Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 17 Maj Kl. 15:00 Læs mere her

Sikkerhed på nordnet og saxobank


91196 GreenTea 20/2 2021 10:47
0
Oversigt

Jeg bliver lettere irriteret over nordnet og saxobank ikke kører med samme lette/høje sikkerhed som fx en bookmaker gør

Hvad er den letteste / bedste måde øge sikkerheden på fremfor simpelt login på nordnet og saxobank?

Jeg vil helst have en løsning ligesom med NemID hvor hvis jeg mister telefonen så kan jeg enten bruge papir eller i det mindste rimeligt let genetablere nemid ved installere på en anden telefon og så vente på opsætning

Jeg vlle virkelig ønske der var en indstilling som tvang nemid godkendelse

...

Er der nogle som ved hvilken garantier der er hvis jeg bliver hacket?(Ved godt saxo bank har lidt beskyttelse med penge ikke bare kan overføres til en ny konto osv.)

Skriv gerne alt i føler man med rimelighed kan gøre for sikre og/eller mitigere skadesvirkninger på teknisk og juridisk.

Det er blevet mere og mere relevant for mig efterhånden som jeg er begyndt investere størstedelen af hvad jeg har.20/2 2021 11:53 tumult 391197Du kan kun overføre penge til en i forvejen godkendt konto, så sikkerheden er vel større i Nordnet end i din bank.20/2 2021 19:41 GreenTea 091207Både ja og nej... synes ikke det er nok sikkerhed - se evt. her:
https://www.version2.dk/artikel/adgang-saxo-bank-onli..

Derfor vil jeg gerne have et ektra lag af sikkerhed såsom nemid

mener saxobank tilbyder noget andet end nemid så man kan verificedre på telefon... nogen som har erfaring med det?21/2 2021 10:24 AJE 091215GreenTea, jeg er helt enig med dig ang. Login på Saxo. Jeg har selv Saxo, og har ofte undret mig over deres simple Login. Jeg tror at grunden til at Saxo ikke bruger Nem-ID, er at størstedelen af deres kunder er udenlandske.
21/2 2021 11:18 GreenTea 091218Jeg tror de tilbyder en to-faktor løsning. Jeg vil afprøve den selvom jeg er lidt nervøs ved hvordan den virker. (Fx hvis jeg mister mobilen skal jeg let kunne re-authenticere til bruge en ny mobil. Gerne lidt ligesom NemID hvor jeg i absolut worstcase skal rundt omkring brogerservice for et nemid kort og så er jeg igang igen)TRÅDOVERSIGT