Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

For biotektosser gentagelse p.g.a fejl i første


92835 Makingmoney 16/4 2021 12:07
Oversigt

I vedhæftede ser i aktier som jeg selv ejer.

Nogle af aktierne på listen udviser negativt potentiale. Det skyldes at de enten er kommet i mål med nogle forsøg, eller at forventningen i markedet simpelthen har overhalet endnu ikke afsluttede forsøg. For alle gælder det at der er en eller flere nyheder på vej indenfor max 6 mdr. Min strategi er at hvis hovedaktivet i pipelinen fejler, så sælger jeg alt på dagen. Har de flere skud i bøssen (langt de fleste) genovervejer jeg casen.

Evaxion, en dansk aktie, synes jeg er ret interessant. De kom på Børsen i feb til kurs 10, men er sevet lidt siden. Dog med flot comeback de sidste dage, efter en artikel i Børsen sidste fredag. Den tror jeg ikke undgår at blive opkøbt. Dette grundet deres store AI aktiv (de startede op i 2008). De siger selv at de skal bruge i hvert fald en ½ millard mere fra markedet, inden de kan komme i mål. Men det er jo peanuts i det spil.

Størst potentiale er der uden tvivl i Anavex, men den kan i læse alt om i Tasso`s tråd(e). Kommunikationen halter fra ledelsens side, men markedet er ENORMT. Derfor har jeg en stor portion, trods drypvise salg.
Jeg vil mene at ALLE investorer SKAL eje , om ikke andet, så en lille portion. Med det potentiale er det tosset andet. Kursmålet i listen afspejler p.t SLET ikke potentialet, men mere den (ekstra) høje risiko i netop deres indikationer.

God weekend derude
MM
pdfBiotek.pdf



16/4 2021 12:08 Makingmoney 092836



Tak til Helge og Kollega. undskyld Exitnu at dit svar nu er væk, men det var nødvendigt

VH
Morten



16/4 2021 13:02 ultoman 292839



Nu kan jeg af en eller anden grund ikke se listen, men hvis du har stort fokus på biotekselskaber, så ville jeg ligeledes henlede din opmærksomhed på Australske Imugene.
Det af deres produkter der er længst fremme er immunterapi inden for kræft i maven, med et studie i fase 2. De var tidligere på ugen ude med info omkring dette fase2 studie der viser flere af dem der har modtaget HER-Vaxx lever længere.

Aktien er steget meget på det sidste, og jeg skal ikke gør mig klog på om det kun er starten eller om vi står på toppen.
Disclaimer; jeg er selv lang i aktien, og bliver så længe at de bliver ved med at komme med gode nyheder. :)

imugene.com



16/4 2021 13:18 Makingmoney 092840



Ultoman Prøver igen
pdfBiotek.pdf



16/4 2021 13:27 Makingmoney 192841



igen, men i stedet med (nu) korrekt excelark.
Kursmålene er selvfølgelig kun vejledende, og i de fleste tilfælde et snit af flere analysehuses. Uanset den store usikkerhed med den slags, ja så har der faktuelt siddet nogen kloge mennesker og regnet på tingene, med udgangspunkt i succes i faserne. For nogle vedkommende er der tale om "platforme" som ved næstkommende positive resultater validere MOA, og derved kraftigt antyder at det kan bruges i flere indikationer en den netop fremlagte, og det endda måske med færre krævede forsøg.

VH
MM
xlsBiotek.xls



17/5 2021 09:17 ultoman 093598



Fik du smidt Imugene på din liste Makingmoney? den lader til at blive ved med at stige. Ca 70% op siden vi skrev her & 230% YTD.
PS: Din vedhæftning virker stadig ikke.
(disclaimer: jeg er lang i Imugene)



17/5 2021 17:30 Makingmoney 093605



Ultoman. nej desværre, ingen frie midler til rådighed, samt for tungt lastet i biotek i forvejen. Der er kommet flere gode nyheder i mine, dog ikke med så flot afkast som i Imugene. De er dog druknet i den svære tid biotek har været ramt af. Du kan sende mig en mail på Morten1966@live.dk, så sender jeg dig arket den vej. For mange af aktierne på listen gælder at de kommer med nyt her Q2.

VH
MM



TRÅDOVERSIGT