Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ennogie nævnt i international medie som konkurrent til Tesla


99185 troldmanden 6/12 2021 13:28
Oversigt

Man kan sige mange ting ommTesla Solar roof. Herunder at det rent æstetisk er utrolig flot. Men det er også et ekstremt dyrt produkt da det bla tager rigtig mange time at installere.

Som altid får alle Teslas produkter en masse medie opmærksomhed. Men det er faktisk super godt. For den pt største udfordring med BIPV (solcelletage) er at der ikke er ret mange der endnu har kendskab til mulighederne. Så tesla er kort sagt med til at skabe en masse opmærksomhed. Bla når der fortages en længere artikel/analyse om Tesla solar roof og konkurrenter dertil.


What are the best Tesla Solar Roof Alternatives?

CertainTeed Apollo II Tile
Luma Solar Roof
SunTegra
Ennogie
GB Sol



Ennogie nævnes som en af 5 konkurrenter til Tesla. Der er naturligvis mange flere end det. Men de fremhæver nogle interessante konkurrenter.

artiklens forfatter kommer også frem til at Ennogie løsningen er den billigste. Jeg har også tidligere fortaget sammenligningen med at Ennogies løsning svare til Tesla model 3. En løsning for masserne. Mens teslas egne løsning svare til en model S. En løsning for et meget mere snævret segment, der ikke tænker så meget over økonomien.


https://climatebiz.com/tesla-solar-roof-alternatives/



6/12 2021 14:08 B35 199186





Efter den netop gennemførte erhvervelse af Ennogie ApS vurderer bestryelsen at den hidtidige praksis med månedlig opgørelse og offentliggørelse af indre værdi ikke længere er relvant, hvorfor denne praksis hermed ophører.
Med venlig hilsen

SmallCap Danmark A/S



6/12 2021 14:57 troldmanden 299189



Ja SCD var jo et inverterings selskab, så derfor sendte de en månedlig opgørelse af indre værdi ud. Det giver ingen mening for Ennogie



6/12 2021 19:52 troldmanden 299202



Ennogie har også selv været mere internationale de sidste par uger.

Den danske Ambasade i Spanien havde samlet en masse relevante top embedsfolk fra Spanien, og sendt dem til KBH hvor de skulle mødes med en stribe danske cleantech selskaber den 25/11. Velux, Danfoss, Grundfos og nå ja også lille Ennogie. Så ennogie fik lov til at fortælle hvorledes de kan få husstandende i Spanien til at blive næste selvforsynende med energi.

Jeg fandt tideligre en artikel på webben fra en af deltagerne. Men kan desværre ikke finde den igen. Kun et lille indlæg på Linkedin.

næste uge kan jeg så se den danske ambasade i Paris har sørget for franskmændende over 3 dage kan høre indlæg fra en lang række af danske aktører i fjernvarme industrien. Ba Danfos, Grundfoss, Kamstrup mf. Og nå ja Ennogie er også der inviteret med til at give et indlæg.

Man kan læse mere om det via nedenstående google translate (så fik man da afsløret fransk er mere end rustent :−) )

At gå ind på et nyt marked kaster ikke ordre af sig 14 dage senere. Det er det lange seje træk, hvor de rigtige stakeholders bliver gjort bekendt med BIPV. Det kan da godt være det kaster et par enkelte ordre af sig i 22 i både Frankrig og Spanien. Men for evt rigtig at få flow i det, så skal man være fysisk tilstede i de store markeder og investere et pænt beløb i marketing.

Rom blev ikke bygget på en dag. Men der bliver lagt nogle sten i de her dage


https://www-bepositive--events-com.translate.goog/fr/Espace_r%C3%A9seaux_de_chaleur_et_de_froid?_x_tr_sl=fr&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=da



7/12 2021 10:43 AJE 199221



Trold, kommer Small Cap Danmark ikke til at ændre navn...?

Har søgt lidt på emnet, men må indrømme ikke dybere gående, og er ret overbevist om at du kender svaret...:−)




7/12 2021 16:28 troldmanden 399244



hej AJE

Ja jeg kan godt forstå det er forvirrende. Det er det også for mig.....

Men det er sådan at der skal indkaldes en ny EGF hvor navneændringen skal godkendes. Altså ren formalia. Der er 3 ugers varsel på EGF. Så de kunne (burde hvis du spørger mig) have indkaldt den EGF samme dag hvor det blev stemt igennem at lægge selskabet ind under SCD. Så ville vi have navneskifte lige inden jul

Og skal gerne indrømme jeg heller ikke forstå det. Det er muligt det er simpelt og jeg bare ikke forstå hvorfor det er en længere process, men det ville gavne virksomheden at fortælle om processen offentligt. For det e klart det spørgsmål jeg får oftest stillet. Både af eksisterende aktionærer samt folk der står udenfor og muligvis vil ind



7/12 2021 17:00 AJE 299247



Tak for svar... :−)

Helt enig, lidt forvirrende, men på Nordnet stemmer det nye antal aktier, Mcap osv. blot ikke navnet, som undrede mig en smule.



7/12 2021 17:05 troldmanden 299248



Ja det har også taget lidt tid for NordNet at få rettet antal aktier mm. Rart det er på plads nu.

Navneændringen kommer hvis primo 22. Så længe der ikke er kommet en ny EGF indkaldelse så ved vi det er mere end 3 uger ude



TRÅDOVERSIGT