Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tesla


91718 stocktiger 7/3 2021 13:33
1
Oversigt

Det ligner bondefangeri. Bilfirmaer putter software og elektronik i bilerne, så bilfirmaet kan styre bilens skæbne. Føj: https://www.berlingske.dk/danmark/tesla-traekkes-i-retten-af-danske-bilister-bilerne-er-nu-alt-for-lang-tid
Kan ejerne afinstallere softwaren?



7/3 2021 15:53 AJE 491720



Tesla er jo desværre ikke ene om at "fifle" med bla. software.

Apple udsendte jo også software opdateringer, som sløvede ældre Iphones, så folk købte en ny. Bøden de fik, var latterlig.

Blandt producenter af en bred pallette af produkter, spekuleres der konstant i at forudbestemme levetiden, ellers sælger de ikke nok.




7/3 2021 18:23 stocktiger 291724



Det er heller ikke i orden. Mht biler er problemet ekstra stort taget i betragtning hvor meget ejerne betaler for biler. Der burde blive slået hårdt ned på den slags snyd. Ellers skal køberne sige til forhandler at de ikke vil have biler med den slags software/elektronik.



8/3 2021 20:27 teststudiet 391741



Og det værste er prisen på alle de software opdateringer man skal have.
Og hvis så bilen ikke får dem, så kan de sikkert fraskrive sig alt ansvar...



8/3 2021 21:23 bgadk 291749



Det er det som ARK invest regner med at Tesla skal leve af i fremtiden. Det er i hvert fald ikke bilerne de bliver rige af. Spørgsmålet er om kunderne er villige til at betale for bilen som i dag, plus skatter og afgifter, forsikring, service og så.... abonnementer på det ene og det andet.



9/3 2021 22:32 PMPirate2 591785



Som bilejer (pt. ikke Tesla, som jeg ikke har en investering i) tænker jeg på prisen for software opdateringer og reparationer. Jeg ser ingen øvre grænse for hvad det kan komme til at koste i fremtiden.

Jeg vil bare have en bil der opfylder mine behov til den lavest mulige pris over bilens levetid.

Med Tesla og andre der reelt styrer de biler (og andre ting vi mener vi ejer) kan vi ikke reelt vide fremtidige omkostninger og levetiden for det vi køber.

Den usikkerhed gør, at jeg kun er villig til at betale en lav pris for en Tesla eller en iPhone.

Jeg foretrækker at købe produkter, hvor der er konkurrence omkring reparationer. Og hvor producenten ikke fra den ene dag til den anden uden videre kan disable det produkt jeg har købt og betalt for.



TRÅDOVERSIGT