Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Siemens/Gamesa 15 Mw mølle.


84459 mccarthy 29/5 2020 15:31
Oversigt

Siemens/Gamesa (SG) har annonceret en 15 Mw mølle og allerede
opnået 2 kontrakter. GE indrømmer at indtjeningen pr. salg skal op generelt.
Vestas/MHI ser ud til at hænge i bremsen. Er der nogle af jer (Troldmanden) der tør spå fremtiden på dette? De tanker jeg har i hovedet er om store møller tjener sig selv hjem for SG. Hvad fundament/sokkel der skal bære og hvorfor Vestas stadig er nr. 1 til trods for kun landmøllesalg.
Jeg er alment interesseret i vind, men nu er der en række følgeindustrier som meldes på banen.30/5 2020 23:01 DavidBrøndum 284471Vestas er jo en del, af MHI/Vestas, MHI Vestas overtog hele offshore delen fra Vestas, derfor er det også MHI, der overtog de sidste V112(en Vestas platform) ordre Vestas havde offshore. Så vidt jeg ved.

Grunden til, at Vestas er nummer ét, er at de sætter 6 ud af 10 vindmøller op i verdenen. Offshore møller er en meget lille procentdel af den totale produktion af vindmøller i verdenen.

Selvom vi i Danmark, snakker om og ønsker at flest mulige møller bliver flyttet fra land til vand, er vi en meget lille del af verdenen.

En vindmølle på vand er meget dyrere, at installere og holde service på. Derfor, vil mange andre lande fortrække, at bruge landmøller.TRÅDOVERSIGT