Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Topchefer


84301 Relax 19/5 2020 00:03
6
Oversigt

Som ejer af et par Danske Bank aktier føler jeg at jeg skylder at ønske ISS investorer tillykke med 10% stigningen i anledning af Jeff Gravenhorst afgang. Det er altid dejligt at se ens aktie stige i værdi, især når man kan se der bliver skabt værdi i ens virksomhed.
Noget der ikke er sket i Danske Banks aktie de sidste par år. Men idag skete der noget... Jakob Aarup Andersen forlod DB til fordel for ISS, og minsandten om DB´s aktionærere ikke også blev belønnet med en 4% stigning.

Jakob blev jo desværre ikke fundet egnet til at være CEO i DB...så forstår godt han gerne vil prøve i ISS. Thomas Borgen har lært ham en del om, hvordan man vasker...altså penge, kvaliteter et firma som ISS der vasker og gør rent helt sikkert vil værdsætte...(tror det er "The note" som har øjnet denne spidskompetence)
Men inden ISS aktionærer slipper euforien løs vil jeg bare huske på, selvom i slap af med Jeff Gravenhorst, fik I jo Jakob Aarup Andersen også forkortet Jakob AA, der selvom hans mange evner tiltrods, blev fundet uegnet til at være CEO.
Som Aktionær i DB har jeg sammen med Jakob AA været vidne til at aktiekursen idag er det samme som da han tiltrådte DB i 2012. Det er et scenarie jeg håber, selvfølgelig ikke sker for ISS´investorer...men Topchefer er jo også kun mennesker med en million hyre om året, der skal komme med en eller anden plan, der lyder godt. Det tror jeg helt sikkert j. AA kan. Altså det der med at modtage en million hyre om året.
Hvad er der ellers sket under Jakob AA´s kyndige ledelse under Thomas Borgen.
Der er færre besværlige kunder vi skal bekymre os om...har ikke det præcise tal, men ihvertfald på den gode side af 100.000 kunder færre. Da må man sige at ledelsen har eksekveret konsekvent. Men Topchefer arbejder jo også mange flere timer end alle andre, hver uge hele året rundt, denne arbejdsindsats blev i DB belønnet med, i 2019 at blive kåret til at være Danmarks absolutte dårligste bank målt på tillid til banken.
Men et stort tillykke med jeres nye Topchef. Han siger selv, han er kendt for altid at have hvilepuls...det forstår jeg egentlig godt, det er jo ikke hans egne penge han forvaltede og en lav puls vil sikkert passe fint til hans nye job...da er det jo heller ikke ham der skal gøre et hotelværelse rent på 4 min og 22 sek.
Jeg er faktisk ret spændt på hvordan det vil komme til at gå i ISS med den nye CEO. For helt ærligt, særlig godt er det ikke gået for investorerne under Jeff Gravøl og heller ikke i DB med jakob AA. Men alle skal have en chance...også Topchefer, så må vi investorere støtte dem med lidt flere penge og lidt mere tålmodighed...ellers risikere vi jo at de skrider fra deres arbejdsplads.

PS. Skulle Jeff Gravøl søge en stilling i DB som topchef er han velkommen, vi kunne godt trænge til at få renset mere ud i DB´s bestyrelse.

Held og Lykke19/5 2020 10:10 NielsC 284303Der er dobbelt bonus for dem som har aktier i begge selskaber.

Jeg er en rimelig tilfreds ISS-aktionær i dag. Shorterne render deres vej :−)19/5 2020 11:09 Relax 184304Lad os håbe shorterne forsvinder helt og investorerne tager over.
Men må nok sige jeg blev lidt nervøs på ISS investorernes vegne da jeg hørte Jakob AA blev ansat for at få indtjeningen op og genskabe investorerenes tillid. Det er jo komplet nye kompetencer han skal lære. Selvfølgelig kan han lære det, han er både intelligent og smart, så det skal nok blive godt.20/5 2020 11:17 koden 184318Ha ha.. selvomjeg er sikker på du mener det (samme gør jeg), så er det sgu' godt med noget humor :−)25/5 2020 09:21 kkjoel 184368Smukt skriv.. specielt mange tak for sarkasmen (er al for sjælden i erhvervskommentarer) :−)TRÅDOVERSIGT