Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Spådomme om krak i oktober 2021 - Er det fup og fidus?


97476 Markettimer 4/10 2021 10:35
4
Oversigt

Jeg har netop lavet en hurtig lille video omkring de "krak-forudsigelser" der kommer fra økonomi-guruen Robert Kiyosaki.

Jeg har fået flere forespørgsler på, hvad jeg tænker om ham og hans forudsigelser, og her i videoen fortæller jeg, hvorfor jeg ikke mener, at man kan stole på nogen af hans investeringsmæssige krak-spådomme.
5/10 2021 14:11 Match 797523Tak for fin gennemgang, Markettimer. Jeg har før - og gør det nok igen igen - fremhævet, at der ikke for år tilbage var så store aktører i markedet med robot-handel, som der er nu.

Og ingen ved vel, hvad deres handel betyder for enten at skabe et nedadgående pres, som vi har set det de seneste uger - eller for den sags skyld - en egeninteresse i at fastholde eller hæve kurserne i udvalgte aktier.

Jeg har lige lavet en lille statistik baseret på de seneste timers handel i alle MidCapselsskaber på Nasdaq København.
Jeg har talt antallet af selskaber op til at være 32 i alt.
Og jeg har udvalgt XTXE som "Handelsklient". XTXE er iøvrigt en særdeles velpolstret markedsdeltager, hjemmehørende i London og Paris i Europa. De fortæller bl.a. på deres website, at de har 70 Petabytes Storage. De omsætter dagligt for 275 mia. US dollars.

Her i dag mellem ca. 14.00 og 15.05 er XTXE inde i handel med 20 ud af de 32 Midcap-aktier. De er sågar inde i Tivoli!
De køber og sælger kontinuert, og ja - det skaber likviditet - men har vi almindelige investorer nogen som helst chance for at gennemskue deres handelsmål (op eller ned)? Eller deres robotter? Nej, det har vi ikke, er min konklusion, og derfor mener jeg, at vi også meget tæt på begrebet "manipulation".

Jeg håber, at der en dag er et medie, der vil grave lidt i dybden med konsekvenserne for den daglige handel, men også de både omfattende gevinster og omfattende tab robothandelen kan medføre for "almindelige" investorer.

Jeg slipper ikke temaet lige med det samme!TRÅDOVERSIGT