Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      
7/4 15:44
af oge
Ja, ja, omdeler gerne lidt propaganda omkring benefit når bruger biometriske kort (link)
1/4 20:09
af TDT123
(link) Det går den rigtige vej, men ser gerne vi kommer over 20 igen, senest Q2
1/4 12:47
af oge
Det her er vel signalværdien i særdeleshed, der skal noteres: (link) !
24/3 10:14
af oge
~ 18 mil. i short - short returnerer?
20/3 10:54
af faurschou
19/3 14:30
af oge
~ 19 mil. aktier i short? Går det ikke lige kvikt nok nedad? Stabil kurs og ~ 3mil. aktier returneret!
16/3 13:50
af oge
til pensionisten: Nu i ~ 9,5 SKR, gået ned, ned, ned siden sidste short reduktion, og nu igen har short reduceret med 3 mil. aktier, deaktier kan kun være kommet fra "skuffen", i modsat fald ville 3mil. havde hævet kursen (link) Der er dog stadig en for stor en short andel i finger? Skal minimum ned under 1%, før faren ved raid fr short ophører!
11/3 16:32
af oge
Det er i fingers tilfælde ikke noget de 3 short indehavere er klar over; for så kunne de bevægelser der, fra tid til anden, ikke kunne gøres! Det gik op for mig alt for sent at fingers short holdere agerer som jeg beskriver! Og siden har jeg fulgt med i god ro og orden!
11/3 15:01
af Pensionisten
oge - læs bare side 1 i linket: det er salget af en lånt aktie, der forårsager, at der er tale om short. At låne en aktie, der ikke sælges, er ikke en shortposition.
11/3 11:23
af oge
@ Pensionisten, den her tekst (fra dit link): l. En fysisk kort position i en given aktie eller obligation kræver altså et udlån og et salg af det egentlige værdipapir; Skal læses som at begge situationer (både lån og salg) skal være opfyldt, før short får "fysisk" indflydelse på markedet? Her burde nok være indskudt at straks låneren har "erhvervet" retten til at handle med det lånte aktiv, så skal låneren også havde indberettet til finansstyrelsen at her er en "short position"!
10/3 13:57
af oge
og kursen derfor ikke gå nedad - samtidig vil aktien blive uinteressant at låne "shorte", når kursen ikke KAN trykkes - forestil dig Novo N. blive udsat for et raid - det ville i den grad blive modtaget som et ta' selv bord - og ALLE udlagte aktier ville blive op slugt af markedet, uden videre - derfor ses der aldrig short iNovo N.!
10/3 13:53
af oge
@ pensionisten,tak for info - rykker dog ikke ved hvad jeg påstår, at fig. 1 - aktions tallene 2 og 3 fortrinsvis sker samme dag, og at en gentagelse kan gøres så længe aktien er i lånerens sfære, der er heller ingen instruks om nogen tidsgrænse, blot et krav om garanti for udlånet! Her er helt frit slag for hvad kan gøres med lånte aktier! Derfor er finger i den grad en risiko aktie indtil ordre kommer, der uomtvistelig vil hæve aktiernes værdi og derfor vil blive opkøbt straks sættes til salg
10/3 13:18
af Pensionisten
Oge, vi bliver nok ikke helt enige. Jeg støtter mig alene til Finanstilsynets notat. Det beskriver, at en aktie først er shortet, når den er lånt og solgt. En aktør kan således godt låne 2.000.000 aktier, men kun sælge 500.000. Det er de solgte aktier der skal indberettes som shortpositionen. (link)
10/3 10:14
af oge
siden! Pensionisten, hvis det her IKKE er korrekt hvordan forklarer du eller disse store udlægninger af aktiesalg der sker fra tid til anden især her i finger? Finger er ikke en stærk aktie, derfor et oplagt mål for kreativ tænkning!
10/3 10:11
af oge
Jow, at låne en aktie er at shorte - et hvert lån skal indberettes, om aktien så ellers ligger i "skuffen" eller er sendt til salg er långiveren uvedkommende! Hvis ellers ikke i skuffen, hvordan forklarer du så at når der laves raid så dukker der pludselig voldsomme antal af aktier op til salg - MENA i sin tid påstod han M/K havde 2 mil. "lånte" aktier liggende i skuffen han M/K,, ikke lige vidste om skulle i omløb, i sin tid! (MENA var en ihærdig debattør på konkurentens debatside for et par år
10/3 00:43
af Pensionisten
At låne en portion aktier er jo ikke at shorte. Det er jo den mængde af lånte aktier du har solgt, der skal indberettes. Så du kan meget vel have ret i, at de shortere der er i aktien, har adgang til flere, end de har shortet. Men de ændrer ikke på, at indberetningerne udgør den del de har solgt af de lånte aktier.
10/3 00:29
af Pensionisten
Oge, du er meget fokuseret på, at shortede aktier “ ligger i skuffen”. Er det en ide, eller har du en dokumentation herfor?
9/3 18:40
af oge
whale rock capital management, har omkring 12 mil. aktier "i skuffen" - forestil dig de "smider" 3-5 mil. om morgenen, og så køber samme antal inden luk, nu reduceret til langt under åbne kursen - (dog nok, hvis blot ikke i plus), og det skete her i november månedsidste år (omsætning/dag i 3 handels dage ~ 23 mil. og hver dag), det rækker tænder ud og kursen faldt fra ~ 18 til ~ 14 SKR!
9/3 18:22
af oge
forskellen på mig og shorts er at jeg ingen lånte aktier har, så mit udgangspinkt er en investering, hvor i mod shorteren junglerer med lånte antal, og gør derfor ikke værdien op i kroner og øre, men i antal!
9/3 18:20
af oge
OK pensionisten, prøv den har tankegang: Solgt om morgenen til en aktiekurs på 10 SKR og genkøbt inden luk til en femmer? Giver samme antal aktier,efter dagens handel, og en fortjeneste på 5 SKR pr. handlede aktie? Finger er pt IKKE til langvarig investering, den er simpelthen livsfarlig så længe short holder > 1% i antal. Det er så ikke hvad der skete i dag - købte et stort antal i morges men solgte straks eftermed fortjeneste på 0,4 SKR/aktie, rykkede ikke, ja, er en tøsedreng, ved det godt!
9/3 16:33
af Pensionisten
@oge - jeg har fulgt med, og forsøgt at følge din tankegang. Men beklager, for mig er det helt sort snak. Men held og lykke med dine investeringer i Finger :-)
9/3 10:22
af oge
Det her er IKKE et short raid! Det her klemmer short til at returnerer "lånte" aktier! Omvendt hvis den reelle kurs ligge omkring 4-5 SKR så er der stadig langt til bunden! Jeg har tanket noget op her til morgen, hvis ellers nogen har den interesse!
7/3 10:08
af oge
tror at biometriske kort kommer, og når vi nu står overfor en ændring, alene her i DK med indførelsen af mitID i 2021 (inden sommeren 2021), og når tager i betragtning at virkelig store kortadministratorer har godkendt konseptet men fingersftryk (ingen PIN), så er det vel bare at vente! Men vil være med fra "scrats" så skal også havde indkøbt før ordre sættes - og så er short en negativ ukendt spiller!
7/3 10:02
af oge
finger vil flyve op op straks smartcards ordres, vær sikker på det! Irriterende er det dog at med ~ 24 mil. stk. shortede aktier fordelst på "kun" 3 aktører, og jeg så for kort tid siden hvilken skade på kursen der kan gøres ved at kaste 3-4 mil. aktier ud om morgenen og genkøbe samme dag (om eftermiddagen), gentages 3 børsdage i træk og få kursen banket ned med 8-10 SKR (~ 20%), ja så er det IKKE blot at investerer, og glemme aktien, så er aktien farlig, men også i den grad interessant hvis een
7/3 09:56
af oge
tilbage står at finger stadig leverer til mobiltelefonerne, men kun i et moderat antal (kan lige holde skindet på næsen), og det er alt - Samtidig med den udvikling shortes der vildt i finger, og jeg forstod ikke hvorfor kursen blev trynet nedad hver dag i 1/2 år fra 110 til 6 SKR - troede det var shorts alene - men reelt var det fingers bratte stop af omsætning, der stoppede? Her kommer insider viden ind - for det må der havde været! Situationen kan sagtens gentage sig med biometriske smartcard
7/3 09:51
af oge
Ja, pensionisten,jeg kan sagtens følge dig! Jeg sad med samme forstenet tilgang da finger i sin tid passerede ~ 17 SKR (før split med 5 - så reelt 17/5 => 3,4 i dagens kurs), disse 17 SKR vendte først omkring > 550 (550/5 => 110 SKR, i dagens kurs), jeg var med men ikke helhjertet, så først da' jeg troede at nu var kursen stabil (~110) satte jeg større ind? Hele fingers omsætning kuldsejlede over natten, kan alle se nu, alene på grund af plagiater omkring fingers patenter - rigtig lang historie!
6/3 18:08
af Pensionisten
Jeg er af den opfattelse, oge, at du er alt for fokuseret på shorts. Prøv en gang at se på Fingerprints faktiske formåen - en evindelige salme om, at nu sker der noget. Er der sket noget de seneste år...... udover FP’s egne lovprisninger. Nada. Jeg har aldrig været inde i aktien, og kommer det nok heller aldrig. Så investerer jeg hellere i en lille lottokupon, evt. med joker ;-)
6/3 11:40
af oge
Filosofi omkring shorts: Kursen falder (også i dag - nu ~ 12,75 SKR). Hvis biometriske smartcard kommer i ordre så nok som raket op! Derfor, hvis short vil lave penge på den endnu stående beholdning af short's (~ 24 mil. stk), så må, alt andetlige, her komme et raid snart? Kursen ender så måske ~ "på det halve", og så ville jeg mene shorts trækker sig endeligt? Men een ved selvfølgelig aldrig! Ja, ja, har reduceret igen (igen?)!
5/3 11:51
af oge
Finger nede med ~ 3%? Gad lige vide hvornår den stopper? Nok først når får ordre > een mil. modul enheder - og det er jo nok ikke adgngskontrol? Returnerer short sin store mængde (~ 7,5%) til udlånerne, hvis kommer meget nedad? Interessant? oge du debatterer med dig selv! Hallo, hallo er der ingen der ude? Ja, jeg HAR reduceret, men mener finger er en raketaktie, skal blot ha' smartcard som et must blandt forbrugerne? Nyt selvID 2021? Måske så fingeraftryks smartcards?
3/3 10:25
af oge
Lige for at præcisere risikoen for PIN identitets tyveri, som er een til 9999! Så sikkerheden strammes op med en faktor 50, og PIN kode huske'riet, skal så fremover ikke huskes!
3/3 10:19
af oge
tyveri som een til en 1/2 mil., det er da stærke argumenter. Og når først får fast i "adgangskontrollen"? Ja, så kommer betalings kortene!
3/3 10:17
af oge
@Teisfriiis, ja: Finger vil introducere "smartcards" til "adgangs kontrol"! Det betyder at teknologien nu bliver spredt vidt omkring, som jeg ser det? - Dog, der skal være interesse? Er der det? Ja, detville jeg vurdere der godt kunne være! Hver kunde vil dog havde begrænset antal brugere, men at begynde et sted er dog en begyndelse! - Finger benytter også meddelelsen til at præciserer sin overlegenhed i forbindelse med "smartcard"! Nemlig fejl læsning mindre end 3%, og risikoen for identitets -
2/3 20:12
af Teisfriis
Oge, kan du supplere din seneste besked med, hvad du mener om det, der står i linket?
2/3 17:58
af oge
Så mistede finger tålmodigheden, og går parallel med biometriske "smartcard": (link)
28/2 11:29
af oge
Kursen under 13,5 SKR, short omkring 25 mil aktier (under 8%), stadig en rigtig stor del i shorts, men interessen falder vel i takt med kursen? Mulighed for ordre til "smartcard" er vel tættere på en tidligere? For kommer "smartcard"? Ja, det tror jeg da! Den er vel interessant eftersom den nærmer sig en kurs der nok vil komme i opadgående raketfart hvis/når "smartcard" ordres! Ja, jeg har igen "tanket op"!
21/2 11:32
af oge
At 3 mil. aktier er returneret behøver ikke betyde andet end at "låne tiden" er udløbet!
21/2 11:28
af oge
til Esset: Der er taget fra "skuffen" og returneret - stadig ~28 mil. aktier i "skuffen" - aktierne ER IKKE i omløb men ligger klar til at foretage et raid, hvis kursen pludselig fornemmes kan trykkes - se mine indlæg, især 13/01 13:35; troede også tidligere shotet aktier var i omløb, det er shortede aktier IKKE, det giver nemlig ingen relevans til hutige indtjeninger!
20/2 22:50
af Esset
Håber der er grund til at shorterne er begyndt at trække sig ud. Det er dog imponerende at de kan købe over 3.000.000 aktier tilbage næsten uden at aktien stiger. Det er dygtige travere vi har med at gøre.
15/2 12:48
af Helge Larsen/PI-redaktør
ingerprint Cards @FingerprintCard · 23 t Two #Xiaomi phones launched with #biometrics by #Fingerprints! Xiaomi Redmi Note 8T with FPC1511 and Xiaomi POCO X2 launched with FPC1540. #415 Read more: (link)
14/2 11:15
af oge
Omsætningen stopper kursen stiger? Der skal sælges ud højere oppe!
14/2 10:24
af oge
Jeg vil mene tilbagekøb først gøres når kursen er med en difference fra "start til mål" ligger på 2 til 3 SKR? Eller mere, alt efter hvor følsomkursen er!
14/2 10:22
af oge
1/4 time gået og omsat ~1 mil. aktier, kursen nede ~1,5%? Det må nu være åbenlys for ALLE at akkumulerede lånte aktier sælges (og derfor skal genkøbes straks - læs: samme dag)! Det her vil optræde med mellemrum indtil aktien over ganske få (i antal af aktier), "hopper" op (måske 50%?) og bliver der, stabilt! Sker det f.eks. i dag og der er mil. af aktier, der planlagt skal købes tilbage, i dag? Ja, så har short et seriøst problem!
14/2 08:48
af oge
OK, tak - I går blev omsat aktier i et antal ~ 13 mil., i finger! Med ~32 mil. lånte (shortet), betyder det at der lige nu står et betydeligt anal som solgte af lånetageren? Den solgte del SKAL tilbage hos låntageren, opkøbt billigere end solgt - det sker så (håber låntageren), i dag (i morgen, senest vil jeg tro), får nok en til på go da'en her til morgen - passer fint med 13/1 indlæg - sidste "raid" varede 3 handels dage - så måske færdig på tirsdag?
13/2 19:38
af Helge Larsen/PI-redaktør
For gruppemedlemmer er de altid fremme.
13/2 19:38
af Helge Larsen/PI-redaktør
Når ingen benytter chats i 24 timer lukker de automatisk ned.
13/2 19:37
af Helge Larsen/PI-redaktør
Test
21/1 08:30
af Helge Larsen/PI-redaktør
God morgen. :-)
20/1 09:01
af Helge Larsen/PI-redaktør
:-)
18/1 18:55
af Helge Larsen/PI-redaktør
:-)
16/1 12:01
af oge
OK kan se nu ~ 3 mil. omsat? Det ER farligt når stoler på kommercielle oplysninger! Tog omsætningen fra Yahuu Finans - så ikke helt som 13/1 13:35? Så aflyst!
Nyeste Først- Ældste Først   Side 1/48