Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af GN Store Nord


87266 Helge Larsen/PI-redaktør 2/10 2020 14:03
Oversigt

Trend:

Kort sigt - Op

Lang sigt - Op

Aktuel pris: 485 DKK

Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i optrend siden marts 2020 og frem til idag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 217 DKK, og med top og modstandsniveau i kurs 493 DKK, der ligeledes er ny all time high. I dag kan GN Store Nord aktien handles til kurs 485 DKK.

Lang sigt:

På lang sigt har GN Store Nord aktien været i optrend, og derfor er der god grund til at aktien vil fortsætte med at stige, og bryde den seneste top og modstandsniveau nedefra og op i kurs 493 DKK. Denne kurs i 493 kroner, er ligeledes aktiens all time high, og dermed et stærkt købssignal. Aktien har været i optrend siden november 2008 og frem til i dag. Her lå den i bund og støtteniveau i kurs 8 DKK, og forleden steg den til top og modstandsniveau i kurs 493 DKK.

Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 493 DKK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, vil aktien frembringe et stærkt køb signal, da det er brud af ny all time high. Samtidig har aktien fuldendt en bundformation, med toppe i 414 DKK og bund i 217 DKK. Denne bundformation kan give en mulighed for, at have sit target i kurs 620 DKK.


Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien nede ved bund og støtteniveau i kurs 414 DKK. Dernæst i bund og støtteniveau i kurs 291 DKK. Dernæst i bund og støtteniveau i kurs 217 DKK. Brud herunder vil bekræfte at aktien har vendt til nedtrend.

Afgørende bunde og støtteniveauer:

414 DKK, 291 DKK og 217 DKK.

Afgørende toppe og modstandsniveauer:

493 DKK.

De tekniske indikatorer ser kursstærke ud på dag, uge og månedsgrafen, med højere toppe og bunde, samt stigende momentum. RSI er over 50, og ligeledes er MACD positiv og over sin signal linje. Ydermere, er selve aktiekursen over sine glidende gennemsnit på 20 og 50, samt i toppen af bolinger bands. Dette indikerer, at aktien vil fortsætte sin optrend.

Af Rida Abu-Shumar/ProInvestors Analyseteam

GN.CO




TRÅDOVERSIGT