Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nykredit ..


89135 TheNote 9/12 2020 18:11
Oversigt

Ville bruge min ekstrakonto i Nykredit og atter engang er systemet i total kaos. Kan kun fraråde at bruge Nykredit til nogetsomhelst med aktier. De har kostet kassen gud ved hvor mange gange.

Udover en ufattelig langsommelighed er deres system at sammenligne med en Ford T .. STAY AWAY !

Bare et godt råd !

mvh



11/12 2020 04:11 PMPirate2 089174



Nykredit-koncernen er gode til deres kerneforretning: Realkredit.

Men det var en fejl, at de startede en bank. Det er ikke småpenge de har tabt på det eventyr.

Selvom finanstilsynet næppe lukker banken, da kapitalgrundlaget er i orden, synes jeg i dag det er klart, at de ikke har forstand på at drive en bank som en profitabel virksomhed.



11/12 2020 22:23 089198



Da Nykredit for godt 1 år siden startede en afdeling op i den by jeg bor - og jeg i forvejen er lidt langt væk fra min nuværende bankforbindelse - så valgte jeg at kontakte dem for at høre om de havde noget at tilbyde en helkunde - bare af nysgerrighed. Dog var jeg velforberedt og fremlagde min case professionelt.
En sludder og en sladder - det var nogenlunde det jeg fik. Jeg var lettere rystet.
Dog ved jeg snart ikke hvad man skal forvente af en bank. Det er ikke høje tanke jeg har om de fleste.

Min personlige holdning er, at de bør opkvalificere deres ansatte markant mere end det de præsterer. Jeg ville som ansat i en bank tænke meget over fremtiden, da enhver ansat må være til at overse i et korrekt setup med blockchain.

Hvis man som kunde ikke får en rimelig behandling, så er det altså game over på sigt. Dog må jeg også vedkende mig det fakta, at banker godt kan lide loyalitet, og det belønner de. Men det kan blockchains også gennemskue - endnu bedre.



TRÅDOVERSIGT