Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NordicStock teknik


97920 tommycarstensen 18/10 2021 11:54
Oversigt

NordicStock har nogle fine TA-oversigter for diverse europaeiske aktier. Seneste denne for CAC40:
https://twitter.com/NordicStock/status/1450029636851847170

Jeg havde selv brug for at beregne RSI paa europaeiske aktier til et andet formal og har udvidet til ogsaa vise de samme kolonner fra tabellerne fra NordicStock her:
https://midgardfinance.com/misc/technical.htm

Jeg burde nok tilfoeje et filter, men jeg er doven :-D

Jeg har ogsaa tilfoejet en kolonne med den gennemsnitlige RSI for hver industri. Jeg burde nok goere det til et vaegtet gennemsnit i stedet for et simpelt gennemsnit. Det ville vaere nemt nok at aendre.

Jeg er ikke fortaler for TA, men jeg maa indroemme, at jeg ogsaa bruger det i ny og nae til at beslutte, hvornaar jeg skal koebe en aktie, som jeg har besluttet mig for at koebe. Jeg har endnu aldrig vaeret ude for, at en aktie er steget pludseligt, mens jeg sad og ventede paa yderligere fald, men det kan maaske skyldes, at de aktier, som jeg handler, oftest ikke er saerlig volatile.

Oliver Sung - der har hjemmesiden https://junto.investments/ - gravede dette citat fra Michael Burry om TA frem fra arkiverne:
https://twitter.com/OliverSungJunto/status/1443558750124654593

Medico

Medico




18/10 2021 14:00 TheNote 497922



Ang. TA.

Prøv at kigge på de mellemlange charts - ugecharts !

Der ser du at vi rigtigt mange steder har haft nedbrud og flere steder endda er så langt at dagschart begynder at trække uge charts'ene op til bundvending.

Ugecharts er typisk der hvor den større kapital disponeres og dermed udtrykker trend-retning.

For medico sektoren er det især tydeligt.

Jeg har endnu ikke turdet udtrykke at "korrektionen er slut" men jeg tror det nærmer sig dag for dag ...

Så .. for den lange investor .. tag et kig på ugecharts og "kontroller" ved at se om dagscharts er en positiv eller negativ faktor, nogle gange også kaldet moving average (ma) for dit indeks eller din aktie.

Hvad vi naturligvis IKKE har brug for en en eller anden "black swan" begivenhed. Men umiddelbart er der lys forude .. :−)

mvh





TRÅDOVERSIGT