Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Salmar


87644 Helge Larsen/PI-redaktør 16/10 2020 06:51
Oversigt

Trend:

Kort sigt - Op

Lang sigt - Op

Aktuel pris: 514 NOK

Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i optrend siden marts 2020 og frem til i dag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 321 NOK, og med top og modstandsniveau i kurs 543 NOK, der ligeledes er ny all time high. I dag kan Salmar aktien handles til kurs 514 NOK.

Lang sigt:

På lang sigt har Salmar aktien været i optrend, og derfor er der god grund til at aktien vil fortsætte med at stige, og bryde den seneste top og modstandsniveau nedefra og op i kurs 543 NOK. Denne kurs i 543 NOK, er ligeledes aktiens all time high, og dermed et stærkt køb signal. Aktien har været i optrend siden oktober 2013 og frem til i dag. Her lå den i bund og støtteniveau i kurs 68 NOK, og steg til top og modstandsniveau i kurs 543 NOK.

Opadgående retning: I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 522 NOK. Dernæst i top og modstandsniveau i kurs 543 NOK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, vil aktien frembringe et stærkt køb signal, da det er brud af ny all time high. Samtidig har aktien tidligere fuldendt en dobbelt-bundformation, med toppe i 488 NOK og bund i 321 NOK. Denne bundformation kan give en mulighed for, at have sit target i kurs 650 NOK.

Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien nede ved bund og støtteniveau i kurs 488 NOK. Dernæst i bund og støtteniveau i kurs 410 NOK, dernæst i bund og støtteniveau i kurs 321 NOK. Brud herunder vil bekræfte at aktien har vendt til nedtrend.

Afgørende bunde og støtteniveauer:

488 NOK, 410 NOK og 321 NOK.

Afgørende toppe og modstandsniveauer:

522 NOK og 543 NOK.

De tekniske indikatorer ser kursstærke ud på kort og lang sigt. RSI er over 50 med højere toppe og bunde. MACD er positiv og over sin signal linje. Ydermere, er selve aktiekursen over sine glidende gennemsnit på 20 og 50, samt tæt på high band af bollinger bands. Dette indikerer, at aktien vil fortsætte sin optrend.

Rida Abu-Shumar/ProInvestor Analyseteam

Salmar
TRÅDOVERSIGT