Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ANAVEX NY TRÅD SEPTEMBER 2021!


97325 Tasso1 27/9 2021 14:07
Oversigt

Ny tråd - da flere begivenheder stærkt indikerer, at der snart vil blive skrevet et nyt kapitel i udviklingen af ANAVEX casen!

Anavex opgraderet på NASDAQ til højeste status Global Select Market.

https://ih.advfn.com/stock-market/NASDAQ/anavex-life-sciences-AVXL/stock-news/86140466/anavex-life-sciences-announces-uplisting-to-the-na

Anavex vil nu dukke op på hos flere aktører i markedet og samtidig med NASDAQ`s blåstempling blive mere legitimt at investerer i for mere seriøse og større investorer, fonde m.m.

Ny WEBSIDE!

https://www.anavex.com/

Med den sprit nye webside, illustrerer Anavex at det de har gang i, er opbygningen af en helt ny og innovativ platform for behandling af mange forskellige CNS indikationer i alle aldersgrupper.

Targeting CNS Conditions utilizing genomic biomarkers to develop therapeutics for people of all ages.

Welcome to Anavex Life Sciences Corp. Our SIGMACEPTOR™ Discovery Platform produces therapeutic candidates designed to activate SIGMAR1, a novel pathway designed to target chronic central nervous system (CNS) conditions with genomic precision.

m.m.!

Alt dette vidner om, at Anavex er klar til at tage næste skridt i udviklingen hen til at blive kommerciel på CNS områder, hvor der hidtil ikke har været nogen brugbar behandling.

Husk Webcast i dag kl. 16.40 DK-tid!

https://wsw.com/webcast/cantor12/avxl.ob/2514820






27/9 2021 15:41 Kyed01 397331



Anavex Life Sciences Announces Participation at 5th Pharma Pricing, Reimbursement & Market Access 2021 September 29 th at 2:40 pm ET.

https://www.globenewswire.com/news-release/2021/09/27/2303708/29248/en/Anavex-Life-Sciences-Announces-Participation-at-5th-Pharma-Pricing-Reimbursement-Market-Access-2021.html



27/9 2021 15:44 Hyst 397332



Kort varsel!



27/9 2021 17:23 Solsen 797334



Anavex Cantor konference.

Ikke meget nyt men stadig en selvsikker CEO

Missling sagde, at PDD forsøget bar fuldt finansieret af Michael J Fox faundation.

Flere forsøg planlægges endeligt lige nu. FragileX, undisclosed og PDD.

3-71 read out snart og det de havde set indtil nu var godt.

Store forventninger til 3-71 i frontotemporal dementia.

Hvis data fra Rett forsøgene falder godt ud søges approval på Rett.

Lidt af det jeg fik fat på og kun at PDD forsøget var fuldt finansieret af andre var nyt for mig.

Intet nyt om planerne omkring mere finansiering.

Vi skal stadig væbne os med tålmodighed. Men jeg tror vi bliver belønnet.



27/9 2021 17:35 Tasso1 697335



Anavex Udmærket webcast

Missling kom fint ud med en del af budskabet, især omkring den upstream effekt 2-73 har og potentiel vil have på mange CNS indikationer.
Han fik også fint forklaret og synliggjort, at man arbejder helt ned på MRNA, gen-niveau for at finde sammenfald og virkemåden af 2-73.
Der blev brugt meget tid på RETT, men han kunne godt have gjort lidt mere ud af, hvor gode resultaterne var i RETT, men også i det man har set i det seneste Parkinson forsøg.

Det var tydeligt, at han var meget positivt på det han har set i deres forsøg, men også tilbageholdende med de store armbevægelser.

Det var ikke i dag vi fik mere viden om, hvad de potentielle nye 150 mill. $ skal bruges til!
Vi får nok en udmelding som et lyn fra en klar himmel i en PR. på et tidspunkt.
Men alt kører som det skal!

Beklager det korte varsel Hyst :) - men ville bare være lidt på forkant som følge af de sidste udmeldinger vi har fået.
Min fornemmelse er, at vi sidder på en mindre vulkan, som kan gå i udbrud lige om lidt!



27/9 2021 17:54 Solsen 697336



Anavex Cantor konference

Efter at have studeret den nye hjemmeside hos Anavex bliver jeg lidt i tvivl.

Det var nok det nye fase 2 Parkinson forsøg Michael J Fox faundation
finansierer. De planlægger også fase 3 PDD.

Big Data kan være lige om hjørnet og fase 1 frontotemporal dementia.

Håber du har ret Tasso1 omkring vi står foran vigtige nyheder fra Anavex :−)



27/9 2021 18:21 Kyed01 397338



Det var en fin konference med Missling og Charles Duncan som jo er begejstret for Anavex, noget anderledes end de sædvanlige slides.

Som jeg kan forstå det er det ikke umuligt at 2-73 og 3-71 kan bruges sammen da de virker lidt forskelligt? Ja okay det sagde han ikke noget om men jeg lader tankerne flyve.

Jeg skal nok lige se den igen i morgen for at få det hele med, man er jo ikke 25 mere.

Kursen siver nu men som sagt intet konkret nyt.




27/9 2021 18:07 Hyst 397337



Tænkte mere på Anavex's kortfristede udmelding: (smil)

Anavex Life Sciences Announces Participation at 5th Pharma Pricing, Reimbursement & Market Access 2021 September 29 th at 2:40 pm ET.

Måske har jeg bare overset en tidligere udmelding .

Og ja, vulkaner er jo i udbrud for tiden, så Anavex må gerne fulge trop.



27/9 2021 20:23 TDT123 297340



He he Hyst, det er et noget fes'en vulkanudbrud vi ser hos vores kære anavex...

Alle, Anavex, Anavex 2-73, AVXL, Hyst, Kyed01, Solsen, Tasso1




28/9 2021 11:30 Hyst 197356



Måske en stavefejl forvirrer dig noget!?



27/9 2021 20:00 Budweis 497339



Enig. Det var en udemærket webcast. En god bekræftigelse af casen. Jeg er i Anavex for den langsigtede case og jeg blev igen bekræftet i, at casen folder sig ud måned for måned.



27/9 2021 21:22 Tasso1 997341



Anavex Det slående er den manglende interesse fra markedet?

Trods webcast, blåstempling fra NASDAQ og nyheden muligheden for at ville hente ekstra 150 mill. $ til udvikling af casen, så er der kun en sølle omsætning på 12 mill. $ hidtil i dag??

Ser man på SAVA med lidt omstridte resultater fra et åbent forsøg med 50 patienter i AD i sidste uge.
De har ingen placebo forsøg, ingen fase 3 forsøg, ingen Peer reviews, arbejder alene i AD og alvorlige insider anklager om svindel med tidlige data.
Der har der hidtil i dag været omsat for hele 640 mill. $ - over 50 gang omsætningen i Anavex?

Wall Street penge styrer spillet her endnu - tror og håber dog snart vi vil se mere og mere fokus på den grundige, veldokumenterede og effektfulde forskning Anavex står for.




27/9 2021 21:39 TDT123 397342



Præcis min tanke tasso1 også derfra mit link, det næste spøgelses agtigt....
Men jeg hænge bare ved, 19$ er stadigvæk laaaaaamgt over 2-3$ som vi roede rundt i meget længe, for ikke så længe siden..

Mvh

Torben



28/9 2021 08:54 Makingmoney 597352



Anevex Ingen tvivl om at det ER en form for blåstempling at rykke "op". Det ændrer bare ikke på at faktuelt, lige nu, er det fundamentale det samme. Det gør det altså ikke.
Hvis vi nu sammenligner med herhjemme, ja så er det altså ikke noget der rykker på kursen at gå fra smallcap til midcap, bare som eksempel. Til gengæld kan det være at vi er heldige at nyheden kom sammen med meldingen om at Missling vil udstede nye aktier (at en eventuel + kursvirkning gik op med den normalt - ved emssioner). Jeg ved godt at i helst vil tolke alt positivt, tænker at alt det gode, som pengene fra de nye skal gå til, vil give stigninger. Det vil det da også, men markedet vil jo godt lige se HVAD det er han har gang i den lille CEO. Om det pengene skal gå til giver afkast.
Vi er alle utålmodige, for vi har f..... ventet længe. Vi må altså bare vente længere.

I øvrigt en forbandet stor forbedring af hjemmesiden de har fået sat op, hold da op. De er nu også så sikre (som man kan være) at de forsøger at få menigmand til at være mere med på hvad mekanismen de arbejder med går ud på. ja ja, så er der lige den lille gimmick, med letter from CEO. det er jo ikke andet end hensigtserklæringer, som vi jo kender i forvejen.

Jeg håber jo, som i andre, at vi kommer hele vejen. Kunne godt tænke mig at prøve at være et rigt s... Mere seriøst er jeg jo selv i farezonen, idet jeg har den GEN variation som alle med AH har. Ikke alle der har den får AH, men alle har den. Derfor må Missling gerne træde i karakter. Holde igen med PR, indtil han har noget med kød på. Der er jo ingen tvivl om at vi har et kæmpe kursefterslæb, hvis det der ligger i kortene holder vand. Det vil jo så til gengæld give en eksplosion på dagen, som ikke engang det vi har set i SAVA og andre kan matche. DET er jeg overbevist om. Jeg vil til gengæld, hvis dagen kommer, sørge for at tage yderligere gevinst. I dette game her er intet sikkert. Skulle der komme dårligt nyt, ja så kender jeg allerede ordlyden, en ordlyd jeg har set mange gange, både i egne biotek beholdninger, samt i dem jeg har fulgt på sidelinjen. ALLE de gode resulateter, som dette eller hint selskab har fremlagt, ja de gælder kun til det gældende fase 3. Ordlyden er aldrig negativ, men holdes i positive vendinger hele vejen. Jeg har f. eks i overskrifter aldrig set misses all endpoints, selvom det faktuelt er det der var sket. Næh, de vil evaluere yderligere på data, og vende tilbage osv osv. Dette bare for at sige at det er virksomheder, hvor alle ansatte skal leve af det pipelinen den frembringer af cashflow (af alle slags) fra nyheder. Det vil derfor være menneskeligt at holde gryden i kog så længe som muligt.

Pøj pøj til os

Morten
PS: KYED, er jeg så heldig at du vil sende mig en mail på Morten1966@live.dk jeg skal spørge om noget angående dit andet hjem SMILEY som de andre er ligeglade med. Håber det !



28/9 2021 13:27 Kyed01 397359



Gode betragtninger MM, en god del skepsis er en god ting, vi er IKKE i mål før noget er godkendt, det skal man værre helt klar over før man smider alle sparepengene efter AVXL men jeg vil stadig holde på at vi er næsten sikker på at i det mindste RETT går igennem pga Orphan drug klassificering. Bare det hjælper lidt og der ikke er bi-virkninger af betydning skal den nok gå igennem.

Ovenstående gør en investering i Anavex noget mindre risiko fyldt set med mine briller, en godkendelse der kan vel godt retfærdiggøre en kurs på ca 30-40 afhængig af hvor mange udestående aktier der er.

MM: Jeg har sendt dig en email.

PS: Jeg har kun et hjem og det er i Thailand da jeg ikke er et rigt s... endnu.



28/9 2021 23:47 Tasso1 797368



Anavex Opdateringer på status forsøg.

Pr. 28. sep. 2021:

https://clinicaltrials.gov/ct2/results?term=Anavex+Life+Sciences&Search=Search

Fase 1 forsøget med 3-71 i FD ventes færdig i oktober 2021.
Fase 2/3 forsøget med 2-73 er endelig markeret som Aktiv og not recruiting - afsluttet som planlagt i juni 2022.

Det mest interessante er nok ændringer i RETT fase 2/3 med 2-73 for børn 5-17 år ( før 5-18 år ):
- er udskudt til maj 2022, dvs. ca. 6 mdr.

Men mest bemærkelsesværdig er den store ændring til langt flere målepunkter i både sekundære og andre ekstra områder, som f.eks det relative ny opdagede sammenhæng mellem virkning og DNA/RNA mm.


Grøn er ny og rød et den slettede tekst.

https://clinicaltrials.gov/ct2/history/NCT04304482?úA=7&B=8&C=merged#StudyPageTop

Dette er næsten et helt nyt designet forsøg!
Noget der kun kan være sket efter aftale med FDA, som synes at være interesseret i, at se et meget større spektre af den mulige effekt af 2-73 i disse unge piger.

Er dette så negativt eller positivt?

Kan evt. tolkes negativt, da man er usikker på effekten og derfor forsøger at udvide muligheden for at finde et eller andet positivt.

Eller

har Anavex og FDA, udefra det første RETT forsøg, samt de åbne kørende forsøg i alle 3 RETT arme, set så mange gode ting, at FDA gerne vil have et endnu mere fyldigt og grundigt forsøg, så de med evt. gode resultatet, kan tildele Anavex en relativ hurtig markedsgodkendelse i de yngre piger, uden at skulle ud i et langvarig fase 3 forsøg.
Huske Anavex fik jo tildelt Fast Track mm. af netop FDA, hvor disse tildelinger netop ligger op til øget dialog mellem FDA og Anavex, for at fremskynde processerne.
Vi snakker her om børn med en uhelbredelig sygdom, så FDA vil være helt sikket, før de giver grønt lys, men ønsker heller ikke at det skal trækkes unødvendig langt ud.

Nu er jeg jo belastet af en meget stor aktiebeholdning, men efter min bedste overbevisning er det præcist dette vi ser ske lige her!!



29/9 2021 06:06 Thorkild01 497373



Dine antagelser lyder plausible, og jeg håber, du har ret. Det undrer mig dog, at Anavex (Misling) ikke har informeret om det meget positive udfald af en sådan kontakt med FDA. Jeg kender ikke de eksakte regler ang. information til markedet om sådanne kontakter, men flere andre biotech selskaber, jeg har eller har haft i min portefolio har informeret markedet om sådanne møder/brevveksling med FDA (uanset om resultatet kan opfattes værende positiv eller negativ).



29/9 2021 08:26 Makingmoney 397376



Thorkild, det er det jeg mente med at han er farlig (kan være) ham. Han kan ikke vælge mellem gode og dårlige nyheder. Han skal komme med den slags, uanset, idet det jo i høj grad kan være kurspåvirkende. MEN, han vil vel beskytte sig selv. Jo mindre man siger, jo mindre kan man knaldes for, det er nok hans modus.
Vi skal så huske at det kun er Tasso`s gæt, det er jo ikke sikkert der har været nogen samtaler.
Nå, nok om det. Vi kommer sgu til at vente længe på at kunne deltage i "Hellerup ugen" i Skagen.....

VH
MM



29/9 2021 08:31 Tasso1 897377



Anavex. Missling har i flere omgange udtalt, at de er i løbende dialog med FDA.
F.eks fra Q3 her i august:

Q: is AVATAR study large enough? Any additional information?
- A: in dialogue with agency, have multiple FDA indications (orphan and fast track), also have voucher. Will update regulatory information when possible. Keeping exact high dose undisclosed at this time to prevent possible unblinking due to tight knit patient population.

Anavex og FDA har bl.a. også haft dialog omkring MRNA, som ny biomarkører.
Er også overbevist om, at den nu efterfølgende analyse for hele DNA og RNA pakken, som vi nu venter på bliver udleveret til FDA og skal indgå i den samlede vurdering af Parkinson fase 2 og RETT US - er et udtryk for en tæt dialog med FDA.

Skulle dette falde positivt ud og FDA tilslutter sig Anavex`s fremlagte resultater, så håber jeg og tror, at FDA giver Anavex en lettere og hurtigere vej til en markedsgodkendelse - og evt. BTD eller AA i RETT og/eller Parkinson.



29/9 2021 12:34 Makingmoney 397384



Tasso, den voucher, er det en af dem som kan sælges?. Det mindes jeg ikke at have set dem modtage. Inde i mit hoved ville de snart KUNNE få en, hvis de ventede resulater er gode nok.



29/9 2021 13:23 Tasso1 697387



Anavex MM denne voucher er betinget af en markedsgodkendelse fra FDA i RETT.
Denne voucher kan så anvendes til at fremme eller skyde genvej for andre ting i Anavex's pipeline hos FDA - eller sælges til anden side, som så overtager rettighederne til en hurtigere ekspedition/genvej hos FDA.
Prisen fra tidligere handler mellem selskaber har ligget på 50 - 150 mill. $ eller mere.

Bliver RETT ikke godkendt er denne voucher intet værd, men omvendt ville FDA nok ikke tildele denne sjælden udstedte voucher, hvis ikke de så en reel mulighed for at selskabet kunne få den tildelt på baggrund af de opnåede resultater hidtil.



29/9 2021 13:53 Makingmoney 397388



Tasso, okay. Læste bare i dit klip fra Q3 at han siger har HAR en. De er så altså kun lovet en, har p.t en ½ so to speak. Fint nok, så var jeg ikke forkert på den, en sådan ting er sgu vigtig at have med i sit samlede investeringsbillede.

Tak



29/9 2021 14:12 TDT123 397389



Til evt. nye investore her på proinvestor: https://seekingalpha.com/article/4452448-anavex-life-sciences-still-room-to-run Til dem som lige vil opdateres på hele casen, så kan man lige læse denne fra en small cap analyst

Mvh
Torben



29/9 2021 17:43 Solsen 697394



Anavex Hermed MayoMobiles indlæg på Ihub.

Skarpe iagttagelser fra Cantor konf:

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=166133316

Glem kursen og lad os tro på casen :−)



29/9 2021 22:09 Tasso1 397397



Anavex. Missling på dagens Fragile X panel.




30/9 2021 00:03 Tasso1 897399



Anavex Paneldiskussionen vedr. Fragile X

Det var ikke så meget Missling fik sagt under diskussionen, men han fik da sagt, at resultaterne fra de prækliniske studier var fænomenale - hvilket også fremgik af den Peer Review der blev udgivet på baggrund af disse studier.
Han bekræftede også, at et klinisk forsøg er under planlægning (fase 3) - og at der fra en anden deltager blev sagt, at der heldigvis er en relativ stor patientgruppe og et godt netværk, som gerne vil deltage i kliniske forsøg.

Det fremgik også hvor svært det var bare at få uafhængige laboratorier til at lave prækliniske forsøg - især universitets laboratorier ville have en andel af kagen, hvis de skulle gå ind i et projekt.
Der blev f.eks. nævnt, at man var i forhandling med et universitet for at lave prækliniske forsøg i hele 18 mdr. - uden at komme til enighed - fordi universitetet ville have procenter/penge ud af det!
De endte med at finde et udenlandsk laboratorie, som ville påtage sig opgaven.

Tænker her på, hvor besværlig vejen må have været for Anavex, for at få hul på RETT området.
Det giver også en bedre forståelse af, hvorfor selv mindre forsøg i især sjældne indikationer tager så forholdsvis lang tid at få op at stå og kørt igennem.

Næste nyhed må gerne være udmelding fra FDA vedr. RETT og Parkinson eller resultater fra 3-71 - ellers må vi bare erkende, at aktiekursen nok vil sive med resten af markedet.
Tør dog ikke trade, da en evt. udmelding fra FDA, som f.eks. BTD i RETT og/eller Parkinson, nemt kan give 50-100 % på kursen.





1/10 2021 05:50 Makingmoney 797423



Anavex Der var en som tog godt 143000 aktier i et hug efter luk igår. Tænker ikke Anavex sælger udenfor lukketid, at det var en klump af de nye. Uanset, nogen er ret interesseret i en pris af 17,95.
Bare nu markedet ikke korrigere nedad, så vi skal starte længere nede når de gode nyheder forhåbentlig snart tikker ind.

Pøj pøj til os



1/10 2021 20:33 Thorkild01 597447






2/10 2021 07:02 Kyed01 597453



Der her er meget interessant og sikkert overset af de fleste:

boi568 Friday, 10/01/21 11:21:19 PM
Re: georgejjl post# 331738 0
Post # of 331745

Slide 8 notes that there is data from ~700 study participants, 3 indications, 6 trials. That sounds about right. Then it goes on to say that Anavex also has Real World Evidence Data from ~7000 patients. I must have missed that PR.

So where are those 7000 patients coming from? What indications? Well, on Slide 39 we get a partial answer: the RWE is from 7000 AD patients. Patients, not study subjects.

I can only think of one possibility here, although I invite your speculation. Where is 2-73 legally available to AD patients? Right -- only Australia, under compassionate use. Anavex has not reported any revenues, let alone any profits, from 2-73 in Australia, so my best guess is that the drug has been made freely available under compassionate use at or about at cost. The patients benefit from 2-73, and Anavex must be able to be gathering some information -- at least safety information -- through this program. BTW, the number of AD patients in Australia is presently estimated at about 450,000, not all of whom would qualify under compassionate use.

This information has been in the slide deck for at least a month or two, but it has not gotten the attention it deserves.


https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=166190924



2/10 2021 08:37 otul 297454



Anavex data fra 7000 patienter 2-73 i Australien? Er da lidt vildt at vi slet ikke rigtig har fået noget info om dette



2/10 2021 11:08 Tasso1 797458



Anavex. Disse 7000 patienter har ikke noget med Anavex at gøre som sådan!

Ved tidligere fremlægning af resultater for fase 2b forsøget i Alzheimer med 2-73 efter 2-3 år, brugte Anavex oplysninger fra en national (US) database, hvor man lå inde med statistik over mange tusinde menneske med Alzheimer og deres sygdomsforløb. Her kunne Anavex så finde en placebogruppe, der havde samme forudsætninger, som de patienter Anavex havde i deres forsøg - alder, køn, graden af demens m.m.
Denne database, havde på dette tidspunkt (for ca. +1 år siden), kunne data for en 2 årig periode og Anavex havde jo data for hele 3 år for de ca. 21 patienter i fase 2 forsøget.

Ud fra dette kunne man synliggøre, hvor stor effekt 2-73 har i et sammenligneligt menneske.

Er overbevist om, at det er dette Anavex henviser til - man kan simpelthen se at skidtet virker ifht. en meget stor RW placebogruppe, som ikke er så heldige, at være i behandling med 2-73!
Tilsvarende ville man kunne bruge sammen mulighed for sammenligning i de andre indikationer, såfremt der forelægger en database i disse.

I den ideelle verden behøvede man ikke have (lidt uetiske, når ved, at man giver syge mennesker noget der ikke virker) placebogrupper i de forskellige forsøg, hvis man i de forskellige indikationer, havde en stor og anerkendt RW database, der kunne udgør placebogruppen for alle biotekselskabers forsøg.



2/10 2021 11:17 msn 397459



Lyder til at være en rimelig logisk antagelse., hvorfor jeg kun følger den med overskydende frimærker.



2/10 2021 11:50 Kyed01 397460



Undskylder, i min uvidenhed troede jeg også at det var Anavex men Tasso har ret, det er hele data basen de hentyder til.

For at skite emne, håber at der kommer nyheder i næste uge.

Vi må også håbe at Missling vil hyre flere folk så vi kan få tingene til at ske hurtigere over hele linjen, er nogen frustreret over alle de forsinkelser.

Paa Yahoo Finance står der at der er 20 fuldtids ansatte men ved ikke hvornår den har blevet opdateret sidst. Lad os sige 10 personer mere, det vil vel koste 1-1.5 mill $ om året ekstra, de penge skulle ikke værre noget problem for dem vil jeg mene.



5/10 2021 17:43 Tasso1 1097527



Anavex Kort opfølgning fra sidste uges Fragile X panel.

https://www.fraxa.org/making-drug-development-efficient-through-community-based-collaboration/

Vi er officiel lovet 6 nyheder + 2 x FDA udmelding på RETT og Parkinson - udover de uforudsete.
Dvs. 8 PR i de sidste 12 uger i år, der hver især kan have en relativ stor påvirkning på aktiekursen og casen.

Spændende om familien skal have store eller små julegaver i år:)



5/10 2021 19:05 Solsen 797528



Anavex Tak Tasso1.

Vi har været pænt tålmodige og alle de nyheder skal vi nok se før vi tror på at de kommer i 2021.

At man snart har været et år om at analysere det succesfulde PDD forsøg er mig en gåde.

Jeg er nu stadig fortrøstningsfuld og spændt på fremtiden.

Der må snart komme hul igennem til fda så vi kan få lidt nyheder herfra.

FragileX forsøget må vi også snart se igangsat.

Avatar burde jo komme meget snart, men IHUB folkene er også lidt usikre på om det holder.

Pøj pøj til alle de kommende måneder :−)



5/10 2021 19:26 Boersboe 897529



Ja, jeg synes ikke der kommer meget nyt fra Anavex. Har svært ved at se de kan melde så mange nyheder ud inden årsskiftet, når de som regel tager >6 måneder om at komme med selv mindre pip fra deres studier. Forskning tager tid; og jeg kan godt vente. Finder det bare problematisk at de ikke overholder deadlines. Så er det bedre at undlade sådanne udmeldinger. Det må Missling lige få styr på.

Man kan ikke andet end at spekulere på hvorfor nyhederne er så længe undervejs. Især når der foregår meget lidt PR fra Anavex' side oven i hatten.

Fingers crossed.



6/10 2021 09:55 Kyed01 397549



Ja det kræver tålmodighed men jeg tror stadig på at vi bliver belønnet en dag!

ANVS har lige givet data fra deres Parkinsons fase 2 forsøg og market var ikke positiv da den faldt 13% i går. Saa vidt jeg kan se er deres resultater ikke konkluderende men de vil have et møde med FDA om flere forsøg og et Alzheimers forsøg.

Det viser med stor tydelighed at Anavex ikke er alene på området og mange firmaer prøver at finde en god medicin da der jo som bekendt er rigtigt mange penge at tjene på det, så vi må håbe at der snart sker noget og folk begynder at tro på at Anavex har en medicin der virker. Som der er i oejeblikket tror W.S. ikke rigtigt på AVXL eller vil kursen værre meget højere.




6/10 2021 17:58 Tasso1 897585



Anavex SAVA starter 2 fase 3 forsøg - og falder!

Er ikke den store tilhænger af SAVA, især ikke efter div. beskyldninger om fiflen med resultater og ublu milepæle til ledelsen.
Ikke det stå mindre har FDA givet grønt lys til 2 fase 3 forsøg i AD - 750p/52 uger og 1000p/78 uger.
Med indrulning i ca. 2 år + selve forsøget, samt analyse af resultater, så er vi nok 3-4 år ude med en evt. markedsgodkendelse.
- eller ca. 2-3 år efter Anavex´s tidsplan.

Selvom jeg som sagt ikke den store fan af SAVA, virker det manipuleret at de efter et plus på 7 % i premarkedet, nu er nede i - 6 %.
Denne nyhed er jo samtidig et svar fra FDA, at de nok ikke tror på de beskyldninger der har været af SAVA.

Det jeg vil frem til er, at markedet er fuldstændig styret af større spillere - tidevandskræfterne - og en del af spillet, hvor selv gode nyheder ofte kommer til kort.

https://www.globenewswire.com/news-release/2021/10/06/2309553/8339/en/Cassava-Sciences-Initiates-a-Phase-3-Efficacy-Trial-of-Simufilam-for-the-Treatment-of-Patients-with-Alzheimer-s-Disease.html


Missling har i løbet af årene, i den grad forvansket betydningen af soon!
soon kan betyde alt fra, om nogle uger eller et helt år!
Dette er næsten det eneste jeg kan udsætte på ham, i hans stilling som CEO, at han ikke overholder sine deadlines!
Ellers synes jeg Anavex har gjort meget rigtigt, både resultatmæssig, men også den måde man har håndteret økonomien/finansieringen på.
Tvivler også på, at vi får alle 8 Pr. inden den 31. december 2021, men får vi bare de fleste og med lige så positive udmeldinger, går det nok også.
Kan vi bare holde gryden i kog, indtil evt. godkendelser i f.eks. RETT mm. - er det fint med mig - bare skidtet virker!!

Har faktisk et lille dilemma/ luksus problem!
Fik oprettet hele 4 aktiesparekontoer til familien, mens Anavex lå lavt i starten af året, der skal der jo betales 17 % skat af pr. 31/12 2021!
Kunne vi vente med at få de helt store stigninger til efter 1. januar 2022, kan man således udskyde skatten til 2023!
Det gode er, at det ikke altid behøver at være helt træls, når kursen går den forkerte vej.




6/10 2021 21:36 TDT123 497596



Sagde han ikke engang, at han også arbejdede for aktionærene, syntes ikke der kommer noget særligt beroligende ud fra deres PR afdeling, og det igennem hele rutsjeturen ned under 17$... ;) nååå kigger på kursen i næste uge, og ser om vi er nede i 15$ eller om noget indsidder køb/news kan holde hånden under kursen.....

Det sgu lidt fessen at se på :)
Og nej der er ingen bund i BIO ....



7/10 2021 09:36 Tasso1 897609



Anavex Første pige under 18 har afsluttet forsøg og ekstension i RETT.

Hun er nu forsat under behandlingen under SAS protokollen, som Anavex fik tildelt af myndighederne i Australien i både Alzheimer og RETT.
Der ikke egentlige meldinger om, hvorvidt hun har haft gavn af behandlingen med 2-73, men kan se at andre har spurgt efter det i hendes FB-tråd - det ser dog ud til, at hun har det relativt godt, men kender ikke hendes udgangspunkt.
- jeg følger hende nu.

Fra Facebook den 6. okt. 2021:

Yesterday Annelise became the first child in the world to complete the Anavex 2-73 drug trial for Rett Syndrome. Annelise completed a 12 week double blind trial and a 48 week Open label. To say Annelise was proud of herself is an understatement. These smiles were taken after I told Annelise her team were off to pharmacy to collect her script.

Annelise now has access to
the drug.



9/10 2021 15:05 Tasso1 1197689



Anavex Lidt opfølgning på RETT pigen.

Det fremgår af Annelise´s FB profil, at hun er 11 år.
I februar 2021 meddelte Anavex, at man lige som i Alzheimer, i 2020, havde fået tildelt SAS i RETT patienter på + 18 år.


"Anavex received compassionate use Special Access Scheme (SAS) approval in Australia for Rett syndrome patients to continue treatment with ANAVEX®2-73 after completing the Phase 2/3 AVATAR adult Rett syndrome clinical extension study."

https://www.globenewswire.com/news-release/2021/02/11/2173958/29248/en/Anavex-Life-Sciences-Reports-Fiscal-2021-First-Quarter-Financial-Results-And-Business-Outlook.html

SAS:
Forsat adgang til 2-73 for patienter, der har afsluttet selve forsøget og ligeledes har gennemført hele ekstension forsøget. Disse kan nu via. deres læge få udskrevet 2-73 fra udvalgte apoteker.

Det er bare det, at Annelise kun er 11 år og derfor ikke burde være omfattet af SAS programmet?
Mener vores kære Missling har glemt at fortælle os/markedet, at Anavex må have fået udvidet SAS til patienter ned til 5 år, fra fase 2/3 forsøget for piger på 5-17 år!

Mener dette er vigtigt, idet de Australske myndigheder må mene, at 2-73 ikke giver alvorlige bivirkninger, når svage/syge børn ned til 5 år kan medicineres UDEN at være under observation af andre end deres læge evt. en gang hver mdr.
Dvs. at 2-73 nu uddeles til tidligere patienter fra 5 til +85 år - efter forsøgene er afsluttet!

Bivirkningsprofilen må derfor være særdeles god!!

En anden lille krølle på historien er, at Annelises far er formand/præsident for RETT Org. AUS - og det var ham der efter mere end et års bearbejdning af Missling, fik Anavex til at starte RETT forsøg i Australien!

Hvis 2-73 har en positiv effekt på hans datter, så burde det hurtig spredes mellem resten af REET fællesskabet.(afhængig af evt. tavshedsklausuler)
Tilsvarende ved dårlige bivirkninger eller helt manglende effekt!
Så at Annelise som det første barn vælger at forsætter behandlingen med 2-73, kan næsten kun ses som et positivt tegn!

God weekend



9/10 2021 15:33 Makingmoney 597691



Tasso. Som altid forbandet god research, samt som altid stillet struktureret op så neurotransmitterne ikke skal fise forvirrede rundt mellem de små grå uden at vide hvor og hvordan det skal sætte sig. Tak. En god hukommelse må du have, når du sådan kan sætte tidligere nyt sammen med nyt nyt. Jeg døjer efterhånden med at huske tingene i de forskellige forsøg, som nu også er ændret.
Ved sgu snart ikke med ham Missling, blandt de medinvestorer jeg skriver med, kalder jeg ham miden. Måske lidt barnligt, men det hjælper på frustrationerne når jeg synes han bevæger sig lige på grænsen af manglende (mis) information til markedet. I dette tilfælde vil jeg mene den er overtrådt. Så er jeg egentlig kold overfor at det er til den gode side.

God weekend fra Al-ASAAD



9/10 2021 17:53 Kyed01 597695



Takker Tasso for rigtig god research (som altid), det er rart at vide at 2-73 ser ud til at værre sikker at bruge i alle aldre. Det er også godt at formanden for Aus Rett foreningen vælger 2-73 til hans datter men okay der er måske ikke andre mugligheder.

Ha-Ha MM, miden, ja man kan mærke på alle de 3 forums jeg følger at folk er trætte af at vente, en solgte sgu hele hans Anavex beholdning og gik ind i crypto men okay de har hel del lykkeriddere på Stocktwist men også enkelte rigtig gode skribenter.

En af dem har lige skrevet hvorfor de har aendert EXECELLE, det er efter hans mening for de kan bruge data til at gå direkte over i et Fragile X fase 3 forsøg efter RETT. Det giver ganske god mening synes jeg.

Her er en sammenligning fra starten til nu i EXCELLENCE hvor meget det er aenderet over tiden han har linket til:

https://clinicaltrials.gov/ct2/history/NCT04304482?A=7&B=8&C=Side-by-Side#StudyPageTop

Jeg glemte at nævne at de ændringer er helt sikket sket i samråd med FDA



9/10 2021 17:58 Kyed01 697696



AVXL Institutional Ownership er nu oppe på over 35%, jeg er ret sikker på at det var omkring 28% sidste gang.

Der er jo nok ikke så meget andet der siger mere om hvordan de store investorer ser på Anavex end hvor meget af firmaet de ejer!! De køber op!!

https://fintel.io/so/us/avxl




9/10 2021 20:19 TDT123 497697



Det rigtigt den var 28 sidst.... Må lige anholde at opkøb alene ikke altid er positivt, det kommer jo helt an på hvad deres agenda er med deres opkøb.

Vil man ikke figurere på shortlisten, så er der altid udlån af aktier... vi kender ikke deres bevægelsesgrunde.

Håber som resten af jer, at det alene er fordi de tror på casen, men jeg tvivler...

Mvh

Torben



9/10 2021 20:39 TDT123 497698



Vi kan lige tage Short med, opdateret den 9 reduceret med 6%.
Der er også tjent gode penge siden vi rundet 30$~ og så hele vejen ned under 17$~ håber de er færdig for nu

Mvh
Torben

Alle, Anavex, Anavex 2-73, AVXL, Hyst, Kyed01, Solsen, Tasso1




13/10 2021 13:10 poppelkongen 397805



Nyheder er ude vedr. 2-73 på Yahoo finans



13/10 2021 13:26 Kyed01 797806



Ja det er det uafhængige sikkerheds råd som siger at de kan forsætte forsøget uden modifikationer.

Ja-ja alle positive nyheder modtages med kyshånd og det gir jo også lidt reklame.

Anavex Life Sciences (NASDAQ:AVXL) says that after a pre-planned review of preliminary safety data, an Independent Data Safety Monitoring Board (DSMB) has recommended the company to continue Phase 2b/3 Alzheimer's disease study for ANAVEX2-73 (blarcamesine) without changes.

https://newsfilter.io/a/5bb40de6b1222daf0cbba20268db54aa



13/10 2021 17:00 Tasso1 897821



Anavex Forsætter efter protokollen uden ændringer.

Igen en understregning af, at det nok ikke er bivirkningsprofilen casen kommer til at vælte på.
DSMB undersøgelser var både i patinterne i det 48 ugers AD fase 2/3, men også for patienter i ekstension forsøget, hvor de første patienter nærmer sig de 2 år - dvs. at ældre og måske nok svage patienter, har kunnet udholde behandlingen med 2-73 i hele 3 år nu!

Jeg mener at Anavex allerede har eftervist en klinisk effekt i både Alzheimer, Parkinson og RETT i en relativ mindre gruppe - nu skal markedet bare have det bekræftet at FDA, EMA eller TGA har nok data til, at de også kan blåstemple denne effekt.

Min eneste bekymring i denne case, er større bivirkninger eller et opkøb til en alt for lille værdisætning.



15/10 2021 13:22 Tasso1 597885



Anavex Webcast torsdag den 21. okt. - Dawson James.

Kl. 19.30 DK tid.

Adgang til Webcast via. www.anavex.com.

https://www.stonkmoon.com/news/AVXL/f7d5c04eaa0cab070ca30c88ebfe8f46

Dvs. nye slides og måske lidt nyt!
Der plejer altid at blive fyldt lidt mere på casen.

Dawson James er en de trofaste analytiker med et positivt syn på Anavex.



15/10 2021 21:40 Tasso1 797891



Anavex Opsummering fra Reverse RETT UK.



Ved ca. 52-53 min mærket omtales Anavex/2-73 og forventet opstart på sandsynligvis to UK sites for børn 5-17 år - afventer endelig grønt lys fra myndighederne i UK, men forventer start slut oktober/start november.
Ved ca. 59. min berettes om at en del forældre har oplevet flere/mange gode forbedringer i flere forskellige symptomer i en del forskellige børn. ( Mener nok også graden af RETT sværhedsgraden )
De første patienter startede allerede i forsøget i 2020 i Australien.
Der synes at være store forventninger til 2-73.
Man roser også at alle patienter efter de 12 uger er garanteret fri adgang til 2-73 i 48 uger - der forventes dog også, at patienter forsat vil få adgang til 2-73 efter ekstension forsøget. ( lige som i Annelise fik i AUS )

RETT fællesskabet er tydeligvis bundet tæt sammen på tværs af landene - og de forbedringer man har set, som f.eks. i Australien rygtes/deles hurtigt til f.eks. UK i dette tilfælde.



16/10 2021 17:40 Kyed01 597898



Seeking Alpha:

Anavex er nævnt i bunden af artiklen.

Ham der bliver interviewet er en veteran i bio industrien og small bio analyst specialist og har arbejdet for store og små bio selskaber.

Han er ret positiv på AVXL og ejer aktier i selskabet.

https://seekingalpha.com/article/4459368-sa-interview-investing-in-the-pharmaceutical-industry-with-small-pharma-analyst?mail_subject=small-pharma-analyst-sa-interview-investing-in-the-pharmaceutical-industry-with-small-pharma-analyst



16/10 2021 18:13 Makingmoney 397899



Hvor lyder han dog fornuftig, metoden minder vildt om min smiley.

God weekend, kom nu Missling



18/10 2021 14:16 Tasso1 697923



Anavex Motley Fool 2- Biotech Stocks Set to Go Supernova Soon!

Store ord fra ellers lidt lødige Motley Fool.
Er ikke den store fan af dem, men det ser ud til, at de er vendt 180 grader med deres syn på Anavex casen - og de har ikke så få tilhænger/følger.

"Anavex Life Sciences could be the company that changes the game for the treatment of various forms of dementia."

Anavex: The quintessential hidden gem
The small-cap drugmaker Anavex has, in many ways, already gone supernova. The company's shares are up by an astounding 571% over the past three years. Even this monstrous move, though, may pale in comparison with what could be in store for shareholders over the next three years. The core reason is the biotech's flagship product candidate, known as ANAVEX 2-73 (blarcamesine).

ANAVEX 2-73 is an experimental drug that putatively activates the intracellular sigma-1 chaperone protein. In plain English, ANAVEX 2-73 is believed to help restore normal housekeeping functions within the neurons of the central nervous system, leading to improved cognition and motor function.

Anavex is currently trialing its lead product candidate across three high-value indications: Alzheimer's disease, Parkinson's disease, and a rare condition known as Rett Syndrome. More top-line data for these indications is slated to roll out over the course of 2022 to 2023.

A late-stage win in either Alzheimer's or Parkinson's disease has the potential to set the drug on the path toward megablockbuster territory (greater than $5 billion per year in sales). Wins across all three of its lead indications might propel it into unchartered waters, in terms of sales. Even so, Anavex's market cap currently stands at a mere $1.32 billion -- suggesting that Wall Street is far from convinced about the drug's prospects.

What's behind Wall Street's dour take? Central nervous system disorders are among the most difficult indications to develop effective treatments for -- especially treatments that halt or reverse disease progression. So even though ANAVEX 2-73 has posted some truly impressive early and midstage results across all three of its lead indications, Wall Street's overarching view that a clinical setback is almost surely in the cards isn't entirely without reason. Prospective shareholders shouldn't ignore this possibility.

That being said, Anavex's upside potential is hard to ignore. If the company somehow ran the table with ANAVEX 2-73's current clinical program, Anavex's stock would easily generate Vertex-like returns on capital for long-term shareholders. For those of you new to biotech, Vertex's successful cystic fibrosis platform turned out to be a gold mine for early shareholders, largely because of the hefty doubt among analysts and investors that this devastating rare disease could ever be drugged effectively. Anavex, in short, could be the next Vertex.


https://www.fool.com/investing/2021/10/18/2-biotech-stocks-poised-to-go-supernova-soon/



18/10 2021 15:30 Helge Larsen/PI-redaktør 497924






21/10 2021 22:22 Solsen 797992



Anavex se Dawson James cc https://www.anavex.com/presentations-posters

Virkelig interessant og med oplysninger om prisfastsættelse af Blarcamesine i orphan drug til 200-600 k usd årligt.

Rett alene er med blockbuster potentiale.

Missling sagde, at de holder tidsplanen med bl.a. Avatar i år.

Stadig super interessant !!!

Alle, Anavex, Anavex 2-73, AVXL, Hyst, Kyed01, Solsen, Tasso1

Alle, Anavex, Anavex 2-73, AVXL, Hyst, Kyed01, Solsen, Tasso1




22/10 2021 10:24 Tasso1 897998



Anavex. Usædvanlig udmelding - 200.-600 k $!

Super Solsen.
Har pga. ferie desværre ikke kunnet logge ind på webcastet via. min normale mailkonto.
Har dog læst andres oplevelser af webcastet og der har ikke været meget nyt for os trofaste investorer.
Dog stadig en meget god gennemgang af casen for potentielle nye investorer.

Det er dog usædvanligt for Missling, at komme med den udmelding på den relative høje forventet betaling for en årlig udgift på 200. - 600.000 $ pr. RETT patient/år!

Med tanke på, at han snart har data for Avatar klar offentlig og med adgang til data fra alle tre åbne RETT forsøg og er i dialog med FDA - så kan det næsten kun tolkes til, at Missling har fået bekræftet en overbevisende positiv effekt af 2-73 i patienterne - ellers ville det være direkte tåbeligt og et stort selvmål, at stille dette blockbuster potentiale i udsigt.
- og Missling er bestemt ingen tåbe!

Det er alm. accepteret, at der kan tages en noget større betaling for behandling i sjældne indikationer, for at få dækket de relative store udviklingsomkostninger til en mindre patientgruppe.
Betalingen for behandlingen i f.eks. Alzheimer, ventes derfor også at være væsentlig mindre - selv med anvendelse af samme præparat.

En godkendelse i RETT alene ville dog i sig selv kunne mangedoble MC for Anavex til 6-10 milliarder $!

Anavex cruiser videre!



22/10 2021 10:39 Solsen 698000



Anavex

Missling sagde i øvrigt, at hvis ikke der kommer en behandling i Alzheimers så vil Medica gå konkurs grundet det forventede stigende antal patienter årene fremover.

Bivirkninger er for mig at se det eneste der kan stoppe en Rett godkendelse. Vi så gode data med lav dosis. De må kunne ligge på mindst samme niveau med en højere dosis, som vi ved virker bedre. Derfor vedlagde jeg billedet med bivirkninger målt i forhold til nuværende behandling. Der anføres dog kun data for 3 bivirkninger - så billedet er ufuldkomment. Men i de oplyste ser det godt ud.

Jeg giver Tasso1 ret i antagelsen om MCap, hvis Rett kommer i mål. Tør ikke regne på de øvrige indikationer ;−)

Vi nærmer os eksamen for Anavex...



24/10 2021 17:14 elssan 398043



Nyt stort fase 2-3 forsøg i Canada for 84 børn med Rett Syndrom og 3 forskellige nye forsøgsteder Australien. Meget positiv omtale af Anavex i Rett Syndrome News.
Man må håbe det snart begynder at påvirke kursen! Jeg troede vi ville være i kurs 50 inden jul!! Det kan jo nås endnu med et par gode nyheder!

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgzGlkPSkTNmJHMKkcllqfVFClPlX

https://rettsyndromenews.com/2021/10/08/phase-2-3-trial-of-anavex-2-73-enrolling-girls-in-canada-austral



24/10 2021 17:40 Solsen 598045



Ikke nyt studie, men blot Excellence studier, der er udvidet lidt.
Godt med mere power i studiet og lidt yngre deltagere end først planlagt.
Ihub skribenter mener, at det er sket efter råd fra fda...



25/10 2021 03:18 Kyed01 498050



God morgen fra Thailand.

Saa er Missling på igen den 15 dec!

Under den sidste web cast sagde han at hvis mus får blarcamesine(2-73) og senere bliver dosed med Alz gener fik de ikke Alz!!
Det er et sætning der indirekte antyder at der er en muglighed for at tjene milliarder og milliarder, år efter år hvis det samme gælder for mennesker! Sådan en præventiv medicin vil nok få nogle af de tunge firmaer indenfor ældrepleje i USA til at ryste i bukserne af skræk og jeg kan forstille mig at de helst ser at det ikke kommer på market da det i sidste ende drejer sig om penge.
Andre firmaer som eksempelvis Biogen (BIIB)vil nok meget gerne ha fingre i 2-73, da deres egen Alz medicin er et totalt flop. Set med mine øjne er det meget vigtigt at Anavex snart får en stor magtfuld partner som kan hjælpe med godkendelser(FDA)da de har forbindelserne som lille Anavex nok ikke har.

200-600k$ per år for Rett lyder meget voldsomt, okay 200k er måske okayish.

Nu Goggled jeg lidt rundt og fandt en liste med de dyreste medicin i verden. Den dyreste koster 86.000$ for 30 dage, jo jeg skrev rigtigt, 86k for en måned sgu! Saa måske Anavex's 2-73 pris for RETT er ikke helt ved siden af! Prisen vil jo nok falde når/hvis andre indikatorer bliver godkendt. Okay RETT er ikke in ultra rare kategorien, kun rare.

Ultra rare sygdomme priser:

https://www.fiercepharma.com/pharma/ultrarare-disease-drug-ascends-to-top-most-expensive-pharmacy-drugs-u-s-2021

Neurodegenerative Drug Development Summit 14-15 dec 2021:

https://neurodevelopmental-drug-development.com/



25/10 2021 13:15 Kyed01 498058



Lidt fra Australien:

https://www.speechless.org.au/post/my-dream-is-that-in-the-near-future-i-can-tell-families-about-a-cure-for-rett-syndrome?fbclid=IwAR0TtbUp2xlAyfNX58CG4vw7Fjs1wGwDLxg6QLUWWujpfVY8S3zWNiXRsoI


Lidt fra Patent kontoret i USA:

A2-73 is a useful therapeutic in the treatment of humans suffering from insomnia, anxiety or agitation. Particular attention is made to oral daily doses of from about 10 mg to about 50 mg, with particular reference to about 20 to 30 mg.

https://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PG01&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.html&r=1&f=G&l=50&s1=%2220210085637%22.PGNR.&OS=DN/20210085637&RS=DN/20210085637




25/10 2021 13:49 Makingmoney 498062



Kan du ikke lige smutte derover og snuse mere nyt op, spionere lidt. Du har ikke så langt smiley



25/10 2021 14:25 Tasso1 498063



Anavex Godt fundet Kyed01!

Og da meget positive Dr Ellaway bliver spurgt, om hun arbejder med noget spændende indenfor RETT - så svarer hun Anavexs forsøg!

Is there something that you are currently working on that you are particularly excited about?

I am excited to be the Principle investigator for the Anavex clinical trial. Participation in this trial will enable our team to attract further clinical trials to Australia. Also, our Rett clinic team is reviewing our experiences caring for girls with Rett syndrome over the last 20 years in NSW.

Ja Missling understregede især den vigtige opdagelse, at Alzheimer kunne forebygges med 2-73 præklinisk!

Så selvfølgelig er der interesse fra BP - Missling har bare afvist partneraftaler og opkøb, indtil Anavex får de vigtig resultater fra de igangværende forsøg og en værdisætning, som afspejler det kæmpe potentiale der er i casen.

Igen - det bare så højst besynderligt, at der ikke en gang er bare nogenlunde omsætning i aktiehandlen i Anavex!



25/10 2021 17:28 Kyed01 498068






25/10 2021 20:08 TDT123 398071



Jeg elsker den aktie >1% oppe på de gode dage, og -5 ned på de røde dage....
Den eneste gode nyhed er at der ingen Volume er, så de fleste er vel faldet i søvn ;) :) efterhånden..... sava kun oppe med 8% :/



25/10 2021 21:14 Solsen 698073



Jeg kan godt forstå Anavex's kursudvikling.

SAVA's fatter jeg ikke noget af. Op og ned uden forklaring.

I biotech skal der nyheder på bordet for at holde humøret oppe.

Jeg tror ikke, at mange tror på det som vi tror venter os ;−)

CNS sygdomme er anset i branchen som helt umulige at behandle. Lytter vi til Missling kan Blarcamesine noget vi ikke har set tidligere i behandling af CNS sygdomme.

Time will show.



25/10 2021 21:20 TDT123 698074



Jeg forstår godt din pointe.....
Nyheder har der i år været masser af syntes jeg. Det er kursudviklngen på røde dage og grønne dage der er uhyggelige, det der tager 30 børsdag på nyheder og et market der generelt er i hopla, forsvinder igen på 2 Bear-dage. Det er bare sådan det er med bio, men det stadigvæk ikke fedt at kigge på :)



25/10 2021 21:31 Solsen 798075



Det er dejligt at have noget tilgode ;−)

$1,3 bn er også en slags penge og 3-400% indtil nu i år kan man vel ikke klage over.

SAVA er mere egnet til trading end køb og hold, som er min holdning til Anavex.

Hvis vi kan tro Missling så kan Anavex jo ende i det gale vandvid af et Marcetcap....



26/10 2021 03:50 Kyed01 698078



Volumen over 3 måneder er nu gået under 1 mill, jeg tror at de fleste venter på resultater før de toer at gå ind.
Men det er jo en kendsgerning at os der er gået ind tidligt (med ret mange aktier for nogle af os)har chancen for at score kassen.
Indtil nu har der overhovet ikke været noget at bekymre sig over, de data vi har set er fremragende, Missling virker meget selvsikker, analytikere som dækker firmaet siger alle: køb & Institutioner køber op.

Der er jo stadig Bio i udviklings stadiet så helt sikkert risikabelt men som sagt før; hvis man ikke tager chancen nogle gange tjener man heller ikke de helt store penge, men jeg er personligt helt afklaret med at jeg risikerer at få et ordentlig hak i næsen hvis de ikke bliver godkendt med noget som helst men efter min mening virker det ret usandsynligt.

Det der Gen Terapi som nævnt før er noget der ligger et godt stykke ude i fremtiden og der er stadig meget usikkerhed omkring området, der er meget nemmere at tage en lille pille hver dag selvom om den ikke giver fuld helbredelse.

Se lige linket en gang til, den lille pige smiler, det er sgu da herligt at se!!



https://www.speechless.org.au/post/my-dream-is-that-in-the-near-future-i-can-tell-families-about-a-cure-for-rett-syndrome?fbclid=IwAR0TtbUp2xlAyfNX58CG4vw7Fjs1wGwDLxg6QLUWWujpfVY8S3zWNiXRsoI



27/10 2021 12:04 Solsen 1098105



Anavex konkurrenter fejler.

CRTX misser endpoints i deres AD forsøg. En væsentlig konkurrent er væk. Men det vil kunne give negative vibrationer for hele AD sektoren i dag.

CRTX havde en teori om at en bakterie (P. gingivalis) var årsag til AD og ved at eliminere denne kunne AD pts få det bedre.

Det viste sig så ikke at holde - https://finance.yahoo.com/news/cortexyme-reports-gain-trial-data-200100721.html

Det ser ud til at de mister 70% af markedsværdien i dag.

Novartis droppede deres Rett drug i går. Så også her en konkurrent mindre til Blarcamesine, men også en understegning af den risiko der er i udvikling af lægemidler !



27/10 2021 15:34 Tasso1 798113



Anavex Ja - to færre konkurrenter - reaktion fra markedet?

Havde selv lidt kig på CRTX, men kunne simpelthen ikke købe ideen om, at en bakterie skulle være en væsentlig årsagen til Alzheimer.
CRTX var på et tidspunkt handlet op i en MC på ca. 3,5 milliarder $ - alene på denne teori/tilgang?
Lidt vildt, når man sammenligner med Anavex`s omfattende pipeline og resultater.
Hvis CRTX skulle have lidt ret i deres teori om, at en betændelsestilstand i hjerneceller forårsaget af en bakterie, så burde 2-73 også kunne modvirke dette og beskytte div. celler/mekanismer mod infektioner/stress, hvis Anavex`s tilgang holder vand.

Har næsten opgivet at forudse, hvilken reaktion markedet får på div. nyheder - to konkurrenter er væk og burde stille Anavex stærkere, for hvor vil investorerne nu placeres deres penge i området? - men som Solsen skriver, så kan det lige så godt give uro og gøre uvidende investorer nervøse for at investerer i CNS området i det hele taget.
Uanset vil en given markedets reaktion være kortvarig og uden betydning for casen Anavex.
Anavex skal i sidste ende levere resultater, der kan overbevise FDA og dermed markedet!!!



27/10 2021 23:25 Optimistus 398116



I manglen på andre nyheder, faldt jeg lige over at AVXL nu udgør 0,92 % af spdr biotech (xbi) portefølgen, de har i alt 3,86 % af AVXL aktierne, de må virkelig tro på det også (-:
Kilde: yahoo finans



28/10 2021 02:07 Kyed01 298117



Optimistus, har du et link?



28/10 2021 05:37 Makingmoney 698118






1/11 2021 22:37 Solsen 698226



Anavex med en god stigning i dag.

Hele AD sektoren steg uvist af hvilken grund i dag. Men Anavex mest. Måske er nyhederne lige om hjørnet.

Blarcasemine er tidligere nævnt som en mulig covid-19 medicin.

Søsterstoffet Flavoxamine er ved at få gennembrud på dette felt:

https://bpspubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/bcp.15126

Eller

https://www.thelancet.com/journals/langlo/article/PIIS2214-109X(21)00448-4/fulltext

Ingen tvivl om, at det er autophagy der er processen der hjælper med en hurtigere helbredelse. Dette er også beskrevet her:

https://www.news-medical.net/news/20211025/Can-targeting-autophagy-become-a-new-approach-to-COVID-19-treatment.aspx

Der er talrige muligheder i Sigma1 platformen, som Missling siger de har !



1/11 2021 23:13 Tasso1 598227



Anavex Flere sektorer rider med på bølgen.

Den grønne omstillingssektor med f.eks. PLUG, FCEL mm. har også fået et skub fra klima-topmødet.

Tror bare Anavex rider med - vi andre kan dog se, at casen for specifikt Anavex kun styrkes dag for dag, som Solsen fint understøtter med ovenstående links.

Vi har efter min mening, kun set begyndelsen for det der vil ske de næste måneder/år fremover - men dejligt at se 20 $ igen:)
Der er et tæt program af vitale nyheder indtil nytår.

> Top-line data AVATAR: Potentially pivotal Phase 2/3 adult RTT clinical trial - expected 2H 2021

>. Top-line data Phase 1 ANAVEX®3-71 clinical trial - expected 2H 2021

>. Initiation of ANAVEX®2-73 imaging-focused Parkinson's disease clinical trial - expected 2021

> Initiation of potentially pivotal Phase 2/3 Fragile X clinical trial - expected 2021

> Initiation of potentially pivotal Phase 2/3 clinical trial for the treatment of a new, rare disease
indication - expected 2021



1/11 2021 23:19 Tasso1 598228



Anavex Glemte lige udmelding fra FDA vedr. RETT og PDD!!!

+ En måske interessant årsrapport - i slutningen af december!

DVS. 8 potentielle nyheder + det løse på 8-9 uger!



2/11 2021 03:10 Kyed01 598232



God morgen fra Thailand, dejligt at vågne op til over 20 på kursen, lad os håbe at den bliver over det niveau.
SeekingAlpha artikel som er positiv på Anavex mht AD og et firma som jeg ikke kender Cyclo Therapeutics (CYTH).

Ja nu burde vi snart få nogle nyheder, måske i dag tirsdag?

https://seekingalpha.com/article/4464213-cortexyme-stock-positive-lessons-from-disappointing-results#comments



2/11 2021 07:15 TDT123 598236



Godmorgen kyed...
Jeg savner mine ture til Thailand (Corona) kommer nok først afsted næste år desværre. Høre de begynder at åbne op igen her i november, og indrejserestrektionerne lempes...

Mvh

Torben



2/11 2021 17:54 Tasso1 698263



Anavex Præsentation af de endelige PDD data??

Anavex har jo stadig den samlede datapakke inkl. de nye RNA/DNA parameter fra samtlige patienter i Parkinson Demens forsøget liggende til vurdering hos FDA!

Sidste år præsenterede Anavex helt undtagelsesvis de foreløbige PDD data fra forsøget på den store CTAD Alzheimer konference, idet der jo er ca. 80 % sammenfald mellem målepunkterne i AD og PDD.

Hvis de får en udmelding fra FDA inden da, har Anavex mulighed for at gentage dette med den nu færdige datapakke på dette års CTAD eller evt. i Singapore lidt senere på en anden stor Parkinson konference:

9.-12. nov. 2021:
https://www.ctad-alzheimer.com/

18.-19. nov. 2021:
https://waset.org/advances-in-parkinsons-disease-conference-in-november-2021-in-singapore

Sker dette og data er positive, så bliver det godt nok dyrt at skulle betale skatten af mine aktiesparekontoer her til januar!!



2/11 2021 20:04 Solsen 398266



Anavex ... SAVA snart oppe med 30%

Gad vide hvad der foregår ?

Nuvel Anavex rider lidt med :−)



2/11 2021 20:27 TDT123 398267



Der er vist godt gang i en god squeeze ....
Det kan ikke være deres ER som lander snart, den er nok tilbage under 50 igen i morgen



2/11 2021 20:47 Solsen 398268



Måske et rygte om PFE buyout. Hvem ved ?

Også noget omkring, at de vil præsentere data snart - men det giver næppe 40% ....

Køber PFE vil det styrke de øvrige AD selskaber og ikke det modsatte som nogen påstår på Ihub !



3/11 2021 14:55 Tasso1 898281



Anavex 5 stjernet fastholder kurs 50 $!

Den 3. november 2021:

JonesTrading analyst Soumit Roy maintained a Buy rating on Anavex Life Sciences (NASDAQ:AVXL) on Wednesday, setting a price target of $50, which is approximately 133.86% above the present share price of $21.38.

JonesTrading analyst Soumit Roy is currently ranked with 5 stars on a 0-5 stars ranking scale

https://www.investing.com/news/jonestrading-stick-to-their-buy-rating-for-anavex-life-sciences-2665548?fbclid=IwAR0PV4PcCAfAKnF7V3WsZaNfW-LztgaCMe5EIpVVHgZk2OuI8CwJMDiAArk



4/11 2021 12:52 Kyed01 498313






4/11 2021 13:01 Steen# 598314



Der må da være et eller stort på vej? +27% på 6 dage uden nyheder!



4/11 2021 15:25 Tasso1 698315



Anavex Kyed01 - Dr Barrie Pittock?

Er der nogen dato på denne sidste artikel?
Kan godt huske artiklen, hvor Dr Barrie Pittock startede i Anavex`s Alzheimer forsøg tilbage i 2018.
Men han fortæller ikke meget om, hvordan han oplevede behandlingen med 2-73.
Vi ved jo heller ikke om han faktisk fik 2-73 eller bare placebo - han burde dog have modtaget 2-73 lige siden, hvis han er forsat i ekstension forsøget.

Men ja - han virker til at fungere fint!



4/11 2021 15:50 Kyed01 798317



Artiklen er ifølge en fra Ihub fra sidste uge.

Jeg ved ikke hvordan de vælger hvem der for 2-73 og hvem der får placebo? Han er jo Nobel pris vinder så??

Jeg tror ikke at man har lov til at snakke om en medicin når den stadig er i forsøgs stadiet ellers ville vi jo høre om det hele tiden?

Manden er 83 år gammel, har haft AD siden 2014 og er stadig meget aktiv for hans alder så hvis han ikke har fået noget medicin der virker snakker vi jo om et mirakel.



4/11 2021 15:28 Pharmafar 798316



Det er længe siden der har været så meget ild i den som nu, der kommer også meget data den kommende tid som Tasso nævnte den anden dag 1/11. Tror jeg kommer til at øge en lidt igen :D



4/11 2021 16:19 Kyed01 598320



SAVA er oppe med over 65% efter at de ikke fandt noget galt med deres data!

Jeg tror nu at langsom og stødt er bedre end de der helt vilde udsving (uden nogle data).

Naa mens jeg skrev dette er det nu dalet til 50% (handels stop).

Anavex er jo gået op ca 26% de sidste 5 handelsdage, rimeligt stille og roligt nok i forventning om (gode) nyheder ret snart.



4/11 2021 16:45 Solsen 698322



Nu fik vi forklaringen på SAVAs kursspring i går. Altid nogen der ved mere end andre.

Mht Berrie Pittock så kan han god have fået placebo i forsøget, men alle er efter forsøgets afslutning tilbudt deltagelse i OLE forsøget. Så nu er han klar over at han får 2-73.

Anavex ser vældig stærk ud nu. Lad os se de data.



5/11 2021 08:47 Steen# 398330



Fra Juni 2021 https://www.youtu.be/8orzf4UXNLA



5/11 2021 14:06 Tasso1 598347



Anavex Ny Seeking Alpha AVXL, SAVA og CRTX.

Altid godt med lidt omtale.

Fremhæver SAVA, men giver også Anavex en reel chance for at blive en vigtig spiller i Alzheimer.
Han mangler dog helt basal viden om Anavex casen og hvor fremskreden de er på andre områder også.
Reelt er de ca. 3 år foran SAVA, der nok først i starten af 2022 påbegynder indrulning til 2 AD fase 3 forsøg.
Han nævner dog, at Anavex`s resultater fra deres AD fase 2/3 i 2.h 2022 bliver meget vigtig.
Han nævner slet ikke de gode resultater Anavex opnåede i PDD og RETT og sidestiller Anavex med CRTX, som efter min mening har en dårligere basseret videnskab og er endnu længere efter Anavex - især efter, at de ikke nåede, hverken primære eller sekundære endpoints i deres sidste forsøg sidste uge.
Han nævner, at vi måske bliver klogere efter dette års CTAD konference, men så vidt jeg kan se, har Anavex ikke meldt deres deltagelse her - endnu!

9.-12. nov. 2021:
https://www.ctad-alzheimer.com/

https://seekingalpha.com/article/4465872-alzheimers-cassava-sciences-cortexyme-anavex-who-will-come-on-top?utm_source=stck.pro&utm_medium=referral


Alzheimer's - Cassava, Cortexyme Or Anavex: Who Will Come On Top?
Nov. 05, 2021 5:53 AM ETAnavex Life Sciences Corp. (AVXL), CRTX,SAVA3 Comments1 Like
Summary
Cassava Sciences' Simufilam is now seen as the best hope to treat all patients in Alzheimer's disease after disappointment in Cortexyme's data.
Cortexyme failed to prevent disease progression in 50% of patients on what was hopefully an upstream mechanism of action vs. Simufilam.
The CTAD Conference in November will shed much light on the most recent clinical data of Anavex, Cassava Sciences and Cortexyme.
The future of Alzheimer's treatments will probably consist of a combination of treatments to maximize results as in oncology.
On November 4, 2021, Cassava Sciences announced no wrongdoing was found by the American Journal of Neuroscience on its data.
Investors in the biotech sector are closely watching Anavex Life Sciences (AVXL), Cassava Sciences (SAVA) and Cortexyme (CRTX) as the most likely candidates to bring new treatment options to Alzheimer's patients in desperate need of innovation to the current standard of care. It's highly likely all 3 companies will enter the market at some point but what drug candidate becomes the standard of care in the space will make a world of difference on the performance of each of these investments. I am of the belief that Cassava Sciences will come out on top as it will be used to treat 100% of the patient population perhaps in combination with another drug candidate. Furthermore, the market has already given it a premium valuation over its peers based on their data. Even after a 50% haircut Cassava Sciences remains on top based on market cap. I will explore on this article why recent events make Cassava Sciences even more compelling while making the case that Cortexyme still has a chance at entering the space. Finally, I will lightly touch on why Anavex 2-72 could be a combo treatment used with Simufilam.

Chart
Data by YCharts
Since my last article was published many new developments have occurred that are making Cassava Sciences (SAVA) primed for a breakout above $100. I believe the risk-reward here is unlike anything I have seen recently in clinical-stage biotechs and the battle between bulls and bears will be epic with bulls regaining control this week of the narrative after a 40% intraday rally on November 2, 2021, and another 51% rally as of the writing of this article on November 4, 2021, after the company published that the Journal of Neuroscience found no evidence of data manipulation. According to ORTEX data, shorts had doubled their short positions to approximately 40% of the free float at an average price of $52 to $68 which is putting them at a very uncomfortable position. I believe bulls have been finally vindicated after suffering much emotional pain and suffering. I quote from my last article:

But what short-sellers have done at Cassava Sciences is just totally and completely distasteful while the families of 6.2 million Americans are waiting for any kind of treatment that offers hope for their loved ones. I am all for justice but the Citizen Petition was nothing short of a dump and cover short selling scam which I hope is eventually prosecuted by the SEC!

We still need to see justice done against the manipulators but at least seeing their profits evaporate is a good first step.

Chart
Data by YCharts
Switching gears, Anavex Life Sciences has pushed out of recent resistance to make new 3-month highs as enthusiasm grows after Cortexyme plunge. It's likely Anavex and Cassava will emerge as the contenders for the class pending additional data.

Chart
Data by YCharts
Cortexyme Failure Pushes Sava and Anavex to the Front
On October 26, 2021, Pfizer-backed Cortexyme reported Alzheimer's data that failed to meet its primary endpoints. I won't dig into all the specifics of the GAIN Trial (except for the most important ones) but part of what Cortexyme wanted to prove was that P. Gingivalis infection was directly related to Alzheimer's disease. By eradicating P. Gingivalis the hope was to slow cognitive decline. However, not all patients responded to treatment and only about half of the patients saw a 57% cognitive decline response. Though it was not a complete failure, COR388 is highly toxic to the liver and can't be given to all patients as a treatment for Alzheimer's disease. Furthermore, P. Gingivalis is not the cause of Alzheimer's disease but rather it's present in some patients and when COR388 is given to those patients their cognitive decline slows. Why is this significant? Because if P. Gingivalis (which is a mouth infection that usually shows greater concentration on the elderly population) would have shown to be the cause of Alzheimer's disease then its eradication would have been the cure for all patients. A simple test for P. Gingivalis on patients could detect the presence of the infection early on, then treatment with COR388 would proceed and prevent patients from developing Alzheimer's disease. Under such a scenario, Cassava Sciences' Simufilam would be left with a reduced patient population to repair misfolded proteins in the brain. COR388 would have become the standard of care upstream in the disease.

However, the 57% slowing of cognitive decline in 50% of the patients that responded is huge and the market is perhaps overpunishing Cortexyme on such an astonishing achievement. The usual 30/30 rule for the FDA would almost guarantee that COR388 will eventually gain approval. (30% of patients getting a response of at least a 30% disease progression alteration) If I were to speculate about why Cortexyme was down 70% was because liver enzyme levels were three times the upper limit normal indicating very high levels of toxicity. However, even with a black box warning, it's very likely that COR388 would become a blockbuster if Anavex and Cassava Sciences candidates weren't racing to enter the market. The 50% of the population of 643 participants in the GAIN Trial that experienced a 57% slowing of cognitive decline is huge by any measure.

Why then is Cortexyme being punished? My answer is Cassava Sciences. Because COR388 can't be used on all patients and isn't the cause of Alzheimer's disease the market will now place Simufilam as the most likely candidate to treat the general Alzheimer population. The zero toxicity of Simufilam will allow close to 100% of the patients to take it in the hopes of reversing cognition decline. Furthermore, it's shown that all Alzheimer's disease patients suffer from misfolded Filamin A proteins and Simufilam helps those proteins go back to their original shape.

P. Gingivalis is a step better than Amyloid Beta but a step lesser than Anavex 2-73
For years, all Alzheimer's research has been based on Amyloid Beta buildup on Alzheimer's patients. Researchers thought that clearing the Amyloid Beta buildup would help the brain work better. However, more recent data has seemed to come to the conclusion that when Filamin A is misfolded the natural response of the brain is to entrap such proteins with Amyloid Beta. It's in simple terms the body's natural immune response. In low levels, Amyloid Beta doesn't interfere with brain function. However, excessive buildup eventually causes brain fibers to suffer damage and connections to be lost. COR388 could be Similar to Anavex 2-73 mode of action in that excessive P. Gingivalis could be causing the body to produce excessive inflammatory mediator peroxynitrite in the brain which when generated in excess may damage cells by oxidizing and nitrating cellular components. Anavex 2-73 mode of action is to inhibit the formation of peroxynitrite, removing it, and partially reversing the damage. COR388 could be doing the same function if P. Gingivalis is causing the body to produce excess peroxynitrite in the body.

If multiple diseases (including P. Gingivalis) are causing the body to produce excess peroxynitrite then Anavex 2-73 could be the solution to all patients in preventing oxidation and Anavex 2-73 would end on top of COR388. However, early data has also shown that drugs that limit the formation of peroxynitrite such as Anavex 2-73, Trappsol Cyclo and GV-971 lead to improvements for short periods of time of around 6 months.

The best clue as to whether COR388 or Anavex 2-73 will end as the first-line treatment will be when Anavex reports its phase 2/3 results in the second half of 2022. If Anavex 2-73 achieves a response in more than 50% of the patient population it would put Anavex one step ahead of Cortexyme in patients. (It's all about whether Oxidation and Nitration is upstream or downstream from P. Gingivalis on the disease progression.) If oxidation and nitration is yet another subset like P. Gingivalis of what causes patients to develop Alzheimer's disease, Anavex could easily crater and become the less likely option to treat Alzheimer's disease. For example, assume in a placebo-controlled environment only 30% of patients respond to Anavex 2-73 vs the 50% to COR388. It could therefore be assumed 50% of Alzheimer's patients get the disease because of P. Gingivalis while 30% of patients get it from excessive oxidation and nitration in the brain with the remaining 20% unknown. In this imaginary case both Anavex 2-73 and COR388 would be at the same level in disease progression treating different samples of the whole population with Anavex treating the smaller subset while Cortexyme treating the larger subset.

Cassava Sciences takes the lead
With the 12 month open-label data still showing continual improvement in cognition of Alzheimer's patients, Cassava Sciences has taken the lead as the most promising treatment for patients going forward. All patients with Alzheimer's disease have misfolded Filamin A proteins that Simufilam helps repair. That's a fact. Then, Simufilam has a safety profile unlike any other which means it's likely to be taken by almost every patient if approved. Since every patient suffers cognition deterioration and Simufilam is the only candidate that's improving cognition over a long period of time, it's likely to become the standard of care going forward. More likely however, is that Simufilam will be taken as a combo with other treatments. COR388 only achieved a 57% slowdown and not a reversal of cognition decline. Therefore, it's likely that COR388 will be combined with Simufilam if approved while eradicating P. Gingivalis presence in patients. Same goes with Anavex 2-73.

Bull Case for Cassava Sciences
The bull case for Cassava Sciences lies with the fact that's likely to become a standard of care for nearly 100% of patients regardless of whatever else drug comes into the market. Just like in oncology, it's very likely that the best results for patients will arise from a combination of treatments. And Simufilam seems to be the foundation for which all combinations will arise from given its safety profile.

In my last article, I mentioned the possibility that Cassava Sciences could even get early approval in 2022 as interim data becomes available to the FDA or based on the results of 12 month placebo-controlled data. I expect Simufilam to be in the market between March 2023 and February 2024. I will use the safest scenario which is that the FDA will feel a lot of pressure to give conditional approval after the 12-month placebo-controlled data. With most treatments in development and on the market only showing progress for 6 months the FDA is likely to give early conditional approval based on the first data set. Allowing all patients to be on Placebo for an 18-month period could put those patients at risk of permanent cognitive decline even if later on they are put on Simufilam.

Summary
There's still much we don't understand about Alzheimer's disease and that's a very sad reality. The need for better treatments is very real and every data readout from Anavex, Cortexyme, Cassava Sciences and many more companies to come will put us one step closer to getting more answers. Don't invest more than 5% of your capital on any of these companies as the risk is too big but the payoff if any of them succeed will more than make up for the possible losses. My hope for these companies is that they succeed and that their investors can reap rewards and patients can find hope. It has been an epic week of Cassava Investors and sometimes in life there's something called Karma.



5/11 2021 15:11 Kyed01 498350



Det er jo bare en amatør som skriver i Seeking Alpha så hans råd er lige så godt/skidt som enhver andens:

Jose Solorio

Disclosure: I/we have a beneficial long position in the shares of AUPH, SAVA, CRTX, CLVS, BHC, BKSY, BLI, CCXI, CRWD, FIVN, FLXN, FUTU, LC, LMND, PBYI, PCRX, PLTR, SKIN, SUPN, TIGR, UEC, UWMC, VIAC, OPAD, VLTA either through stock ownership, options, or other derivatives. I wrote this article myself, and it expresses my own opinions. I am not receiving compensation for it (other than from Seeking Alpha). I have no business relationship with any company whose stock is mentioned in this article.

Additional disclosure: I don't hold a PHD in biotech. I do this research for my own investment purposes and share it with you as I understand it. It's your responsibility to gather information from multiple sources, consult an investment advisor, and be disciplined on position allocation. I diversify usually among 25 different investments to preserve capital. Strong concentration will lead to poorer returns overtime.

Man skal passe meget på med hvad man læser på S.A. og lave sin egen research/konklusioner.

Næste uge er der måske en artikel der fremhæver AVXL over SAVA, sikket en AVXL invester, ligesom den artikel i dag var skrevet af en SAVA investor.



7/11 2021 11:49 Tasso1 1098382



Anavex Ny forskning understøtter Anavex's tilgang vedr. Sigma-1!

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8559442/


Denne afhandling er lidt langhåret, men understøtter tilgangen, at stimulering af Sigma-1 receptorer generelt spiller en væsenlig rolle i behandling på CNS området.
Anavex 2-73, 3-71 og 1-41har alle også denne egenskab + andre funktioner.
Det illustrerer også hvor kompleks CNS området er og der sandsynligvis skal en bred vifte af behandlingsmuligheder til for at bekæmpe CNS relaterede sygdomme - der er plads til flere forskellige præparater på markedet.
Vigtig er dog, at disse præparater evner at bryde blod/brain barrieren og samtidig ikke giver uønskede bivirkninger - disse kriterier synes alle præparater i Anavexs pipeline at opfylde.

Also, ANAVEX2-73, sigma-1 and muscarinic receptor agonist, reversed the scopolamine- and dizocilpine-induced spatial memory impairments, and this effect depended on sigma-1 and muscarinic receptors (Espallergues et al., 2007; Villard et al., 2011a). Thus, the above studies suggest that muscarinic receptors are more important for short-term memory, while sigma receptors are more engaged in long-term memory formation.

ANAVEX2-73 also ameliorated the spatial and emotional learning deficits in mice injected with Aβ25-35 peptide, also showing neuroprotective properties by decreasing the level of lipid peroxidation and blocking tau hyperphosphorylation (Lahmy et al., 2013; Villard et al., 2011a). However, as mentioned earlier, this effect may be mediated not only via sigma-1 receptors, but also muscarinic receptors. The same results were observed for another aminotetrahydrofuran derivative, which stimulates sigma-1 receptors - ANAVEX1-41 (Villard et al., 2009). Moreover, a compound with a similar pharmacological profile, AF710B, improved recognition and spatial memory in aged McGill-R-Thy1-APP rats by reducing amyloid plaques, normalizing the microglia distribution and synaptophysin levels


Bevis på short manipulation!
Håber dommen bliver MEGET hård, så andre vil tænke sig om en ekstra gang, da denne form for manipulation underminere tilliden til aktiemarkedet og typisk rammer den lille investor!
SEC har for en gangs skyld gjort deres arbejde!

https://www.sec.gov/news/press-release/2021-224

Anavex er efter min mening sat op til The Perfect Storm - med et større antal ventede nyheder over de næste få uger og generelt ny positiv fokus på CNS
området generelt!
Får vi evt. deltagelse på CTAD og andre kommende større konferencer den næste tid, med forhåbentlig gode resultater - så tør jeg ikke spå om kursen, uden at komme til at virke useriøs!
Vi har dog set mange eksempler på, hvordan BP har fået stigninger i deres MC på 10-20 milliarder $ på nyheder, der svarer til det vi potentielt har i vente for Anavex de næste uger/ måneder!

Alt forudsat, at skidtet virker - uden bivirkninger!!!

PS: Får vi nogle afgørende nyheder indenfor de næste uger, tænker jeg at starte en ny November tråd!



7/11 2021 12:23 Kyed01 798384



Tasso, må jeg forslå at vi kalder den jule tråden hvis de kommer med godt nyt? Det er jo næsten den bedste jule gave man kan tænke sig, ha-ha.

Ja vi så denne uge med a stødt stigning op og endte på kurs 23, så det tyder på at "hele verden" er nok klar over at Anavex snart kommer med nyhede, "The Perfect Storm" som Tasso sagde er et perfekt udtryk om vores nuværende situation synes jeg.



7/11 2021 14:51 Solsen 998389



Da det er biotech vil jeg foreslå, at man køber anden nu ;−)

Interessant at Blarcamesine netop stimulerer kortids- og langtidshukommelse ved både at stimulere muscarinic og sigma-1 receptoren.

De store har sluppet taget i aktien og kan evt lade den køre nu....

Lyttede endnu en gang til seneste præsentation. Hvis man har tillid til Missling så bliver Anavex en stor succes.

En lille bekymring har jeg dog for det lille Avatar forsøg vi afventer data på. 20 pts i behandling og 10 pts på placebo er ikke meget at få statistik på !

Men højere dosis og lidt flere pts end første forsøg burde sikre god gentagelse af tidligere resultater.

Men ellers er jeg på linie med Tasso1 i, at kun uventede bivirkninger kan stoppe festen. Her skal vi dog huske at alle forsøg og OLE studier er kigget efter løbende med interim analyser og fortsat.

Rett burde få aktien op i $50-100. Så blot denne indikation kunne gøre alle glade ud over dem det selvfølgelig handler om - Rett pigerne og deres familier.

God søndag.



7/11 2021 18:35 Tasso1 1198395



Anavex CC den 15. dec. - måske Avatar data her??

https://neurodevelopmental-drug-development.com/seminar/utilizing-precision-genetic-medicine-to-treat-rare-neurodevelopmental-diseases-focusing-on-rett-syndrome/

Der kommer som sagt flere større konferencer i den næste tid inden udgangen af året, hvor Anavex har mulighed for at offentliggøre de ventede resultater med 2-73 i PDD, RETT og 3-71 i FTD.
Det kan også bare være, at de bare sender en PR. ud kl. 13.00 og afholder en CC samme dag.
Har de kendskab til resultater, er der jo regler for, hvor længe de må vente med at informere markedet ( mener 2-3 dage? ), for at undgå insiderhandel.
På CTAD bliver resultater dog ført offentliggjort meget kort tid før en evt. Late Braking Event.

US er nu på vinter tid ligesom EU, så vil holde ekstra øje med evt. nyheder kl. 13.00 DK tid!
Et vildt gæt er første PR tirsdag den 9. nov. og evt. 3-71 i FTD:)

Årsrapporten og Q4 for regnskabsåret 2021, der sluttede den 30. september 2021 - får vi måske som sidste år, måske først mellem jul og nytår.

Status for ejerandel fonde mm. pr. 30. sept., får vi den 15. november.
Man ser dog, at flere opgiver deres andel op til dato, selvom de ikke er forpligtiget til dette.

Vi må bare væbne os med tålmodighed!



9/11 2021 19:03 Tasso1 798428



Anavex Biogen undersøger mulig forbindelse mellem dødsfald af Alzheimer patient og Aduhelm!

https://endpts.com/biogen-investigates-a-death-possibly-linked-to-its-controversial-new-alzheimers-drug/

Hvis dette skulle vise sig, at denne 75 årig AD patient er dø pga. følgerne af Biogens skandaløse godkendelse og anvendelse af Aduhelm, har FDA et stort medansvar - når man tillader et præparat, der har så store kendte bivirkninger!

Håber at Anavex vil kunne tilbyde en reel behandling - uden bivirkninger i nær fremtid - og kan i virkeligheden være med til at redde FDA´s store fejl!

Ikke uventet, at markedet og Anavex sætter sig lidt efter en meget hektisk uge.
Anavex har haft 8 grønne dage i træk og kun naturligt, at markedet prøver at finde en ny bund, hvor der kan bygges på fra ny.
Uden nyheder kender vi jo spillet, men Anavex kan næsten ikke undgå at komme med en ny nyhed hver uge indtil nytår.
Håber faktisk, at de ikke brænder hele krudtet af inden nytår, men fordeler nogle af dem ud over starten af 2022, så man kan holde momentum indtil resultaterne fra bl.a. RETT fase 2/3 5-17 år og senere AD fase 2/3 i sensommeren.

En ting er dog sikkert - vi får først resultaterne, når de er klar!
Noget af det mest spændende er dog FDA´s retningslinjer for det videre forløb i RETT og Parkinson mm. ( AA, BTD mm. )
Om vi skal stige 30-50 % fra 21 eller 23 $, ved en rigtig god nyhed er jo ligegyldigt!






10/11 2021 14:48 Kyed01 898442



Anavex Life Sciences Announces Participation at Upcoming Lausanne VIII Workshop Panel - Building Global Momentum for Interventions in Alzheimer's Disease
Lausanne VIII Workshop for Leaders and Innovators in Alzheimer's will be held, November 15, 2021 - November 18, 2021

Der kommer nogle vigtige mennesker til den workshop:

Bla den fungerende chef for FDA Janet Woodcock, MD

https://web.cvent.com/event/425626ff-fd48-4907-bbda-1eeabb92c77d/summary?rt=nDmmdXDq7k-Tkw9vv1APhg

https://www.globenewswire.com/news-release/2021/11/10/2331325/29248/en/Anavex-Life-Sciences-Announces-Participation-at-Upcoming-Lausanne-VIII-Workshop-Panel-Building-Global-Momentum-for-Interventions-in-Alzheimer-s-Disease.html

Saa Missling må helere finde skiene frem




10/11 2021 15:58 Solsen 798447



En anerkendelse af Anervex, mener jeg.

At sidde i panel med bl.a. Esais CEO er ikke dårligt af et lille firma på vel 20 mands størrelse.

Spændingen stiger !



10/11 2021 17:32 Tasso1 598449



Anavex Også Min første tanke Solsen!

Tolker det også som en anerkendelse af, at Anavex og Missling har en videnskab og tilgang, der måske kommer til at spille en rolle i fremtidens Alzheimer behandling.
En anden ting er også - ville Missling sige ja tak til en sådan invitation ( og spille klog ), hvis Anavex ikke selv mente de havde noget at komme med?
Har hele tiden i tankerne, hvor meget mere Missling og Anavex har kendskab til ifht. den effekt man evt. har set og evt. forsat ser i de forsat kørende forsøg!
F.eks. har 120 patienter fra OLE Parkinson demens forsøget jo netop afsluttet et åbent 48 ugers forløb her i slutningen af oktober - efter de var færdig i selve fase 2 PDD.
Tilsvarende de åbne forsøg i RETT og Alzheimer.

Måske er Anavex ligefrem blevet "stuerene" i det fine selskab:)



10/11 2021 19:19 poppelkongen 298450



hej tasso lige et spørgsmål, jeg kunne godt tænke mig at vide hvor mange forsøg de har gang i rundt i verden, syntes det nogle gange det er lidt svært at følge med i, er der en liste med hvad og hvor



10/11 2021 20:24 Tasso1 698451



Anavex. Poppel - Oversigt forsøg og forventet tidsangivelser.

12 forsøg inkl. afsluttede og de to de arbejder sammen om med konsortiet.
Forventer yderligere opstart af PD, PDD, Fragile X og ubenævnt sjælden indikation - alle fase 2/3 eller fase 3.
Derudover betaler MJFF et PD image forsøg.
Sidst men ikke mindst annoncerede Anavex, at man vil starte et præventivt forsøg op i Alzheimer!

Så en ret omfattende pipeline nu og fremadrettet!
Man skulle næsten tro, at de selv tror på casen:)

https://clinicaltrials.gov/ct2/results?term=Anavex+Life+Sciences&Search=Search



10/11 2021 22:29 Solsen 598455



Anavex Vi mangler blot at de effekturerer det de lover.

Vil gerne se pts rekruterer de nævnte forsøg. Kunne mistænke, at de afventer Avatar/Rett indikationen komme i mål.

Det går stadig langsomt med mange ting efter mit temperament.

Kursen i dag og morgen er ligegyldig. Data afgør fremtiden.

Rygter omkring en kontakt til BTIG er interessant. Kunne de planlægge at få flere penge gennem kontakt til dem

BTIG.COM

Spændende måneder forude.



10/11 2021 23:38 Tasso1 598457



Anavex. Påstået korrespondance med IR i dag?

Har ikke nogen belæg for, om dette reelt har fundet sted!
Iflg. dette fastholder Anavex, at disse vigtige milepæle opnås i år.
Har desværre dog ofte set, at det IR melder ud, ofte ikke svarer til det Anavex rent faktisk ender med at melde ud.
RETT og Avatar er rigtig nok nøglen til at åbne op for sluserne for alvor - dette fremgik helt tydeligt fra en meget selvsikker og overbevisende Misslings ved seneste webcast!
Her satte han for første gang også tal på prisen og dermed indtjeningsgrundlaget i RETT indikationen - så ja, tror vi er meget tæt på rigtig gode nyheder!


This is important information from IR if the information transpires as stated:

Here is a copy and paste from alexrenard07 to Anavex's IR on the other board, and the IR reply (which is very encouraging):

This is what I asked:
According to the investors' presentation on the corporate website there are a number of catalysts listed that investors are told to expect before the end of the calendar year. Is the information listed on the Anavex website accurate in respect to what we should be expecting in relation to:
1. Top Line AVATAR
2. Top Line Phase 1 Anavex 3-71
3. Initiation of Phase 2/3 Fragile X
4. Initiation of Phase 2/3 Clinical Trial for new rare disease

Also, Missling has implied earlier in the year that Anavex would be engaging in dialogue with the FDA regarding fast track approval and break through designation of 2-73 to treat Rett Syndrome. According to the FDA's timelines for responding to company requests for BTD, Anavex should have received a response but here has been no information shared with investors. Can you please comment on that.
-------------------------------------------------------------

From IR today:

I am pleased to say that as of today we do expect the catalysts you mentioned in your email to be attained accordingly. Please note, as is the case with all future expectations, it must be noted that we do not control the future and therefore plans and expectations may change.... if and when this were to occur we would make public such information in accordance with Regulation FD.

With respect to dialogue with FDA regarding Rett Syndrome - We can not comment on current or potential dialogue in a private manner, such as this email. This type of information (disclosure of communications with the FDA) must be done via press release and/or 8K filing. At this time we have no comment but we do understand the eagerness on behalf of investors and medical community for us to disclose at the earliest possible time information and progress with the FDA.



11/11 2021 02:36 Kyed01 498463



God morgen fra Thailand.

Dr Randy Hagerman var på den 4 Nov vedrørende Fragile X og sagde ved omkring 1time & 13:40min at Anavex 2-73 er den mest spændende af muglighederne de gerne vil prøve så snart som mugligt.
Jeg lyttede lige til hende her til morgen, meget fint/opmuntrende at høre.

https://fragilex.org/webinar/fragile-x-premutation-webinar/?fbclid=IwAR2LTdz5iUOhDJD8AOwUreEzPkiJlEwzveNiG953VyYmjuWUfKSGCjIqQC4

Det er meget nemt at registrere, der kommer en konfirmation e-mail (check spam mappen) og så kan man se det.

Hvis der ingen bi-virkninger er af betydning bliver 2-73 godt, rigtig godt for både patienter med mange forskellige CNS sygdomme og os investorer.



12/11 2021 14:06 Tasso1 498503



Anavex Ny positiv og gennemarbejdet artikel!

Udmærket læsning mens vi venter på nyheder.

https://www.aviseanalytics.com/anavex2-73-a-potential-blockbuster-drug-in-the-making/

Conclusion
We believe that Anavex Life Sciences has a potential blockbuster in the making, which can completely transform the Alzheimer Disease treatment landscape. The Company's differentiated approach, promising clinical data and a pipeline of indications with large unmet medical need make it a winner!

Disclosure: I/we have no positions in any stocks mentioned, and no plans to initiate any positions within the next 72 hours.



12/11 2021 14:26 Tasso1 598508



Anavex Kan nu se, at dette er helt tilbage fra 30. juni.

Beklager - men stadig god læsning for en evt. nye investorer.



12/11 2021 15:24 Kyed01 598511






12/11 2021 19:37 Tasso1 798518



Anavex. De største aktionærer øger beholdningen.

13F update

3 of top 4 holders have reported for 3rd q

#1 Blackrock +120,633 shares to 4,433,101
#3 Vanguard + 343,379 shares to 3,991,372
#4 Geode Capital +40,537 sh to 1,198,109

Så det er ikke kun os andre, der lidt småtosset med casen!
Blackrock har nu omregnet for ca. 640.000.000 kr. i Anavex - et pænt stort frimærke.



17/11 2021 14:36 Tasso1 498625



Anavex Årsrapport for 2021 den 24. november 2021.

En måned tidligere end i 2020!
Tidligere har Anavex jo nogle gange brugt disse CC´er til at udmelde div. milepæle i en samlet pakke, i stedet for at udgiver enkelte PR´er.
Vi må bare vente og se, hvad der kommer - håber at der vil være gode kritiske spørgsmål fra div. analytikere - især må den nye BTIG være interesseret i at gå tættere på Missling, for at få belyst status i casen.

https://mailchi.mp/anavexcorp/fiscal2021yearendfinancialresults

Webcast / Conference Call Information:

Webcast kl. 22.30 Dk-tid: https://wsw.com/webcast/cc/avxl20/1492110.


Husk! Anavex er også på her kl. 16.00 i dag, som paneldeltager på en Alzheimer konference i Lausanne for nye innovative tilgang for behandling af Alzheimer.
Det er rimmeligt nemt at tilmelde sig.

https://finance.yahoo.com/news/anavex-life-sciences-announces-participation-120000411.html




17/11 2021 14:58 Kyed01 498626



Der er allerede vild debat på diverse forums hvorfor han gør det den dag, det er jo Thanksgiving den 25 november så en helligdag, de fleste ser det som negativt, ligesom dårlig nyheder normalt kommer på en fredag.


Grunden til at det kommer tidligere er nok pga at Anavex er kommet op i den bedste klasse i Nasdaq



17/11 2021 16:24 Tasso1 598630



Anavex Ja kan godt se de forskellige vilde teorier folk har:)

Hvis der kom dårlig nyt er det dårlig nyt - uanset tidspunktet.
Markedet er jo også åben fredagen efter, så her ville man i så fald få hug uanset!

Nej - årsrapporten er jo normalt en begivenhed uden de store nyheder.
Nyheder gode som dårlige skal jo meddeles til markedet før en CC.
Anavex må jo ikke holde på væsentlige nyheder uden at skulle give meddelelse herom - og slet ikke en hel uge frem til den 24. nov.!

Det ville også virke fuldstændig malplaceret - ja direkte vandvittigt, at give trofaste aktionærer en over nakken dagen før Thanksgiving - tværtimod!!

Tror derfor mere på, at vi får gode nyheder meget snart, der tværtimod kan give aktionærerne en god Thanksgiving gave - det ville også harmonerer mere med, at Missling i dag deltager på et anerkendt Alzheimer konference, som et udtryk for en ny innovativ tilgang til behandling på Alzheimer og CNS området og alle de i øvrige udelukkende positive resultatet og nyheder vi har fået fra Anavex hidtil.

Så ville Missling give de første negative nyheder data/nyheder fra Anavex nogensinde til netop en Thanksgiving af alle dage - Næppe!!!



17/11 2021 16:29 Kyed01 598631



Vores konkurrenter har det lidt hårdt i dag:

BIIB vil nok ikke blive godkendt i EU:

https://www.statnews.com/2021/11/17/european-regulators-signal-biogens-new-alzheimers-therapy-is-unlikely-to-win-approval/

SAVA bliver undersøgt vedrørende ægtheden af deres data og er nede 20% pre-market.

Saa jeg venter gerne lidt længere på Anavex data som der aldrig har været spørgsmåls tegn om.




17/11 2021 17:25 Tasso1 598635



Anavex Ja ANVS og især CYTH får også en over nakken.

Hele Alzheimer området trækkes ned, hvilket også påvirker Anavex.
Anavex burde egentlige stige i kurs, når det går skidt for konkurrenterne, men sådan fungerer spillet ikke - umiddelbar holder Anavex sig dog relativt pænt!



17/11 2021 21:43 poppelkongen 398637



jeg håber ikke at det er rigtig det sava bliver beskyldt for, det vil underbygge hele branchen inden als, også for alle de andre der prøver at få deres produkter på Market. fda vil jo mistænke alle data for fusk
men det viser jo også hvor mange penge der er på spil

https://finance.yahoo.com/news/cassava-shares-drop-following-report-143245819.html



17/11 2021 22:12 Solsen 698638



Mon ikke Anavex går fri af den storm indtil videre.

Selvfølgelig presses kursen som sædvanligt, når muligheden byder sig.

Er lykkedes med at høre lidt af dagens konference i Lausanne. Meget interessant, men ikke nyheder i der jeg fik fat i - Misslings billede frøs lige som han berettede omkring parkinson og sammenhæng med tarmbakterier - hvad er årsag/virkning. Er parkinson årsag til dårlig bakterieflora eller omvendt. Det vil Anavex have en forklaring på gennem deres forsøg senere.

Han fortalte også, at Alzheimers er en meget kompleks sygdom, hvorfor deres tilgang til dataindsamling og evt. efterfølgende "precision medicine" er vigtig for at kunne finde de rette patientgrupper til den rette medicin.

Meget berettiget ser det ud til at Anavex overhaler SAVA i nærmeste fremtid på markedsværdi.

Jo nærmere vi kommer nytår desto mere tvivler man på, at de kommer i mål med deres milestones. Men mon ikke Q&A efter regnskabet kan give nogle kritiske spørgsmål omkring hastigheden i organisationen !




20/11 2021 12:58 Solsen 898693



Anavex På Ihub er en af MayoMobiles ældre indlæg fundet frem.

Her forklarer han, hvorfor han mener, at der er kommet forsinkelser ind i det vi har gået og ventet på.

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=165501593

God sammenhæng i det han fremfører. Siden dette indlæg har forfatteren stort set intet skrevet andet end et referat fra Cantor.

Steady T følger op på det lidt ældre indlæg: https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=166840742

Mon vi nærmer os den store pakke af data og måske drømmescenariet, som sidstnævnte indlæg indeholder.

Jeg hæfter mig også ved, at der er gennemført alle de interim safety analyser på tværs af alle forsøg incl OLE. Disse er er helt unormalt koordineret gennemført og samtidigt.

Helt spekulativt ser vi, at Norvartis rejser op imod +$40bn ved frasalg. Novartis arbejder på at hjælpe Rett pts og i CNS sygdommen og de er med i "Konsortiet"
Meget spekulativt.

Husk det er biotech !



20/11 2021 15:30 Tasso1 698700



Anavex Næste uge og resten af 2021!

Vi venter på følgende i indeværende år:

1. Top Line AVATAR ( RETT høj dosis 5-17 år )
2. Top Line fase 1 Anavex 3-71
3. Opstart fase 2/3 Fragile X
4. Opstart fase 2/3 for ubenævnt sjælden indikation.
5. Opstart image forsøg PD sponseret af MJFF.
6. Peer Review Parkinson.
7. Udmelding fra FDA for RETT US forsøg.
(Herunder retningslinjer for videre forløb.)
8. Udmelding fra FDA for PD fase 2 forsøg.
(Herunder retningslinjer for videre forløb.)
9. Resultater fra Parkinson OLE. (evt. Q1 2022)
+ div. uventede udmeldinger!

( Som Solsen skriver, har flere BP/selskaber en meget tyk tegnebog, som evt. kunne bruges til investering i selskaber som f.eks. Anavex. )


Ekstrem vigtige er udmeldingen fra FDA vedr. retningslinjer for RETT, PD og PDD - evt. BTD, AA eller standard procedure for evt. nye forsøg eller markedstilladelser.
Dette er helt afhængig af bedømmelse af den samlede data pakke for de elleres overbevisende resultater i RETT US og Parkinson fase 2 forsøget, samt data fra OLE forsøgene i PD og RETT generelt.
Disse vil åbne op for opstart af de lovede fase 2/3 forsøg i Fragil X og den anden ubenævnte sjældne indikation.
Endvidere vil evt. fase 3 forsøgene i PD og PDD også kunne opstartes.

Hvis Anavex har fået eller venter besked fra FDA, så virker tidspunktet for dette års årsrapport (onsdag den 24. nov.), meget passende for en opdatering med en vis subtans.
I så fald kunne vi muligvis se vigtige nyheder i starten af næste uge.
For skal vi nå alle eller bare nogle af disse milepæle i år, skal Anavex snart begynde at tage hul på nyhedsstrømmen.
Har dog intet imod, hvis de gemte lidt til starten af 2022, for at holde momentum til næste års milepæle.

Spændende om julegaverne bliver store eller små i år - nægter som sagt at tro, at Missling kunne finde på at slagte trofaste aktionærer dagen før Thanksgiving - tværtimod!!!

Mit kursmål inden 31. december 2021 er 45-50 $, hvis vi bare får opfyldt nogle af milepælene i år - men ligger højst sandsynlig helt forkert:)

Er klar på at starte en ny tråd ved afgørende nyheder!


God weekend









20/11 2021 15:33 Tasso1 298701



Anavex Fejl -1. Top Line AVATAR (RETT høj dosis +17 år)



20/11 2021 16:54 Kikl 698704



Komplekse sygdomme; ja helt sikkert.
Hvis nogen skulle have lyst til at høre et spændende foredrag om parkinson forskning ved den danske professor, Per Borghammer, så er professoren på ca. 12 minutter inde i denne video på You Tube. Hans foredrag drejer sig om Brain First og Body First Parkinson.

https://www.youtu.be/IX0q6F26vjg

God weekend fra Vestjylland :−)




21/11 2021 05:31 Kyed01 698711



Ja ham MayoMobile er en af top skribenterne på Ihub, han skriver ikke så tit men der kommer guldkorn når han griber til pennen.

Anavex er nu på observation paa Wall Street's Top Financial Newsletter!! Jeg kan ikke læse hvad de skriver men det er helt klart en god ting, alle finans folkene in New York og andre steder læser det jo helt sikket og det kan måske godt give en godt kurshop nordpå på mandag.

https://www.wallstreetobserver.com/alerts/stock-report/?symbol=avxl&gclid=CjwKCAiA1uKMBhAGEiwAxzvX98VjeJvGYqGxioUdG10p7u2SvA596xJq9TFmRrq36XuY1cvxyPYh6RoCeOkQAvD_BwE


https://stockoftheweek.net/stock-report/?symbol=avxl&gclid=CjwKCAiA1uKMBhAGEiwAxzvX91HVpZNCy_jlp6yVGnJqQIUGhIm-4pbjJeSw5tICQIy_iH7jPwG3WhoCHpAQAvD_BwE



21/11 2021 21:45 Budweis 898733



Så er MayoMobile aktiv på tasterne igen. Meget interessant indlæg!

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=166857096



21/11 2021 23:32 Solsen 598735



Anavex Meget interessant Budweis.

Hvis man studerer patentet kan man læse mange ting. Bl.a. nævnes mange sygdomme, hvor deres stoffer virker på enkeltindivider.

https://patentimages.storage.googleapis.com/51/73/a7/5fd53034307dd0/CA3032299A1.pdf

Søvnproblemer, blodtryk, angst, depression, hjerterytme etc

Ikke store randomiserede forsøg, men dog bevis på effekt i nogle tilfælde.



22/11 2021 16:21 Tasso1 698757



Anavex BTIG fastholder kursmål 35 $.

Ingen nyheder endnu fra Anavex, men den nye analytikere dreng i klassen BTIG fastholder deres kursmål på 35 $.
Forventer at de sammen med de øvrige er klar med kritiske spørgsmål til Missling på onsdag i forbindelse med årsrapporten.
https://www.marketbeat.com/stocks/NASDAQ/AVXL/price-target/?RegistrationCode=SocialMedia-StockTwits&utm_source=GeneralSocialMedia&utm_medium=Social&utm_campaign=SocialMedia

Ja - MayoMobile er altid meget velunderbygget og har en logisk/viden baseret tilgang til tingene. Jeg har stor tiltro til meget af det han skriver. Han har også været med i alle de år jeg har fulgt Anavex (+ 6 år)

Er spændt på om vi hører, hvad de evt. op til 150 mill. $, som Anavex ville få ind ved et evt. aktiesalg - selvom de har til 5 års drift i forvejen. ( Blev udmeldt her i sensommeren )
Denne CC må være det rette tidspunkt og sted for at fortælle mere om deres vækststrategi?

Men hvor har vi dog ofte skruet forventningerne op til en tilsvarende CC, uden der kom noget kursmæssig gevinst ud af det!

Håber denne gang er undtagelsen - Missling kom så med den Thanksgiving gave!



23/11 2021 20:01 digafarm 398790



Fuldstændig grinagtig udvikling i den aktiekurs i dag. Så meget for data rich Q4. Noget siger mig det bliver en fesen omgang og total afmatning i morgen, men håber da jeg tager fejl. Man skal bare kigge væk.

God aften til jer også ;−)



23/11 2021 20:30 Solsen 298791



Vi har et åbent gap ned i $15,50 som hurtigt kan lukkes med den hastighed der køres ned lige nu.

Lad os da håbe det lukkes og vi aldrig ser disse niveauer igen.

Super miljø for shortere at smadre kursen. De øvrige Alz selskaber slipper i dag.

Vi skal have data, hvis denne trend skal ændres. Udskydelser har vi ikke brug for nu.

God aften.



24/11 2021 01:38 Tasso1 898808



Anavex Viser bare igen, at Anavex i perioder uden nyheder, kan trades efter for godt befindende.

Det er som om, at markedet får et hukommelsessvigt/hjerneblødning og glemme alle de gode resultater, som Anavex har opnået, når der går lidt tid.

Det eneste der tæller er gode resultater, som også er blevet blåstemplet af FDA mm. - BTD, AA ..
Enig i at Missling skal levere som udmeldt og ikke udskyde igen igen, hvis kursen skal bringes tilbage i opadgående retning - det vigtigste er dog stadig, at skidtet virker i sidste ende, uanset missede deadlines!!!

Håber vi bliver lidt klogere i morgen i premarkedet kl. 13.00 - eller senest kl. 22.30, hvor jeg håber at div. analytiker kan presse lidt brugbare oplysninger ud af Missling.

Missling er på igen den 14.-15. dec. på en konference med netop Anavex's vigtigste sjældne indikationer: RETT, Angelman og Fragile X.
Mon han stillede op her med dårlige resultater i bagagen?

https://neurodevelopmental-drug-development.com/?fbclid=IwAR2ynTjNjwe6Cpiw_BfGr3mb9PCqiDYZHNJdmSEG-96W0U-HdRX4ZqYyeTY



24/11 2021 02:48 Kyed01 598811



StockTwists quote:

bigBIOboom
Bullish
12:54 AM
$AVXL conversion with IR. . He said results are expected to be within the time stated. There is no change in timing of results. . 2nd half of the year stands! By December 31. . He said they are hiring and expanding programs. . That was interesting. . We will see what that means??

Okay ham BigBioboom skal tages med et gran salt, han er en "pumper" og han solgte først hans postion in Anavex for derefter at gen købe i kurs ca 25. Han går meget hårdt ind når han går ind i en aktie, typisk 250-400k$!



24/11 2021 20:01 Budweis 398851



https://seekingalpha.com/news/3774274-anavex-life-provides-key-updates-on-clinical-trials-in-rare-genetic-neurological-disorders

Lad os håbe 'around year end 2021' er ensbetydende med i år. Vi bliver måske klogere senere idag.



25/11 2021 09:35 klemmensen 298872






TRÅDOVERSIGT



97332 Kort varsel!..
27/9 15:44 Hyst 3