Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Selskabs-meddelelse Agat Ejendomme


84149 tumult 7/5 2020 22:10
2
Oversigt

Aktiver for DKK 1,4 mia. er den 11. maj 2020 atter i drift. Ejerandelen af centrene udgør ca. 95 % af koncernens ejendomme i drift.

Det lader til at Agat Ejendomme er sluppet langt bedre igennem krisen en man kunne frygte.
Jeg modtog meddelelsen kl. 20:13 men nogen har vist det langt tidligere for aktien steg 6,5% under en for aktien stor omsætning. Med til den historie hører dog at aktien var banket meget langt ned pga. Corona krisen, da mange nok har frygtet at at den blev ramt langt værre.

Sillebroen Shopping, Frederikssund, og BROEN Shopping, Esbjerg:
Begge centre blev lukket ned den 18. marts som følge af regeringsbeslutning, og alene Kvickly, apotek og
dagligvarerelaterede butikker har haft åbent efterfølgende. Begge centre genåbner den 11. maj.

Ringsted Outlet:
Centret er et åbent center, hvor alle butikker har adgang fra åben centergade, og derfor har centret ikke været lukket ned som følge af regeringsbeslutning.
Både kundeflow og omsætning har været bedre end forventet de seneste 14 dage. Det vurderes, at centret som outlet og som et åbent center vil have gode muligheder for relativt hurtigt at genfinde den hidtidige gode udvikling.

Galeria Sandecja, Nowy Sacz, Polen:
Centret genåbnede den 4. maj, hvor de åbnede butikker udgør 96 % af centrets areal, og genåbningen er forløbet tilfredsstillende.

Outlet Arena Moravia, Tjekkiet:
Centret har været lukket ned siden 14. marts som følge af regeringsbeslutning, og alene apotek og take awayrestauranter har været åbne siden dette tidspunkt. Centret genåbnede den 27. april med 42 butikker ud af 47 udlejede lejemål, og centret kan drage nytte af at være et åbent center, hvor alle butikker har adgang fra den åbne centergade. Centrets kundeflow og omsætning har i perioden siden genåbningen været bedre end forventet.

Ledelsen vil give en opdatering på forventninger for regnskabsåret 2020/21 samtidig med præsentation af
delårsrapporten for Q1 2020/21 den 11. juni 2020.

https://agat.dk/wp-content/uploads/2020/05/Nr._9_COVI..TRÅDOVERSIGT