste virksomheder "lever" på deres eksisterende kontakter for tiden. Hverken kunderne eller leverandørerne har energi (eller særlig mange muligheder) til at kontakte nye kunder eller leverandører over distance medier.

Jeg kan dog notere mig at de irriterende el-sælgere fortsætter med at kime ens telefon ned....28/4 2020 09:19 Makingmoney 183996Her svarer cbrain direktør faktisk på mit spørgsmål:VH
MortenTRÅDOVERSIGT