Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Short


90662 oge 5/2 2021 09:41
Oversigt

indlæg 19:14 <<Hej Ronin...Naked short er efter min mening et helt uacceptabelt fænomen. Det er vist også forbudt i det meste af verden. Alligevel hører man ofte om at det foregår i forskellige aktier.>>

oge kommenterer:
Ja, og der har aldrig (så vidt jeg har forsøgt viden omkring naked handel) været en reel forklaring!
Men når RoninDK i går spørger til, om en aktie fra et shortdepot er en naked aktie, hvis ikke købt retur i afregnings perioden (samme dag)?

Ronin har jo helt ret, depotet har kun reelt værdi når ALLE lånte aktier er til stede!

En manglende aktie i et shortdepot vil derfor kunne tælles som en ekstra aktier, der så ikke længere eksisterer, da aktien jo er solgt, hvorfor den må regnes som naked! Det har Ronin fuldstændig ret i.

Jeg mener også det var et stærkt initiativ fra FPC at "tælle" noterede aktier, og lægge pres på, ved info til FI med Cc. til Whale Rock - og at offentliggøre optællings resultatet med en PM (desværre er PM'en fjernet, ved positionens opkøb af udlåner!).

Offentliggørelsen gjorde, er jeg ret overbevist om udlåneren vågnede (var udlåneren NordNet????), og forlangte lånet indfriet!

Tænk lige over perspektivet i den øvelse!



5/2 2021 12:06 Bullish 090675



Hej Oge :)
Hvorfor laver du nye debattråde hele tiden? Du skal jo svare i den debat, der er startet. Det her nærmer sig jo spamming, det bli'r bare flimmer!

Lad nu debattråden køre, og se om der er nogen der kommenterer - og ellers er der nok ikke en debat. Og det hjælper ikke, at du starter en ny debattråd. Blot som et venligt forslag - god dag.

Vh
Bullish

PS: Som investor i FPC kan jeg ikke se nogen grund til at klage lige p.t. Hvis aktien er shortet, så fred med det.



5/2 2021 12:29 oge 090678



Det er jo det jeg skriver, jeg kan IKKE finde rundt herinde, går jeg til TAG omkring finger, er der 12 mulige tråde? Det kan jeg simpelt ikke finde rundt i; Lige nu har jeg svaret i en tråd der IKKE var en TAG på, så selvfølgelig indsendte jeg uden TAG? Men her blev jeg så spurgt hvorfor, hvorfor jeg famlede et "finger" som TAG, og nu gik svaret rent igennem?

Jeg er helt novice her; her er TAG jo heller ikke udfyldt? Så nu sender jeg et tomt TAG?



5/2 2021 13:01 oge 290689



OK Bullish, det er jo mere enkelt end jeg lige havde forstået, nu ved jeg hvordan, og der skal åbenbart IKKE fyldes et tag når allerede er i tag?



TRÅDOVERSIGT