Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab


98688 bibob 19/11 2021 20:52
Oversigt

1 januar bliver jeg " pensionist". Allerede i 2009-10 begyndte jeg at blive gråhåret da jeg havde en stor portion billige genmabber. Jeg troede sgu at de gik konkurs. Min kone var en fornuftig kvinde som sagde " det er nu du taber hvis du sælger. " jeg solgte ikke , og bliver en glad gammel gråhåret veteran.20/11 2021 12:27 Helge Larsen/PI-redaktør 898694Jeg tror, at rigtig mange investorer i Genmab grundlagde deres grå hår i den periode, da Genmab var fabriksejer.20/11 2021 13:08 AJE 598698Og hvor dragen Lisa Drakeman sad for bordenden...20/11 2021 14:56 Solsen 1098702Faktum er at vi er gråhårede :-)

Tillykke med din nye titel !

Det har været en vild rejse. Min startede i 2002 med ups and downs undervejs.

Selvpensioneret nu takket være Genmab.20/11 2021 18:12 tommycarstensen 898708Solsen Stort tillykke :-) Hvis jeg husker rigtigt, saa var du ogsaa paa EI, hvor du skrev nogle gode Genmab-indlaeg.

Jeg har en masse spoergsmaal :-D

1) Hvad fik dig til at investere helt tilbage i 2002?

2) Hvis du havde dine tvivl omkring Daratumumab, hvad skyldtes den tvivl saa?

3) Var din tvivl stoerre i fase 3 end i fase 2?

4) Var udvandingen af aktionaererne nogensinde noget, der irriterede/bekymrede dig?

5) Forudsaa du, at markedet for Darzalex ville blive saa stort, som det er blevet?

6) Hvad tror du den naeste fase i Genmabs rejse bliver?

7) Tror du Darzalex faar sin naeste fase 3 godkendelse?

8) Hvor stort tror du markedet for Tepezza og Kesimpta bliver?

9) Hvad synes du om den nuvaerende vaerdisaetning ift vaekst og pipeline?

10) Synes du Genmab burde bruge flere eller faerre penge paa R&D, eller er niveauet tilpas?

11) Synes du, at de burde betale udbytte?

Hvis en af jer skriver en bog om Genmabs historie, saa laeser jeg den gerne :-D Ingen over og ingen ved siden af de seneste 10 aar.

GMAB.CO
20/11 2021 21:20 Solsen 1398709Hej Tommycarstesen

Jeg vil være ærlig i mine svar som også vil afdække, at jeg har været heldig.

Samtidig kan du få at vide, at jeg har brugt end og megen af min tid siden 2002 på at følge med i casen. Først mange læsetimer på alt præklinisk og herefter senere analyser og videnskablige artikler.

1) Jeg havde fået syn på både Medarex og Genmab. Førstnævnte var moderselskab til Genmab og var dermed lidt længere i udviklingen med deres stoffer. De havde allerede stoffer godkendte af de udliceterede kandidater og havde dermed bevist potentialet.
De arbejdede med I/O (immune oncology) kandidater som senere blev banebrydende for nogle af nudagens bedst sælgende.
Det fascinerede mig også, at man have opfundet mus, der kunne producere humane antistoffer. Musene fyldte en del dengang og var basis for Genmabs teknologi.
At deres antistoffer var fuldt humane var jo en åbenlys fordel fremfor de andre klasser specielt på bivirkninger.
Det var bevist, at antistofbaserede medicinkandidater havde en pænt højere succesrate i udviklingstrinene (fase 1/2/3) end eks. small molekyle.
På den baggrund investerede jeg i begge selskaber.

2) Daratumumabs historie er helt vild også gennem udviklingen som tog ekstremt mange år i en svær tid for Genmab. Som mange ved var stoffet tæt på, at blive droppet et par gange, bl.a. fordi ingen troede på CD38 target fordi det findes flere kritiske steder i kroppen.
Jeg blev først helt klar over potentialet, da en ven af mig tilfældigt havde talt med læge, der havde deltaget i et forsøg og havde deltaget i ASH (tror jeg det var) Lægen havde udtrykt sin begejstring for dara, hvilket havde bekræftede casen for mig.

3) Ikke ret meget i tvivl undervejs efter det jeg oplyser i pkt 2

4) Den sidste emission Genmab lavede irriterede mig, men ikke så jeg løb væk. Mente sammen med mange andre den var unødvendig. Men mon ikke nærdødsoplevelsen for Genmab førte til at de gerne ville sikre sig tilstrækkelig likviditet.

5) Nej det var heldigt. Vidste godt at det kunne blive en pæn blockbuster. Men at vi har udsigt til +$10 bn indenfor de næste par overgår min vildeste fantasi :-)

6) Epco har potentialet til at rykke Genmab over de næste år. Tror de pt har fist and best in class kandidaten. Et godt udgangspunkt for succes. Men Roche er en meget kapabel konkurrent, som vil bide dem i haserne. Stoffet rummer samme potentiale som dara.
At Genmab transformeres til selv at skulle sælge stofferne kan godt give bekymringer - kan de få medarbejderne/kan de finde ud af at opbygge organisationen på nye medarbejdere etc ?

7) Ærlig talt ved jeg ikke hvilken indikation det skulle være. Ved vi mangler bl.a. en cancerform, der er udbredt i Asien. Dara er et afsluttet kapital for mig - pkt 6 er det der er interessant nu.

8) Kesimpta $3-5 bn og ditto for Tapezza - sidstnævte kan blive mere.

9) Rimelig rigtig værdi lige nu. Har kun simple regnearksmodeller. Men tror på bl.a. Stockbulls linier og salgsregmeark omkring kursudvikling og potentiale god støttet af udsagn fra JW.

10) Jeg tror JW m.fl. har styr på prioriteringen af pengene. Gerne merforbrug, idet det bekræfter at de har noget de tror på.

11) Nej hvis de vurderer penge bedre anvendt til forskning.

Jeg har været tæt på personlig konkurs undervejs og satset vildt selvom det så skidt ud en overgang. Så derfor utrolig heldig at kommen over på den bedre side af en case der potentielt stod på gravens rand og hvor kun JWs bidrag til opretning og daras succes reddede min rø..

Fremtiden er lys for Genmab og jeg er helt rolig omkring investeringen. Men der er skarp konkurrence og mange dygtige selskaber. Derfor er det ikke givet at det fortsætter i uendelighed.

Jeg tror, at de lader sig opkøbe, hvis de løber ind i udfordringer omkring den transformation de lige nu står i. Her synes jeg mange ubesatte stillinger og indikationer om udskudte omkostninger i seneste regnskab Q3 samt hyring af eksterne CROs kan alle være indikationer på, at ikke alt går smooth i den proces.

Endelig har en hær af dygtige skribenter på EI og senere her på PI jo støttet en undervejs - ingen nævnt ingen glemt og TAK til alle.21/11 2021 09:46 tommycarstensen 398713Solsen Super svar. Tak, fordi du tog dig tid til at skrive det. Rigtig interessant laesning.20/11 2021 15:57 bikube 398705Hun scorede kassen i stor stil dengang. Jeg tænker på, om hun mon har beholdt nogle af sine aktier, så hun stadig kan leve fedt af dem.20/11 2021 15:48 Makingmoney 898703Stort tillykke, jeg solgte desværre mine genmabs. Havde for en million kr i Medarex, som jeg solgte få måneder inden de blev købt op. Mener kursen lå i 9 dollar, buddet i 18. Ak ja, havde jeg bare haft en forstandig kone som du. Igen, tillykke med at leve min drøm ud.

Respekt
Morten20/11 2021 16:14 Pensionisten 598706Jeg kom først ind i februar 2015. Jeg har tjent noget mindre end I andre, til gengæld bliver min hårpragt, i en alder af godt 68 år, stadig mørkere. :-)20/11 2021 16:15 MarsFars 598707Husk at pension skal være frihed TIL.... og ikke frihed FRA.... Det kommer du længst med ????1/12 2021 10:41 joemik 199050Klog kone! Hold fast i hende :DTRÅDOVERSIGT