Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tesla battery day resume


86998 Markettimer 23/9 2020 15:41
4
Oversigt

I går var der jo "Battery day" hos Tesla, som mange af os havde set frem til.
Flere analytikere har beskrevet det som et "kedeligt event" og et "event uden nyheder", hvilket jeg er helt uenig i.
Ja, der var ikke den helt store "her-og-nu-revolution", men der var til gengæld en lang række fantastiske forbedringer på tapetet de næste 2-3 år.
I videoen her gennemgår jeg hurtigt, hvad jeg mener de vigtigste punkter var fra dagen.





23/9 2020 20:13 Pensionisten 587005



Jeg har det bare med Tesla, at hvis jeg kunne skelne mellem bluf og seriøsitet, kunne jeg tage stilling. Men for mig at se, så er Elon Musk, desværre, perfektionist i begge begreber. En person, der, uden at skamme sig, står frem og bekendtgør, at han vil købe Tesla af børsen, og har finansielt tilsagn. Uden at der er det mindste gran seriøsitet i det. En person, der rager milliarder af $ ud i milepæle, og samtidig laver et split og efterfølgende emission. Den persons forventninger og forudsigelser, kan jeg ikke fæstne tillid til.
Jeg håber, at Tesla får succes med hele deres palet - men, jeg har ikke den nødvendige tillid til, at tro på hvad jeg ser og hører.



23/9 2020 22:32 koden 387007



Sådan er det med succes'er.... typisk styret af en excentriker.
Men træk det fra og se på hvad han har opnået.
det er der ikke mange der kan ud over gates og den slags.

battery day viser bare at han er langt foran på batteri fronten.
Men folk havde helt lav praktisk forventet noget på bil fronten.
Det kom ikke.



24/9 2020 00:42 Thorkild01 287008



Jeg tror at mange TSLA spekulanter :) havde forventet at Battery Day ville være dagen, hvor Musk og hans team meddelte de havde løst "Solid Battery gåden" og inden for en overskuelig fremtid ville starte en produktion. Det skete ikke. Men omvendt blev der, som Hans Henrik viser, udrullet et ret realistisk bud på, hvordan batterier i almindelighed og EV batterier i særdeleshed vil kunne blive et både bedre og billigere bud på en el-drevet fremtid, og sandsynliggjort at Tesla må regnes som en meget dominant aktør. Disclaimer. Jeg har IKKE aktier i Tesla, men præsentation igår har medført, at jeg (trods prisen, som jeg stadig finder ret vild) overvejer det.



24/9 2020 12:56 bikube 287019



Jeg er også ret stor fan af Tesla, men i nuværende kurs er jeg voldsomt Bearx3. Den skal meget længere ned, før jeg vil overveje at købe.



TRÅDOVERSIGT