Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Netcompany


95404 Helge Larsen/PI-redaktør 24/7 2021 09:21
0
Oversigt

Trend: Kort sigt - Op


Trend: Lang sigt - Op


Aktuel pris: 772 DKK


Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i optrend siden januar 2021 og frem til idag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 518 DKK, og med top og modstandsniveau i kurs 793 DKK, der ligeledes er ny all time high. I dag kan Netcompany aktien handles til 772 DKK.


Lang sigt:

På lang sigt har Netcompany aktien været i optrend, og derfor er der god grund til at aktien vil fortsætte med at stige, og bryde den senste top og modstandsniveau nedefra og op i kurs 793 DKK. Denne kurs i 793 DKK, er ligeledes aktiens all time high, og dermed et stærkt købssignal. Aktien har været i optrend siden marts 2020 og er fortsat intakt idag. Her lå den i bund og støtteniveau i kurs 207 DKK, og steg til top og modstandsniveau i kurs 793 DKK.


Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 793 DKK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, vil aktien frembringe et stærkt køb signal, da det er brud af ny all time high.


Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien ved bund og støtteniveau i 672 DKK. Dernæst i bund og støtteniveau i 518 DKK, og dernæst i bund og støtteniveau i kurs 372 kroner.
Brud herunder vil bekræfte at aktien har vendt til nedtrend.


Afgørende toppe og modstandsniveauer:

793 DKK.


Afgørende bunde og støtteniveauer:

672 DKK, 518 DKK, 372 DKK og 207 DKK.


De tekniske indikatorer ser kursstærke ud. RSI er over 50. MACD er positiv og over sin signal linje. Ydermere, er selve aktiekursen over sine glidende gennemsnit på 20 og 50, samt tæt på high band af bolinger bands. Dette indikerer, at aktien vil fortsætte sin optrend.


Af ProInvestors Analyseteam
TRÅDOVERSIGT