Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Novozymes


95412 Helge Larsen/PI-redaktør 24/7 2021 13:10
Oversigt

Trend: Kort sigt - Op


Trend: Lang sigt - Op


Aktuel pris: 477 DKK


Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i optrend siden april 2021 og frem til idag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 391 DKK, og med top og modstandsniveau i kurs 480 DKK, der ligeledes er ny all time high. I dag kan Novozymes aktien handles til 477 DKK.


Lang sigt:

På lang sigt har Novozymes aktien været i optrend, og derfor er der god grund til at aktien vil fortsætte med at stige, og bryde den senste top og modstandsniveau nedefra og op i kurs 480 DKK. Denne kurs i 480 DKK, er ligeledes aktiens all time high, og dermed et stærkt købssignal. Aktien har været i optrend siden marts 2020 og er fortsat intakt idag. Her lå den i bund og støtteniveau i kurs 254 DKK, og steg til top og modstandsniveau i kurs 480 DKK.


Opadgående retning:

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 480 DKK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, vil aktien frembringe et stærkt køb signal, da det er brud af ny all time high.


Nedadgående retning:

Her er der støtte til aktien ved bund og støtteniveau i 473 DKK. Dernæst i bund og støtteniveau i 391 DKK, og dernæst i bund og støtteniveau i kurs 334 kroner.
Brud herunder vil bekræfte at aktien har vendt til nedtrend.

Afgørende toppe og modstandsniveauer:

480 DKK.


Afgørende bunde og støtteniveauer:

437 DKK, 391 DKK, 334 DKK og 254 DKK.


De tekniske indikatorer ser kursstærke ud. RSI er over 50. MACD er positiv og over sin signal linje. Ydermere, er selve aktiekursen over sine glidende gennemsnit på 20 og 50, samt tæt på high band af bolinger bands. Dette indikerer, at aktien vil fortsætte sin optrend.


Af ProInvestors Analyseteam

NZYM B.CO
TRÅDOVERSIGT