Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Timing


92208 Aliaz 21/3 2021 10:43
Oversigt

Markedet er pt mere end delvist overophedet, men derfor kan det måske godt stige 30-50% yderligere. Kun meget få kan i det lange løb outperforme SP500 indexet! Skulle man lave en aktieportefølje i dag, hvordan ville man klogt bære sig ad? Horisont 20 år.
Sp500 giver vel ca 7% i årligt gennemsnit på den lange bane.

Hvis markedet når at stige 30% mens man venter på det optimale tidspunkt, så gavner det ikke noget med en korrektion på 10-15% derefter. Så kunne man selvsagt lige så godt have købt det hele nu. Ingen kan vide det, men hvordan ville du agere? 33,3% nu og så 1/3 mere om fx 4 mdr og resten om 4 mdr yderligere etc?

Med 20 års horisont - hvor mange pct i tech? Hvilke sektorer derudover?



21/3 2021 11:52 stilleal 392211



Gå ind og tjek nogle porteføljer.

Berkshire Hathaway,
Ark,
Scion,
Bridgewater.

På den måde kan du få en fornemmelse af hvad meget forskellige, men alle sammen meget kvalificerede synspunkter på markedet tror der kommer til at ske fremadrettet.

Jeg ville ikke tænke så meget på timingen af markedet, mere timingen af det selskab jeg vil købe. Hvis det er billigt nu her, ikke er i en all time high og ikke har en kæmpe gæld, så ville jeg købe det idag.

Hvis det er et firma du gerne vil have, men ikke er attraktivt prissat nu her i.f.t. din risikoprofil så lig det ind på en liste og køb det når der kommer et dyk.
Der kommer altid et dyk.






TRÅDOVERSIGT