Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Det bliver heftigt med de energi investeringer - Mon ikke GE og Vestas står ret godt


916 akademikeren 8/1 2009 20:01
Oversigt

Grøn energi skal være med til at sætte gang i USA's trængte økonomi. Det mener USA's kommende præsident, der vil fordoble produktionen af alternativ energi.

Torsdag den 8. januar 2009, 17:37

USA's kommende præsident, Barack Obama, lovede i dag, at han vil fordoble USA's produktion af alternativ energi i løbet af de kommende tre år. Det skal ske som led i Obamas økonomiske redningsplan, der skal trække USA's økonomi ud af recession.

- For endelig at opildne til at skabe en ren energi økonomi vil vi fordoble produktionen af alternativ energi i løbet af de kommende tre år, sagde Obama i en tale, hvor han fremlagde de forskellige elementer af sin økonomiske redningspakke til en værdi af 775 milliarder dollar (4206 milliarder kr.).

- Vi vil modernisere over 75 procent af de føderale bygninger og forbedre energieffektiviteten i to millioner amerikanske hjem, så forbrugere og skatteydere kan spare milliarder af dollar på energiregningerne, sagde Obama.

/ritzau/AFPTRÅDOVERSIGT