Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

LCP-Tacro fase 2 data i de novo nyrepatienter


9596 troldmanden 30/4 2009 17:05
Oversigt

Jeg skrev i sidste uge i min tweet at der ville komme fase 2 data i slutningen af denne uge og at jeg tolkede det som værende positive data.

Nu har LCP så lige offentliggjort de utrolig vigtige resultater fra de novo (ny opererede patienter) fase 2 forsøget. Omend LCP på nuværende tidspunkt ikke viser de reelle PK data (præcis hvor meget lavere dosis Tacro vs Prograf) så bekræfter de at data er i overensstemmelse med de tidligere præsenterede resultater.

Det kan næsten ikke overdrives hvor vigtigt disse data er. For at LCP-Tacro kan godkendes er det nemlig ikke nok at man blot kan vise at tidligere opererede patienter kan skifte fra Prograf (det stof som LCP-Tacro er en forbedring af) til LCP-Tacro. Nej man skal også vise stoffet er lige så sikkert og effektivt i helt ny opererede patienter. Og det har de så gjort nu. Og dermed er der nu åbnet op for start af fase 3 forsøg i de novo patieter ultimo året.

Det her begynder efterhånden at se ret fornuftigt ud for LCP.





TRÅDOVERSIGT