Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
5/7 16:00
af Helge Larsen/PI-redaktør
Denne Q&A er slut.
5/7 15:59
af Helge Larsen/PI-redaktør
Også god sommer til dig her fra os på ProInvestor.com. :-)
5/7 15:58
af Britt Meelby Jensen
Tak for gode og indsigtsfulde spørgsmål. God sommer til alle. DBH Britt
5/7 15:58
af Helge Larsen/PI-redaktør
Vi har nået alle spørgsmål vi kan nå. Tusinde tak for mange gode og informative svar. Vi ser frem til den næste Q&A efter aflæggelse af regnskabet for Q2.
5/7 15:56
af Britt Meelby Jensen
Det har Zealand opfundet, og vi vurderer, at vi er længst fremme med udviklingen af glucagon til brug i et pumpesystem. De pumper, der er på markedet i dag, er kun til brug med insulin.
5/7 15:55
af Britt Meelby Jensen
Diabetesverdenen har arbejdet med den kunstige bugspytkirtel i mere end tre årtier. Teknologien inden for pumper, algoritmer og glukosemålere har nået et højt niveau, men der mangler et glucagon, der er stabilt i flydende formulering...
5/7 15:55
af Stroka
Jeres partner Beta Bionics "kunstige bugspytkirtel" må have et gigantisk potentiale i tilfælde af succes. Er der andre som arbejder på samme idé?
5/7 15:55
af Britt Meelby Jensen
Vi forventer at kunne starte fase 2b i slutningen af året. Det er et studie, hvor vi tester vores glucagon i en ny og innovativ pumpe fra vores amerikanske partner Beta Bionics. Resultater forventes i andet halvår af 2018.
5/7 15:54
af Britt Meelby Jensen
Mange tak. Vi er rigtig stolte af vores resultater, der bekræfter anvendelsen af dasiglucagon til brug i en pumpe sammen med insulin til behandling af patienter med type 1-diabetes...
5/7 15:53
af Stroka
Tillykke med de gode data i fase 2 A studiet med dasiglukagon. Hvornår starter de fase 2 B og hvor længe forvetes det studie at vare?
5/7 15:53
af Britt Meelby Jensen
Nej. Det er et projekt, som vi kun har planer om at tage videre ind i klinikken, hvis vi finder en interesseret partner, da det vil kræve lange kliniske studier at påvise, at princippet virker hos mennesker.
5/7 15:52
af B.Andersen
Noget nyt omkring GLP-1-Gastrin.
5/7 15:51
af Britt Meelby Jensen
Glepaglutide fase 3 vil sandsynligvis bestå af et eller to 26-ugers studier, og da det er en sjælden sygdom, må vi forvente, at det tager 1-1½ år at rekruttere alle patienter. Mit realistiske bud er, at vi med disse tidslinjer kan have resultater i 2020.
5/7 15:50
af Britt Meelby Jensen
Vi er allerede godt i gang med forberedelserne, herunder med at identificere de bedste centre, så vi forventer at kunne behandle de første patienter i fase 3 (sidste fase) i 2018...
5/7 15:50
af Britt Meelby Jensen
Næste skridt for glepaglutid, vores GLP-2-analog til behandling af korttarmssyndrom, er, at vi skal bearbejde hele datasættet fra fase 2 og herefter sende det ind til de europæiske og amerikanske sundhedsmyndigheder for at få grønt lys til at starte fase 3...
5/7 15:49
af Stroka
Hvor lang tid forventes et fase 3 studie med Glepagtid at vare?
5/7 15:49
af Stroka
Hvornår forventes start af Glepaglutid i fase 3?
5/7 15:49
af Britt Meelby Jensen
Vi evaluerer udrulning af nødpennen marked for marked, med fokus på USA som det største marked. Vi evaluerer forskellige tilgange og partnerskabsmuligheder i forhold til sal g. Vores overvejelser er selv at føre det gennem registrering.
5/7 15:47
af B.Andersen
Hvorledes vil Zealand Pharma klare en en eventuel global udrulning af nødpennen.
5/7 15:46
af Britt Meelby Jensen
Det eksisterende marked var i 2016 på 315 mio. USD. Kun 25% af den anbefalede patientgruppe har et nødkit, og alene i USA er der omkring 3 mio. patienter i målgruppen. Vi forventer, at markedet vil vokse, bl.a. fordi vi kan tilbyde et intuitivt og nemt anvendeligt produkt, som er klar til brug, når det gælder.
5/7 15:45
af B.Andersen
Du har tidligere betegnet markedet for midler mod insulinchok for "underpenetreret". Kan du uddybe dette? Gerne med en kort beskrivelse af situationen på de enkelte store diabetesmarkeder.
5/7 15:45
af Britt Meelby Jensen
Myndighederne i Europa har tilsvarende tidslinier for behandling af ansøgning.
5/7 15:44
af Britt Meelby Jensen
Vi regner med, at godkendelsen af dasiglucagon til anvendelse i en nødpen mod insulinchok hos FDA (de amerikanske sundhedsmyndigheder) vil tage op til 12 måneder. Vi forventer derfor, at patienterne forhåbentlig vil kunne få glæde af nødpennen med dasiglucagon i løbet af 2020...
5/7 15:43
af B.Andersen
Hvor lang tid forventes det at myndighederne skal bruge på eventuel godkendelse af nødpennen i tilfælde af gode fase 3 data?
5/7 15:42
af Britt Meelby Jensen
Vi forventer at have resultater for fase 3-forsøgene i 2018.
5/7 15:42
af B.Andersen
Hvornår forventes Fase 3 afsluttet for nødpennen?
5/7 15:41
af Britt Meelby Jensen
Man kunne forestille sig andre lidelser, f.eks. mave-tarm-lidelser, som også kunne have gavn af behandling med en GLP-2-analog, og det er selvfølgelig også noget, vi kigger på.
5/7 15:41
af Britt Meelby Jensen
GLP-2-behandling har potentiale til at øge tarmens evne til at absorbere næring og væske, og dette er nyttigt for patienter med korttarmssyndrom, som netop har den udfordring, at de ikke kan optage energien fra det, de spiser og drikker...
5/7 15:40
af Stroka
GLP-2-behandlinger ser spændende ud. Hvilke indikationer kan generelt være target for den type behandling - og hvorfor?
5/7 15:39
af Britt Meelby Jensen
Tak for tillægsspørgsmålet. Vi diskuterede meget, hvorvidt vi skulle medtage det i vores pipeline, men vi besluttede at tage det af, indtil vi har truffet en endelig beslutning om næste skridt. Da det ikke er mere end en måneds tid siden, vi fik det tilbage, har vi behov for lidt mere tid til denne beslutning.
5/7 15:39
af Britt Meelby Jensen
Vi er overbevist om, at GLP-2-analoger har et potentiale for patienter, som har kemoinduceret diarré og andre mave-tarm-sygdomme, og vi vil evaluere potentialet og næste skridt i løbet af efteråret...
5/7 15:38
af Jakob440
TIllæg til foregående spørgsmål: Er der ikke der i lægger kræfterne nu? Der mangler information for os investorer på jeres hjemmeside om dette produkt, det er bla. ikke med i jeres produkt pipeline.
5/7 15:38
af Jakob440
Hvad er planen angående produktet Elsiglutid som blev leveret tilbage fra Helsinn
5/7 15:38
af Helge Larsen/PI-redaktør
Godt initiativ.
5/7 15:37
af Britt Meelby Jensen
Vi har inkluderet de ugentlige recepttal ivores virksomhedspræsentation. Den ligger på vores hjemmeside under About Us.
5/7 15:36
af Gordon-gekko
Jeg har et par gange fået tilsendt recepttal / graf for salget af Soliqua. Har i overvejet at offentliggøre salgstallene ugenligt på jeres hjemmeside til stor gavn for små aktionærene ?
5/7 15:36
af Britt Meelby Jensen
Peter Guenter, den øverst ansvarlige for Diabetes i Sanofi forklarede for nyligt deres strategi i en artikel i Børsen. Her fortalte han hvordan det strategisk giver mening at fastholde patienter på Lantus, da type 2 diabetes forværres over tid, og hvor det for mange på et tidspunkt ikke er nok med Lantus alene... og her er det at Soliqua vil være et naturligt næste skridt.
5/7 15:34
af Britt Meelby Jensen
Nej. Vi får royalties af Soliqua som produkt, og det er et præ-mikset produkt af Lantus og GLP-1, så deres dumping af priser har ingen indflydelse på os og vores indtjening...
5/7 15:31
af Vandbæren
har Sanofi dumping af priser på Lantus nogen indflydelse på Zealand Phama?
5/7 15:31
af Britt Meelby Jensen
Det gode ved vores situation er, at vi ikke har omkostninger forbundet med salget af Soliqua og Adlyxin/Lyxumia, så vi har selv fuld kontrol over vores omkostninger, og vi vil altid sørge for at agere med rettidig omhu og disponere til gavn for værdiskabelsen i selskabet og dermed i vores aktionærers interesse.
5/7 15:29
af Britt Meelby Jensen
Vi havde over 400 mio DKK i kassebeholdning med udgangen af marts, og vi forventer øgede indtægter over de næste år, så vi planlægger nøje vores aktiviteter, så vi fastholder en positiv kassebeholdning og et stærkt selskab...
5/7 15:26
af Gordon-gekko
Hvordan står i rent økonomisk, kan det blive nødvendigt med en emission for at forsætte udviklingen af egen pipeline eller forventes Soliqua salget at accelerer i sådan en grad at det ikke bliver nødvendigt ?
5/7 15:25
af Britt Meelby Jensen
når det er sagt, så vil vi stadig lave partnerskaber, hvor det giver bedst mening, så det vil være en evaluering vi laver for hvert enkelt produkt i udvikling.
5/7 15:23
af Britt Meelby Jensen
Vores strategi er at bevare kontrollen selv så langt hen i udviklingen, som det giver mening, og hermed også få en større andel af indtjeningen, end hvis vi indgik tidlige partnerskabsaftaler...
5/7 15:22
af Britt Meelby Jensen
Det afhænger af produktet og indikationen. Jo mindre og mere klart defineret patientgruppen (og behandlergruppen) er, jo nemmere vil det være for os selv at udvikle og kommercialisere produkterne...
5/7 15:20
af Jakob440
Har i tanker om at lave samarbejde med større firmaer med jeres produkter, eller vil i køre det hele fuldt ud?
5/7 15:19
af Britt Meelby Jensen
USA er jo verdens største marked for medicin og der, hvor der er størst potentiale for de produkter, som vi har i udvikling, så derfor har vi stort fokus på dette marked. Samtidig ser vi naturligvis også potentiale i Europa og resten af verden. Ift at starte et kontor i USA vil dette på et tidspunkt være et naturligt næste skridt.
5/7 15:17
af Jakob440
I jeres præsentationer fra bla. kvartal regnskab, lægger i meget fokus på USA angående jeres produkter. Kan huske i snakkede om at i forsøger at være foran med jeres forhåbentlige lancering/er af egne produkter. Der snakker i om at være ovre i USA og fortælle om de måske kommende produkter. Har i tanker om at starte kontor i USA?
5/7 15:16
af Britt Meelby Jensen
Udover royalties (licensindtægter) har vi stadig udestående milepælsindtægter svarende til op til 100 mio. USD, som vi får når det samlede salg har nået et vist niveau.
5/7 15:15
af Britt Meelby Jensen
Ja, det er relateret til salget, hvor vi får 10-12% af det samlede nettosalg. Dette opgøres kvartalsvis, hvor vi får en oversigt fra Sanof. I den forbindelse sender vi en meddelelse ud til markedet...
Nyeste Først- Ældste Først   Side 1/2