Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

MPC ENERGY SOLUTIONS N.V. (MPCES)


92257 Olesen1979 23/3 2021 22:03
Oversigt

Denne lille energiaktie er ny på det norske marked. De investerer hovedsageligt i sol(56 %) og havvind (22 %)

Jeg bringer dette indlæg skrevet af Fresh Prince på det norske medie Fa.

Disclaimer: Jeg har købt en portion aktier i selskabet idag.

MPC Energy Solutions -
SB1M TP: NOK 100, Fearnley TP: NOK 90

Fresh Prince
MPCES
I går kl 19:41


Bare be om tilgang på tråden så gir jeg tilgang. Her er en del punkter jeg mener er ekstremt relevante og som underbygger kursmålene på NOK 90+, samt er av interesse for de som ønsker vite mer om MPCES. Kommer til å legge til flere punkter fra andre skribenter over tid.

* MPC Energy Solutions primarily focuses on low-carbon energy infrastructure, including solar and wind assets, and other hybrid and energy efficiency solutions.

* Sammenligner man med andre solpark-selskap er prisingen av MPCES ekstremt lavt. Selskapet er nå priset til omtrent cash-beholdningen sin til tross for at de har mange prosjekter på gang.

* Melding fra selskapet om trigger som vil komme i nær fremtid: "Videre fremgår det av meldingen at MPC Energy Solutions forventer å sikre ytterligere eksklusive avtaler i de kommende ukene." Som naturligvis betyr vi har en trigger som kan komme i løpet av neste uke:)

* Selskapet har «modnet» en betydelig portefølje med «klar-til-å-bygge»-prosjekter som totalt representerer 465 megawatt (MW), med ytterligere prosjekter under eierskap (333 MW) og utviklingspipeline (293 MW) som representerer videre vekst.(ref. Fearnley).

* Fearnley Securities starter dekning av MPC Energy Solutions med et kursmål satt til 90 kroner pr aksje og med en kjøpsanbefaling. Det representerer en oppside på 125% fra dagens nivå.

* Sparebank 1 Markets kom også nylig ut med kjøpsanbefaling med kursmål på 100 kroner pr aksje. Det representerer en oppside på 150% fra dagens nivå. I rapporten jeg fikk tilsendt påpeker også SB1M at selskapet prises så og si til cashbeholdningen sin og påpeker at det er står oppside ettersom det er en meget attraktiv risk/reward. Fikk en ny rapport fra SB1M nylig der de gjentar kjøpsanbefalingen på 100kr og skriver: "Priced at cash despite significant value potential in firm backlog" og at "The company is heavily undervalued".

* https://finansavisen.no/nyheter/energi/2021/03/22/7645738/thomas-dowling-naess-i-sparebank-1-markets-en-av-borsens-billigste-fornybaraksjer God dekning i finansavisen med omfattende forklaring på hvorfor selskapet er kraftig undervurdert. "En av børsens billigste fornybaraksjer"

* Bruker man Scatecs pris/bok-multippel, som var på 5 da meglerhuset tok opp dekning på MPC, kommer man frem til en verdi på 191 kroner pr. aksje. Siden MPC Energy Solutions har kommet kortere i løypen legges det inn en rabatt på 91 kroner for å komme frem til kursmålet på 100 kroner.

* Det er et stort potensial for solenergi i både Latin-Amerika og Karibien:
- https://www.solarpowereurope.org/new-report-reveals-huge-solar-potential-in-latin-america/

* Om potensialet i Karibien skrevet av CEO Martin Vogt:
-https://www.renewableenergyworld.com/storage/the-caribbeans-untapped-renewable-energy-potential/#gref

* IPO-kursen var på 38,5 NOK, nå er kursen på 39 NOK, så salgspresset bør være over.

* Selskapet meldte svært nylig at "MPC Energy Solutions further expands pipeline with three projects in Panama and Mexico", samt at: MPC Energy Solutions expects that it will secure further exclusivity agreements in the upcoming weeks.

Gjerne kom med flere punkter jeg kan legge til. :)



TRÅDOVERSIGT