Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Frontline


87296 Helge Larsen/PI-redaktør 4/10 2020 12:53
Oversigt

Trend:

Kort sigt - Ned
Lang sigt - Sidelæns interval
Aktuel pris: 60 NOK

Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i nedtrend siden april 2020 og frem til i dag. Her har aktien bevæget sig med top og modstandsniveau i kurs 123 NOK, og med bund og støtteniveau i kurs 55 NOK. I dag kan aktien handles til kurs 60 NOK.

Lang sigt:

På lang sigt har Frontline aktien bevæget sig i et sidelænsinterval. Dette sidelænsinterval begyndte i januar 2015 og er fortsat intakt i dag. Her har aktien bevæget sig med top og modstandsniveau i kurs 194 NOK, og med bund og støtteniveau i kurs 30 NOK.


Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 77 NOK. Dernæst i top og modstandsniveau i kurs 123 NOK. Dernæst i top og modstandsniveau i kurs 147 NOK, og dernæst i sidelæns intervallets top og modstandsniveau i kurs 194 NOK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, vil aktien være vendt til optrend.


Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien ved bund i kurs 55 NOK. Dernæst i bund og støtteniveau i kurs 41 NOK, og dernæst i bund og støtteniveau i kurs 30 NOK. Yderligere brud herunder vil bekræfte, at aktien har brudt ud sit lang sigtede sidelænsinterval, og vil dermed være i nedtrend.

Afgørende bunde og støtteniveauer:

55 NOK, 41 NOK og 30 NOK.

Afgørende toppe og modstandsniveauer:

77 NOK, 123 NOK, 147 NOK og 194 NOK

De tekniske indikatorer ser kurssvage ud på kort og lang sigt. Her er RSI under 50 med faldende toppe og bunde. MACD er negativ og under sin signal linje. Selve aktiekursen bevæger sig under både SMA 20 og SMA 50, samt i bunden af bolinger bands. Dette indikerer, at aktien vil fortsætte sin nedtrend på både kort og lang sigt.

Rida Abu-Shumar/ProInvestors Analyseteam

FRO




TRÅDOVERSIGT