Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Globalt og europaeisk salg af elektriske biler


96761 tommycarstensen 8/9 2021 07:58
Oversigt

Jeg har lavet noget figurer for globalt salg af PEV (plugin electric vehicle) og Teslas salg i Europa, som maaske vil interesse nogle; jeg ved ikke, hvor populaer Volkswagen, Tesla, BMW og alle de andre er at holde og handle hos Nordnet. Det skal lige naevnes, at det er pr maerke og ikke pr fabrikant; Volkswagen inkluderer saaledes ikke Audi, Skoda, SEAT, Porsche, osv.

Jeg skal have lavet en tilsvarende figur for globalt salg af BEV (battery EV), og jeg skal have lavet en figur, der viser markedsandele i Europa baade ift ren BEV og BEV + PHEV (plugin hybrid EV). Jeg haaber @fly4dat paa Twitter kommer mig i forkoebet mht sidstnaevnte, naar tallene fra september alle er rullet ind, saa jeg ikke selv skal bikse figurerne sammen :−) https://twitter.com/fly4dat

Jeg har ogsaa vedhaeftet en figur, der viser samlet aarlig omsaetning for diverse bil-fabrikanter og omsaetning pr geografisk segment for Tesla. For dem, der ikke kan faa nok af figurer, saa er der flere Tesla-figurer her:
https://www.midgardfinance.com/10q10k/T/TSLA/

BMW.DE, TSLA, VOW.DE

BMW.DE, TSLA, VOW.DE

BMW.DE, TSLA, VOW.DE

BMW.DE, TSLA, VOW.DE

BMW.DE, TSLA, VOW.DE

BMW.DE, TSLA, VOW.DE




8/9 2021 08:21 tommycarstensen 296767



Den sidste figur hoerer ikke til dette indlaeg. Jeg fik den vist vedhaeftet ved en fejl.

Klik paa figurerne for at goere dem stoerre.



TRÅDOVERSIGT