Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Otello - er der 100 % afkast paa den korte bane


87795 butterboy 22/10 2020 13:34
Oversigt

Otello er et it/tech mini konglomorat, der har levet et skygge liv siden salget af Opera-browseren og er ikek steget som andre IT aktier. Men nu sker der noget...de vil boersnotere og/eller salege datterselskaberne fra. Engelsk hedgefund Sand Grove har 25 % af aktierne og proever at udskifte toppen af bestyrelsen for at faa mere fart i dem. Der blev meddelt marekdet idag, at deres datterselskab Bemobi i Brasilien er paa vej med IPO og kursen stiger nu meget i Oslo idag. Men der kan vaere en del mere i den ifoelge beregningerne her:

https://upgradingotello.com/wp-content/uploads/2020/0..

https://seekingalpha.com/article/4265253-otello-230-u..

Fra Finansavisen i Norge medio September om DNBs syn:

Mandagens Finansavis:

Otello (tidligere Opera Software) er en av de beste investeringsmulighetene, ifølge Bjørnsen.

- De har bevist gjennom de siste tolv månedene at selskapet er tilbake til tosifret inntektsvekst og fyrer på alle sylindre, men aksjen er blitt glemt bort av markedet og det er ytterst få som bryr seg. Derav har det oppstått en gyllen mulighet, sier han.
DNB-analytikeren tror Bemobi, ett av Otellos tre datterselskaper, noteres i Brasil i løpet av de nærmeste månedene.

- De to andre, AdColony og Vewd, er solgt i relativ nær fremtid, da er vårt base case at aksjen minimum burde stå i 26 kroner, om ikke mye mer, sier Bjørnsen.

Jeg har kobet nogle i morges inden den satte rigtig fart paa. Den kan godt saette sig igen, hvis IPO markedet skulle blive surt, men lige nu er det vist ogsaa temmelig hot i Brasilien.23/10 2020 09:12 butterboy 187819Fra dagens finansavis i Norge:

Teknologi: - Investeringscaset er i ferd med å materialisere seg, sier Christoffer Wang Bjørnsen

Otellos datterselskap Bemobi har levert en søknad om børsnotering i Brasil. Ledelsen har også gitt en markedsoppdatering på datterselskapet.
I tredje kvartal 2020 omsatte Bemobi for 11,6 millioner dollar og fikk et justert driftsresultat (ebitda) på 4,7 millioner dollar. Omsetningen var to prosent lavere enn DNB Markets forventet mens driftsresultatet var fire prosent bedre enn ventet.
Analytiker Christoffer Wang Bjørnsen i DNB Markets er godt fornøyd med nyheten om børsnotering i Brasil, og mener det er et nytt skritt mot å synliggjøre verdiene i selskapet, noe som vil kunne slå godt ut i aksjekursen.
Mangedobling?
- Investeringscaset er i ferd med å materialisere seg. Vi er nærmere en konklusjon på Otello-sagaen som er attraktiv for investorer, det vil si at aksjen kan mangedoble seg, sier Wang Bjørnsen til Finansavisen.
Analytikeren går så langt som å si at verdien på Bemobi som separat selskap kan være høyere enn dagens markedsverdi på Otello. Torsdag formiddag omsettes Otello-aksjen for 17,50 kroner, opp 11,8 prosent, noe som gir selskapet en markedsverdi på 2,4 milliarder kroner.
Covid-19
- Når de sier i en oppdatering at Bemobis topplinje og bruttolønnsomhet også er på linje med våre forventninger, på tross av covid-19, så ser vi ingen grunn til at vårt syn skulle endre seg, sier analytikeren til Finansavisen.
Han mener en børsnotering av Bemobi vil gi en klar implisert pris på AdColony, noe som kan gjøre det enklere for potensielle kjøpere å komme med et bud på sistnevnte.
- For å forstå den potensielle oppsiden her kan man se på sammenlignbare selskaper i USA som handles på flere ganger inntekt. Det ville implisert at også et salg av AdColony alene kunne dekket hele dagens markedsverdi, og mer til, for Otello, avslutter Christoffer Wang Bjørnsen.
DNB Markets har en kjøpsanbefaling på Otello og et kursmål på 26 kroner, noe analytikeren beskriver som konservativt. Selskapet presenterer sine kvartalstall 27. oktober.26/10 2020 12:11 butterboy 087896DNB:

Target price raised to NOK30 and BUY reiterated. With confirmation that Bemobi
has continued to cope well in Q3 despite the pandemic, and trends continuing to
improve among its key carrier-partners at the beginning of Q3, the near-term risk has
been materially reduced in our view, and we have raised our target price to NOK30.
Additionally, to reflect the potential upside we consider inherent in AdColony, we have
raised our bull-case fair value for Otello to NOK70 (40).TRÅDOVERSIGT