Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Investering i HashiCorp


89939 CarstenWissing 19/1 2021 12:09
Oversigt

Er der nogen, som har erfaringer med investeringer i HashiCorp. Jeg synes virksomheden ser super-interessant ud, men jeg kan ikke forstå den måde, som der er investeringsrunder i virksomheden.



20/1 2021 18:52 PMPirate2 689987



Tak for at gøre opmærksom på en interessant opstartsvirksomhed inden for et felt, som jeg selv i øjeblikket arbejder en del med.

Så vidt jeg kan se, er virksomheden endnu ikke børsnoteret. Her er det almindeligt, at tidlige investorer ad flere omgange skyder kapital i virksomheden. Det er noget jeg har gjort nogle gange, med gode resultater. Men det er ikke noget der er tilgængeligt for offentligheden, så man skal typisk være en lidt større investor, eller have gode kontakter.

HashiCorp er et eksempel på, at det godt kan betale sig at skyde kapital ind tidligt: De hidtidige kapitalindskud udgør $350 millioner, men det seneste kapitalindskud værdisætter virksomheden til over $5 milliarder.

Uden at have kigget i regnskaberne tror jeg en værdi på over $5 milliarder er alt for høj. Virksomheden har haft stor vækst, og de har styr på det tekniske. De arbejder inden for et område, som der pt. er stor efterspørgsel på. Men deres produkter er langt fra unikke, og jeg tror der de kommende år vil komme hård konkurrence indenfor deres forretningsområde.



22/1 2021 08:24 CarstenWissing 090028



Hej

Tak for dit detaljerede svar. Ærgerligt at man som menigmand ikke kan komme ind, men sådan er det vel bare.

Jeg forstår mig ikke meget på værdiansættelse af opstartsvirksomheder, så tak for dine inputs på dette område. Min interesse skyldes mest det jeg hører i de kredse, hvor jeg som konsulent i fintech bevæger mig. Her synes jeg folk mere og mere omtaler deres løsninger om standarder i forbindelse med udvikling af fintech-løsninger med cloud, ai, open source transactions- og api-plaform services. Så jeg tænker at de måske er ved at bryde igennem her, måske understøttet af den katalysator for vækst, som en open-source tilgang kan give.



TRÅDOVERSIGT