Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tid til at samle op i Lundbech


86270 DjengisCash 26/8 2020 12:25
Oversigt

Lundbeck har fået en hård medfart ovenpå det seneste regnskab, og måske også mere end rimeligt er. Men sådan er det jo ofte, når "teknikken går i sælg".

Grundlæggende ser fremtiden jo lidt trist ud, da pipeline ikke indeholder nogen blockbuster, som kan løfte indtjeningen, men tjenes penge, det gør man da. Og så er der jo også den politiske rumlen i USA, som markedet rutinemæssigt overreagerer på.

Min fornemmelse i knæet siger, at vi er ved et vendepunkt, så jeg har samlet op i kurs 209. Og dagscharten ser da lovende ud, om ikke andet. På plussiden er også aktiens defensive kvaliteter.

Er der andre, som har en holdning til Lundbech ?
26/8 2020 12:32 DjengisCash 186271Jeg skal da lige stave selskabet rigtigt: Lundbeck26/8 2020 18:55 tommycarstensen 286279DjengisCash Tak, fordi du naevner en sjaeldent diskuteret virksomhed. Jeg foelger ikke selv Lundbeck. Hvis pipeline er trist, hvad skal saa fungere som katalysator til at faa folk til at betale mere for Lundbeck i morgen, end de kan betale i dag? Vaekster de bare en lille smule? I saa fald ville jeg gerne koebe den, men kun hvis multiplerne er rekord-lave; dvs de laveste i ~15 aar og udbytteprocenter er stoerre end 3-4%.

Det eneste produkt jeg kender fra Lundbeck er Eptinezumab, fordi det er en CGRP-inhibitor ligesom Emgality®, Ajovy® og Aimovig®.26/8 2020 21:27 DjengisCash 186287tommy , Det er ikke nogen vækstcase og det indikerer en P/E på 15,7 (2019-regnskab) heller ikke. Men de bruger trods alt ca. 3 mia kr om året på forskning og udvikling, så et eller andet af fremtidig værdi må de vel frembringe.

Jeg er ikke langsigtet i Lundbeck, men håber bare at lave et godt sving, som jeg i øvrigt har gjort et par gange før i aktien, når den har været oversolgt.

Analysen er ret simpel: Aktien er faldet stille og roligt 13 pct ovenpå et ellers godkendt halvårsregnskab. Når der ikke er en åbenlys begrundelse for faldet, så skal der ikke så meget til før teknikken vender rundt og det tabte bliver indhentet igen.
TRÅDOVERSIGT