Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Investeringstanker


86084 Ukendtinvestor 22/8 2020 08:06
1
Oversigt

God morgen

Ligger med morgenkaffen i sengen, millionærklubben i ørene og en god kaffe og min PC på stødet. Fantastisk morgen! :)

Præmissen er at købe en ejerandel af et selskab og holde det resten af livet og forsøge at ramme et af de få superselskaber, der vil gøre det bedre end de mange øvrige.

Hvad er det vigtigste at holde sig for øje, hvis man har med stock pick investeringer at gøre og kan man overhovedet ramme en af de få superaktier, der over så lang en periode vil gøre det bedre end gennemsnittet?



22/8 2020 12:33 Hyst 486092



En superaktie forbliver ikke nødvendigvis en superaktie - det er nødvendigt at følge den og se om der sker en negativ udvikling i form af markedsinflydelse eller hvordan virksomheden bliver drevet. Bestyrelse og ledelse - konkurranter, trends samt game changing udvikling inden for området - også se om den har en form for boble tendense i aktiens udvikling.

Så præmissen holder ikke helt - men forsikring er vel et godt udgangspunkt - selv om forsikring er vel udsat i disse tider.

Jeg har kun Münchener Re i denne branche, og ingen speciel god viden i indenfor branchen - så må heller holde øje med Ukendtinvestor.

F.eks. gamle Nokia, som var en superaktie, men stort set døde da de ikke satsede rigtig i forbindelse med et teknologiskift, her var var ledelse og bestyrelse ikke fremsynet nok, og blev kørt bagud inden for ganske kort tid.

Begrebet Superaktie vil også være forskellig fra forskellige typer traidere - investorer. (og spillefugle).




22/8 2020 14:45 Ukendtinvestor 186099



Gode observationer.
Det gør det i praksis endnu sværere at udvælge de rigtige, når/hvis udfaldet ofte er at de tidligere superaktier pludselig vender og andre tager over.

Jeg forsøger selv at undgå at forsøge at udvælge, det er dog en del af charmen og energien ved at være investor, at man hygger sig med at forsøge. Dog er mit krav kun omkring 7 % markedsafkast så det gør øvelsen lidt nemmere i praksis ????



TRÅDOVERSIGT