Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 27 November Kl. 16:00 Læs mere her

6,1 mia kapitalnedsættelse - mon ikke aktien stiger idag :-)


84221 Jensen100 13/5 2020 06:31
Oversigt


Kapitalnedsættelse godkendt

12/5 20:05Den engelske High Court har i dag godkendt nedsættelsen af TORM plc's konto for overkurs ved emission med USD 900 mio. ("Kapitalnedsættelsen") i henhold til afsnit 648 i Companies Act 2006. Kapitalnedsættelsen blev godkendt på TORMs ordinære generalforsamling den 15. april 2020.


Kapitalnedsættelsen medfører ikke en reduktion af Selskabets underliggende nettoaktiver, men en forøgelse af de frie reserver med USD 900 mio., og giver således Selskabet større fleksibilitet til at foretage aktietilbagekøb eller udbetale udbytte i fremtiden, hvis det viser sig hensigtsmæssigt omstændighederne taget i betragtning.

Ved modtagelse af domstolens formelle godkendelse, vil den blive anmeldt til den engelske myndighed Registrar of Companies og træde i kraft, når beslutningen og kapitalopgørelsen er registreret. Som følge af restriktioner grundet COVID-19 er Registrar of Companies ikke i stand til at registrere Kapitalnedsættelsen på nuværende tidspunkt. Tidspunktet for registreringen er uvis, men forventes inden for en måned, og vil fremgå af Registrar of Companies' hjemmeside når registreringen er gennemført.
TRÅDOVERSIGT