Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

RTX - SKER der noget?


95692 Skidtmads 2/8 2021 16:01
Oversigt

RTX har det sidste år været jævnt kedelig. Men de seneste dage har det lugtet lidt af, at der stadig er liv i aktien.
Er der mon en eller anden her i forum, der kan berige med "hvorfor" aktien spræller lidt? Er det mon bare kramper efter at træde vande så længe?2/8 2021 21:57 PMPirate2 095694Nogen havde travlt med at købe hurtigt og stort ind i fredags. Ikke den store volumen, men alligevel en pæn kursstigning, som man ofte ser med mindre likvide aktier når nogen har travlt med at købe eller sælge..

Stigningerne herefter tror jeg især skyldes trend-followers. Men den kunne ikke bryde gennem 180, som blev testet i formiddags og ved luk.

Jeg skal ikke kunne sige om den bryder igennem i morgen, eller om den falder tilbage. Men jeg kan ikke se nogen nyheder der retfærdiggør stigningen de seneste to handelsdage. Så det mest sandsynlige er efter min mening, at den falder tilbage.3/8 2021 07:44 Svingtraderen 195699I fredags havde ØU et skriv hvor de købte og anbefalede aktien som de mener er på vej i vækst sporet igen. Det eneste jeg har fundetTRÅDOVERSIGT