Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af Royal Unibrew


95457 Helge Larsen/PI-redaktør 26/7 2021 07:08
0
Oversigt

Trend: Kort sigt - Op


Trend: Lang sigt - Op


Aktuel pris: 842 DKK


Kort sigt:

Aktien har på kort sigt bevæget sig i optrend siden januar 2021 og frem til idag. Her har aktien bevæget sig med bund og støtteniveau i kurs 597 DKK, og med top og modstandsniveau i kurs 845 DKK, der ligeledes er ny all time high. I dag kan Royal Unibrew aktien handles til kurs 842 DKK.


Lang sigt:

På lang sigt har Royal Unibrew aktien været i optrend, og derfor er der god grund til at aktien vil fortsætte med at stige, og bryde den senste top og modstandsniveau nedefra og op i kurs 845 DKK. Denne kurs i 845 kroner, er ligeledes aktiens all time high, og dermed et stærkt købssignal. Aktien har været i optrend siden marts 2020 og frem til idag. Her lå den i bund og støtteniveau i kurs 337 DKK, og steg til top og modstandsniveau i kurs 845 DKK.


Opadgående retning: :

I opadgående retning har aktien første top og modstandsniveau i kurs 845 DKK. Bliver dette niveau brudt nedefra og op, vil aktien frembringe et stærkt køb signal, da det er brud af ny all time high. Ligeledes vil aktien bekræfte fortsættelsen af sin optrend.


Nedadgående retning: Her er der støtte til aktien ved bund og støtteniveau i kurs 768 DKK. Dernæst i bund og støtteniveau i kurs 597 DKK. Dernæst i bund og støtteniveau i kurs 500 DKK. Brud herunder vil bekræfte at aktien har vendt til nedtrend.


Afgørende toppe og modstandsniveauer:

845 DKK.


Afgørende bunde og støtteniveauer:

768 DKK, 597 DKK, 500 DKK og 337 DKK.


De tekniske indikatorer ser kursstærke ud. RSI er over 50. MACD er positiv og over sin signal linje. Ydermere, er selve aktiekursen over sine glidende gennemsnit på 20 og 50, samt tæt på high band af bolinger bands. Dette indikerer, at aktien vil fortsætte sin optrend.

Af ProInvestors Analyseteam
TRÅDOVERSIGT