Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Energy underleverandør tema - Velan


91948 stilleal 15/3 2021 13:36
Oversigt

Læs PFD'en, der er links, billeder, samt den fulde tekst. Hård kritik af casen/perspektivet er meget velkommen.

Grundlagt I Montreal af A.K. Velan i 1950 på baggrund af et patent på en steamtrap, Velan inc. er et firma som specialiserer sig i ventiler.
Det har de gjort lige siden og med en konstant udbyggelse af firmaet i form af udvidelser og opkøb har de nu fabrikker i hele verden:
Canada (2-3), USA (1), Frankrig (2),Portugal (1), Italien (1), Sydkorea (2), Taiwan (1), Kina(1), Indien (1) med distributionscentre i Tyskland og USA.

Deres kunder findes i industrierne Nuclear, Power, Oil & Gas, Refining, Chemical, Pulp & Paper, Marine, Mining, LNG & Cryogenics, Water & wastewater.
Værd at bemærke her:

- De leverer til 2/3 af verdens Atomværker. De leverer til alle atomkraftværkerne i Canada, Frankrig, Sydkorea samt til 90 % af atomkraftværkerne i USA.
- Installeret i 90% af Nord Amerikas oil refineries
- Er den eneste leverandør til alle US Navy Nuclear submarines og Aircraft Carriers med 50 års performance og historik som sammarbejdspartner her.
- Har leveret til CERN, og ITER (Verdens største experimentelle atom reaktor).

Historik
Har været i Velan familiens eje siden starten og A.K. Velan har sidet på boardet indtil i 2015, hvor han træder af i en alder af 96 år. Samme år kommer Yves Leduc til som president of the board. Det er starten på en planlagt overgang hvor Tom Velan går af som CEO i 2017 (som 65 årig) og Yves Leduc tager over. Første gang i virksomhedens historie at det ikke er et familie medlem som er president. Ingen store aktie positioner bliver solgt fra af familien og der er stadig mange familiemedlemmer der arbejder i virksomheden den dag idag. Yves kommer til, ikke som ingeniør, men som salgsstrateg, der skal ruske op og modernisere organisationen.

...Læs resten i PDF.

P.S: Jeg er ikke gået igennem tallene. Jeg gik ud fra de fleste herinde enten læser årsrapporterne selv, eller har et abonnement et sted hvor i får et overblik over deres performance de sidste par år.
In case i ikke har, så er den korte version at performance ikke har været god de sidste par år, hvorfor den er billig nu.
pdfEnergy_Infrastructure_Theme___Vela..25/3 2021 02:58 stilleal 092295Er oppe med 20 % siden skriv, uden nyheder.TRÅDOVERSIGT