Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Credit Suisse Analyse - Kursmål 370


887 akademikeren 7/1 2009 19:05
Oversigt

Credit Suisse er kommet med en af de længere analyse af Genmab, med både pentration, potentiale fordelt på de forskellige stoffer og forskellige indikationer. De har været meget forsigtige i deres værdiansættelser.

De siger at genmab har en værdi for en strategisk køber på 435 og at dette vil kunne udspille sig efter Azerra godkendelse i midt 20097/1 2009 19:08 akademikeren 0888Hvis nogen ønsker det vil jeg godt lave et lidt større referat?7/1 2009 19:17 JørgenVarnæs 0889Meget gerne! Jeg syntes analyserne har manglet en del substans - specielt i forhold til størrelsen og segmentering af markedet.
Det er jo afsindigt vigtigt i forhold til vores vurdering af potentielle aftaler / M&A her i løbet af det næste år.

mvh
JV7/1 2009 20:40 Stinker 0892Ja tak, det ville være interessant. Kan du også løfte sløret for, hvor du har fundet den - eller kender du blot nogen der kender...?

Har du iøvrigt fået hørt CC'et? Griber din skrivekløe om sig ville det også være givtigt med et transcript af de der stillede spørgsmål. Der var et par stykker, som var vanskelige at dechiffrere, men som lød begavede. Og relevant er det jo (desværre) under alle omstændigheder at holde sig for øje, hvad de forskellige analytikere hænger sig i.

Bliver weekenden for lang selv til trods for ovennævnte kunne det også være tiltrængt med lidt baggrundsviden omkring forsøgene.
F. eks. kunne det med henblik på at gisne om udfaldet af kommende resultater fra Egfr-forsøgene være rart at vide, om det ved valget af denne prisgivne patientgruppe spillede ind, at man netop her gjorde sig forhåbninger om at kunne afslutte forsøget tidligt, eller om tilliden til produktet er så stor, at man ville have gjort sig denne forhåbning også for så vidt angår andre patientgrupper.
Eller forholder det sig måske sådan at målet under alle omstændigheder vil være at vise den superiority, der så blot som gunstig følgevirkning har den konsekvens at forsøgene kan stoppes tidligt?

God arbejdslyst, og endnu engang tak for din ihærdige insats - også mht. sitet i det hele taget.7/1 2009 23:19 akademikeren 0895Fakta:
Rating OUTPERFORM* [V]
Price (06 Jan 09, DKr) 212.50
Target Price (DKr) 370.00
Market cap. (DKr m) 9,496.62
Enterprise value (DKr m) 7,582.9


Vigtigt: Deres analyse er baseret på deres " extensive
physician advisory network." Så det er altså de kommende kunder de taler med. Hvad siger de så? :-):

"As became evident at the recent American Society of Haematology conference, oncologists are already beginning to view Arzerra, with its unique CD20 binding properties, as a ‘super-charged’ Rituxan."

Selve deres indtjeningsforventninger ligger under konsensus og de anser dem selv for værende konservative. De regner med salg for Azerra på 2,2 mia dollar og 176 mill. dollar for EGFR. De regner med godkendelse både i CLL og NHL. For også at imødekomme Troldmanden, så regnes der med terminalværdi (det vil sige konkurrence umiddelbart efter 2015, selvom de siger at dette ikke er relevant på antistof området, så også betydelig upside her)

Betydelig upside også på antiimmun området som er et 20milliard stort marked!

De mener primært at Azerra vil blive brugt i niche/Refractory Settings, så der er en betydelig upside såfremt et off label salg kommer til at ske i firstline og selvfølgelig også når vi selv går i firsttline. Hvilket har den interessante konklusion at jo bedre det går for Rituxian jo bedre vil det gå for Azerra :-) (de bemærker det også selv at det er parakdoksalt - fed pointe iøvrigt)

Firstline resultater får vi i fase 2 mid 2009 - ret vigtigt. For hvis der begynder at vise sig et firstline marked, så kan kursmålene virkelig får et skud op af.

Og alle disse upsides regnes IKKE ind i kursmålet :-)

De er confident på approval af CLL pga. hele setuppet af protokollen, refractiry patienter, unmet medical needs og deraf følgende fast track. De regner faktisk med salg på 105 mill dollar allerede i 2009, hvilket er meget optimistisk!
Resultaterne af fase 3 er dobbelt så gode som forventet :-)

Vi har masser af triggers for 2009

Triggers in 2009
Timing Newsflow
Q1:2009 Arzerra filing in EU and US
Q1:2009 Arzerra EMEA Filing
May 2009 CS estimates data at ASCO Conference- phase II Arzerra+FC in 1st line CLL (BIFROST Trial)
May 2009 CS estimates data at ASCO Conference- phase II Arzerra+CHOP in 1st line fNHL
H1:2009 Phase I/II Subcutaneous RA Arzerra data (following which we would expect initiation of a US pivotal RA trial)
H1:20009 Arzerra Pivotal Phase III data in fNHL data (refractory/relapsed)
Mid:2009 Arzerra US Approval in refractory/relapsed CLL
Mid:2009 Arzerra EU Approval in refractory/relapsed CLL
H2 2009 Zalutumumab interim head and neck cancer data
H2:2009 Partner deal on zalutumumab
H2:2009 Arzerra Phase III data from RA- inadequate responders to methotrexate
H2:2009 Arzerra Phase III data from RA- inadequate responders to TNF-alpha

Vil GSK KØBE GENMAB?

"We flag that the majority of P2B deals are driven by Pharma companies buying into discrete (and frequently partnered) product assets. We would view GSK’s economic interest in Genmab’s main asset, Arzerra, as a strong driver for any potential deal. While
GSK has been vocal about increasing its exposure to both biologics and oncology, its decision to end its oncology deal with US biotech company Exelixis (October 2008) demonstrates that this is not likely to be at any cost. Quantifying the probability of Genmab being acquired is somewhat non-sensical, but our current view is that such a scenario, were it to materialise, would most likely play out after
first regulatory approval for Arzerra, which is due in mid-2009 and following the release of the phase III relapsed/refractory NHL data. We summarise Genmab’s key stakeholders in
Figure 15 and we highlight that the lack of any controlling shareholder makes a deal more
plausible. Recent cost-cutting and scaling back of clinical trials, together with Genmab’s
(as had been expected) announcement in December 2008 that it has returned the rights to
co-promote Arzerra to GSK, make us question whether Genmab intends to operate as a
standalone biotech company.
Furthermore, set against the backdrop of Imclone and BMS’ wranglings over Imclone’s
humanised follow-up to Erbitux, IMC-11F8, and bids for Imclone from both BMS and more
recently the successful Lily bid, it is plausible that GSK could also view zalutumumab as a
notable asset within an M&A deal, though this would mean waiting until year end for
zalutumumab data. That said, with Tykerb also in development in the head and neck cancer setting, some may argue that GSK’s appetite for zalutumumab may be diminished, and that further Arzerra data will be the deal driver. "
8/1 2009 00:15 akademikeren 0896ATP og PFA er trods alt med. Men jeg tror PFA har solgt ud, men er ikke sikker:

Holder Name 30 September 2008
GlaxoSmithKline Plc 9.99
Medarex, Inc. 5.08
ReachCapital Management LP 5.05
Global Opportunities (GO) Capital Asset Management NV 4.98
Biotech turnaround fund (BTF) BV 4.60
Fidelity Management & Research 2.50
Danske Capital Denmark 1.87
ATP Investment Management 1.76
PFA Pension 1.17
Sectoral Asset Management Inc. (Geneva Branch) 1.08
DRAKEMAN LISA N 0.81
DWS Investment GmbH 0.60
Industriens Pension 0.58
KBC Asset Management (Belgium) 0.57
MOLLER-SAN PEDRO CLAUS JUAN 0.47
Baring Asset Management Ltd. (UK) 0.43
8/1 2009 11:40 lefthand 0901Hej akedemikeren

Tak for det fyldige referat. 17 fimaer/institutioner/personer ejer ca 50% af Gen, er det usædvanligt at så få ejer så stor en del ??8/1 2009 11:56 akademikeren 0902Selv tak. Nej det er ikke udsædvanligt. Credit Suisse siger at da free float er 100% og der er ikke er nogen der kan blokerer takeover er det mere sandsynligt at genmab kan blive købt. Ligeledes gennemgår de evt. poison pills i form af licensierings aftalen med medarex og kommer frem til at det ingen betydning har.

Konklusionen er: Genmab kan blive opkøbt8/1 2009 11:19 Mr. Buffet 0900TAK for det fine referat - gode nyheder er altid velkomne. Lad os nu få godkendelsen, så det hele forhåbentligt kan begynde at rulle...den rigtige vej!TRÅDOVERSIGT