Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Optionshandel - basis


84311 Markettimer 19/5 2020 16:12
2
Oversigt

Jeg har fået en del tilkendegivelser efter videoen igår på, at mange var interesserede i at høre mere om optioner.
Men for at kunne gå i dybden med optioner, skal man have lidt basis-forståelse for, hvad en option er.

Derfor kommer der her første del i min nye options-serie på den engelske Youtube-kanal, hvor jeg starter helt fra bunden, så alle kan være med (håber jeg :−) )

Men skulle der dukke spørgsmål op, så skriv endelig. I de næste afsnit i serien begynder jeg at gå lidt mere i dybden med strategier og prissætning på optioner.

Håber I finder det interessant.
26/5 2020 03:57 PMPirate2 184381Optioner er et svært emne, og ikke noget jeg vil anbefale andre at prøve før de har sat sig grundigt ind i dem.

Jeg bruger dem selv fra tid til anden for at afdække min risiko i markedet. Altid ved at købe optioner, og aldrig ved at shortsælge dem - for det er alt for risikabelt for mig.

I det store har jeg ikke tjent noget på mine optionshandler. Men det kan forventes, for det koster at forsikre sig. I enkelte tilfælde har jeg haft store profitter, men det er stort set opvejet af tabene på mine andre optionshandler.

Jeg vil gerne advare mod optionshandel, hvis man ikke ved hvad man gør. Det skyldes, at jeg kender flere der forsøgte her der var heldige at få en stor profit (profit og tab i forhold til indsatsen på optionsmarkederne er voldsomme i forhold til f.eks. aktiemarkederne) og derefter satsede stort på spekulation i optioner. De endte alle med at tabe mange penge før de indså de skulle holde sig fra at spekulere i dette marked.

Selv har jeg ikke nogen markedshandlede optioner lige nu. De eneste optioner jeg har er de put/call optioner man typisk ser ved overtagelse af ikke-noterede virksomheder.

Men det er en rigtig god video fra din side, og den forklarer på en god måde de basale ting om optioner. Jeg ser frem til kommende videoer om emnet fra dig.26/5 2020 06:17 Markettimer 084383Jeg er fuldstændigt enig med dig. Optioner skal enten bruges som et forsikringsprodukt, når man forstår dem godt, eller de skal bruges i lidt mere avancerede strategier, når man har godt forstand på "greeks". Hvis man bevæger sig ind på området uden viden, så bliver man slaget.TRÅDOVERSIGT