Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Rtx - dyb skuffelse !


93072 TheNote 23/4 2021 08:17
Oversigt

Rtx har desværre holdt sine aktionærer for nar !

Vi har styr på det og det hele går nok selvom vi har lidt problemer med chips supply .. var indholdet efter sidste meddelelse.


MEN SANDHEDEN VAR .. efter at ledelsen havde solgt ud af aktier .. at RTX var vingeskudt og ude af kontrol. EN ting er at man har problemer, men når man holder sine aktionærer hen med FULDSTÆNDIG UVEDERHÆFTIG SNAK og imedens sælger sine egne aktier ..... og så "tilsidst" fremlægger sandheden der koster kassen ...

Tilliden er 100 % væk !


GOODBYE RTX og Peter Røbke !

Imho.

mvhAktivitetsdatoer: https://itwatch.dk/archive/search?query=rtx&pageNumber=1&sitesFilter=itwatch.dk&startDate=&endDate=&sortBy=date

23/4 2021 09:01 AJE 293074Helt enig, den med at Røpke selv solgte for 1 mio. tilbage i feb. sad jeg netop også og funderede over.

Set i lyset af størrelsen af nedjusteringen, burde de have justeret estimaterne tidligere. Lader til at det hele sejler.

RTX ejer efter tilbagekøb knap 5% af aktierne, men de skal jo sikkert tildeles ledende medarbejdere, nu hvor kursen er lav...
23/4 2021 09:10 TheNote 393075Fool me once, shame on you !

Fool me twice, shame om me !


Aldrig gå tilbage til en fuser ... Problemer er en ting, men en udpræget mangel på rettidig omhu og manglende eller tilbageholdt information er en anden.

Peter Røbke .. du er fyret !

mvh23/4 2021 09:53 Martin7100 293078Uanstændigt og uacceptabelt. Jeg var heldigvis gået ud, men det var mere held end forstand. Men jeg bliver sku harm og vildt provokeret, den måde man som aktionær kan blive taget ved "næsen" af uretmæssig governance! Jeg kommer aldrig ind igen 100 %.23/4 2021 10:13 NielsC 293081Jeg gik ud af min position den 28. januar 2021. På det tidspunkt kunne jeg ikke se mere bevægelse opad. Selskabet kunne have opkøbt et selskab i gaming-segmentet sidste år, som var i buldrende opadgående trend og tilbage stod de med produkter som i bedste fald måtte lide en nedadgående omsætning i det nuværende marked.
De har virkelig lidt under covid-19, men jeg synes også de har misset deres chance for at opkøbe et gaming-produkt. Turtle Beach (HEAR) var billigt til salg sidste år bare for at give et eksempel. Et brand der i mange år har været dalende, men som RTX virkelig kunne sætte fut i med deres kvalitetsenheder.

Det var ikke for at spille bagklog, men jeg synes helt klart, at der var tegn på det ikke stod helt så godt til i starten af året.

Jeg synes ikke nuværende kurs tegner den reelle værdi. Den skal længere ned. Mit bud er omkring kurs 100-125.23/4 2021 10:56 tumult 093083Det er ikke overraskende. Jeg var godt klar over problemerne med chip leverancer. Heldigvis er det jo et midlertidig problem, og jeg hører også at der er forrygende travlt hos RTX.
Jeg har købet en portion idag i 174.23/4 2021 23:02 PMPirate2 593099Ja, min egen tillid til RTX har lidt et alvorligt knæk her. Det skyldes ikke selve nedjusteringen, for det kan ske for enhver virksomhed.

Men når man først melder ud, at der er mindre problemer, hvorefter ledelsen sælger stort ud, og der så kommer en så alvorlig nedjustering, bliver jeg nødt til at genoverveje om jeg fortsat kan have tillid til virksomheden. Det er svært at undgå mistanken om, at ledelsen har underspillet problemerne for at kunne sælge til en højere pris, selvom det er en grov anklage.

Det her er ikke nok til at få mig til at sælge ud af RTX, selvom jeg tror aktien på kort sigt kunne komme længere ned.

Men jeg er bekymret over tillidsbruddet, og det gør det langt lettere for mig at sælge, hvis jeg ser de mindste problemer i fremtiden.23/4 2021 23:48 TheNote 393100på ET .. sølle kvartal finder man ud af at man misser med op mod 100 mio. Det er fuldstændig forrykt. Enten bliver Peter Røbke fyret eller bestyrelsen er uduelig !

Der er kun EN vej .. UD !!!!!!!!!!!!!27/4 2021 13:03 Helge Larsen/PI-redaktør 193154


27/4 2021 14:14 TheNote 393161RTX - læg især mærke til, citat:

"- Faldet skyldes hovedsageligt den væsentligt lavere omsætning fra timebetalt udviklingsarbejde sammenlignet med sidste år, hvilket er i overensstemmelse med strategien om at fokusere på at skabe stigende tilbagevendende omsætning fra produktsalg og royalty. Covid-19 har imidlertid påvirket produktsalget negativt i kvartalet sammenlignet med sidste år, primært for produkter til brug ved live begivenheder, skriver RTX i regnskabet og forklarer"

Kommentar:

Nu er omsætningsfaldet ligefrem næsten forventet pga. strategi skiftet...... Well - i så fald havde det været ENESTÅENDE regulært at tage det seriøst de sidste par kvartaler. Vorherre bevars ..

Nej, sandheden er man efterrationaliser og opfinder løse forklaringer på det totalt manglende overblik !


OG .. så forventer man OVEN I KØBET .. at omsætningen kommer igen i de næste kvartaler. De må jo så FULDSTÆNDIGT have tabt snøvsen. Hold da kaje en GANG SLUDDER !!!!!!!!!!!

Men vi må jo tage ad notam at bestyrelsen har villet skrive under på dette MAKVÆRK !

Føj !28/4 2021 17:05 NyNovice 093189Det er mega dårlig stil og der burde være nogle finansmyndigheder som griber ind overfor dette uvæsen!
Nu er manden så på vej ind i en First North bestyrelse - helt ærligt, burde han ikke koncentrere indsatsen i RTX!

Noget helt andet - det underer mig at dagens kurs op mod lukketid var oppe med næsten 5%,for at reducere stigningen i de døende minutter. Mystisk!29/4 2021 14:38 tumult 193214Jeg læser at Ford er ramt af de samme problemer som RTX, nemlig mangel på chip, som har halveret deres produktion midlertidig.
RTX er desuden ramt af at deres kunder har udskudt projekter under Corona.
Begge problemer er snart forbi, og jeg hører at medarbejderne igen har meget travlt.
Jeg tror at både RTX og Ford snart er oppe i 5 gear igen.7/7 2021 08:30 TheNote 094955Rtx - stadig udpræget mangel på chips i industrien.

https://spectrum.ieee.org/tech-talk/semiconductors/devices/how-and-when-the-chip-shortage-will-end-in-4-charts

https://www.theverge.com/2021/6/23/22547826/chip-shortage-cars-playstation-5-gpus-semiconductors-time-foundaries-tsmc

De hårdt prøvede aktionærer hører nok ingenting fra Peter Røpke eller andre fra Rtx's ledelse. Så det er nok smart at søge lidt selv.

Det er ikke lykkedes at finde nogle artikler omkring status på "returnering til kontoret" som kan måle hvorvidt Rtx får gavn. Men ..

https://www.bing.com/search?q=transitioning+back+to+work+after+covid&FORM=QSRE1

mvh
24/8 2021 06:50 TheNote 096297RTX - katastroferegnskab !

Endnu engang bliver investorerne fyldt med elendige fakta og gyldne, men antageligt tomme løfter, om guld for enden af regnbuen.

Selv health sektoren som skulle være "den store redning" synker nu som en sten.

Investorerne kunne og burde være informeret. Tallenes negative udsving burde forlængst have medført en nedjustering for 3.de kvartal. Samtidig mener ledelsen at komponent supply, fra et fortsat hårdt Covid19 ramt asien skulle normalisere sig over det sidste kvartal. Yaaa .. lad os tro på det ?????

I lyset af de alvorlige informationer stråler regnskabet i sin mangel af detaljer.

"Efterspørgslen", dette dejlige elastik er "fantastisk" men "ups" desværre er fakta noget skrammel.

Til det er der kun at tilføje at JEG som "stor investor" ville insistere på en uvildig advokat berigtigelse af denne såkaldte "efterspørgsel".

Tilbage står at ledelsen forsøger at please aktionærerne med at "vi når vores mål" og at der tilbagekøbes aktier.

NÅR RTX sine mål ?

Det ville være et komplet mirakel ! Alting skulle fra dag ET pludseligt gå i RTX's retning.

Konklusion:

Ledelsen har IGEN ikke udvist rettig omhu med information og der er ZERO .. NUL belæg for at tro ledelsen har nogensomhelst styr på hvad der foregår.

Forlang en advokat berigtigelse af den såkaldte efterspørgsel, for det er det absolut sidste figen-blad ledelsen kan holde op.

Kursen på RTX har været anstrengt, og det er da også ganske besynderligt at den for nuværende ligger på dette høje niveau. Med dagens klare påvisning af en ledelse helt ude af stand til at overskue konsekvenser i RTX står det klart at kursen er TÅRNHØJ i forhold til de barske realiteter.

Jeg kan kun anbefale at man pga. en katastrofal ledelse realiserer sine tab i RTX og engagerer sig på anden vis. Alt andet må være gambling på højeste niveau ! Imho ...TRÅDOVERSIGT