Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

RTX indgår aftale med Marcatel


9607 tumult 30/4 2009 16:26
Oversigt

RTX Telecom har i dag indgået en aftale med den mexicanske teleoperatør Marcatel. Aftalen vedrører et turnkey projekt i det nordlige Mexico, hvor Marcatel skal installere RTX Telecoms trådløse IP netværksløsning til telefoni og data i en klynge bestående af 5 byer
over de næste 3 til 12 måneder.
RTX Telecom og Marcatel forventer at installere systemet i ialt ca. 100 byer

Det må betyde at de forsøgsprojekter RTX har lavet i Mexico er faldet tilfredstilende ud.30/4 2009 16:39 malurt 09609det lyder som begyndelsen på store ordrer?30/4 2009 17:00 tumult 09620Eller et frasalg af netværksdelen.?30/4 2009 17:47 tumult 09629KØBENHAVN (Direkt) Selv om RTX Telecom torsdag kan melde om en aftale med mexicanske Marcatel, som kaldes et gennembrud for RTX Network Systems, er det endnu for tidligt at tænke i en opjustering. Det siger adm. direktør Tage Rasmussen til nyhedsbureauet Direkt.

23. marts udtalte direktøren ellers, at selskabet var tættere på en opjustering end en nedjustering, men denne ordre er altså ikke tungen på vægtskålen.

- Det er for tidligt at snakke om opjustering. Der er mange andre ting, der peger i den anden retning i den her tid, forklarer Tage Rasmussen.

Direkt: Hvad ville en opjustering kræve?

- Så skulle vi have en lidt bedre ordresituation på nogle af de andre forretningsområder, mest i Technology, siger direktøren.

Ordren til Marcartel omfatter RTX Telecoms trådløse IP netværksløsning til telefoni og data, som skal installeres i en klynge bestående af fem byer over de næste tre til 12 måneder. I alt forventer RTX at installere systemet i 100 byer, fordelt på 20 klynger.

- Jeg vil gætte på, at der går nok mellem 3 og 6 måneder inden den næste kommer i gang. Det kommer til at overlappe en del fremadrettet, og de 20 skal gerne være afviklet om tre år. Vi får højest den her med i løbende regnskabsår, siger han.

Og selv om den får prædikatet et gennembrud i meddelelsen, er det dog heller ikke en helt ny aftale, der er tale om.

- Det er noget vi har forhandlet om i lang tid, så det kommer ikke som en overraskelse for os. Men gennembruddet er, at det er første gang, vi rigtig har fået fat i en rigtig stor kunde i Mexico, forklarer Tage Rasmussen.4/5 2009 03:23 CharlesPonzi 09894Ultra, Ultra, Ultra HIGH RISK, aktien er faktisk ingenting værd, så det er rent hype. Jeg rører den ikke med en ildtang4/5 2009 09:27 tumult 09895Jeg tror at alle ved at RTX er HIGH RISK, men kursen er også derefter, og det er der så mange aktier der er. Men netop derfor kan gevinsten også være meget stor.
Dit indlæg savner som sædvanligt argumenter. Hvad mener du f.eks om den aftale RTX i sidste uge lavede i Mexico.?TRÅDOVERSIGT