Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
14/9 15:06
af Helge Larsen/PI-redaktør
Denne session er afsluttet.
14/9 15:06
af Britt Meelby Jensen
Selv tak og tak for gode spørgsmål!
14/9 15:04
af Helge Larsen/PI-redaktør
Tusinde tak for mange gode og i nformative svar. Vi ser frem til den næste Q&A efter aflæggelse af regnskabet for Q3.
14/9 15:04
af Britt Meelby Jensen
Når det er sagt, så er vores fornemmeste opgave at skabe værdi for vores aktionærer, og det er vi fokuseret på i alt hvad vi gør, og vi ser dette i et bredere perspektiv, end så hurtigt som muligt at nå en postiv bundlinj e.
14/9 15:03
af Britt Meelby Jensen
Vi kunne have en positiv bundlinje i morgen, hvis vi skærer ned på alle vores aktiviteter, da vi ikke har omkostninger forbundet med vores omsætning fra Sanofi. Vores fokus er dog på den vækststrategi, som vi definerede i 2015, og da vi stadig ser mulighed for øget værdiskabelse fra lægemiddelkandidater under udvikling, investerer vi fortsat i disse..
14/9 15:01
af nik_hs1990
Hvornår regner Zealand med at kunne opnå et positivt tal på bundlinjen?
14/9 15:01
af Helge Larsen/PI-redaktør
Et sidste spørgsmål.
14/9 15:00
af Britt Meelby Jensen
Nej, dette er ikke trådt I kræft endnu. Pr 1. juli havde de dækning svarende til 62% af de kommercielt forsikrede patienter og 30% af Medicare. Dette forventes at stige løbende ind i 2018, så det er en længere process, hvor de forskellige sundhedsforsikringer har forskellige processer og tidslinier.
14/9 14:57
af iboge
Er Soliqua kommet på alle tilskudslisterne i USA?.
14/9 14:56
af Britt Meelby Jensen
Det er ikke et kombinationsprodukt, dvs at det ikke kan sammenlignes med Soliqua, og så længe der ikke er insulin på markedet, der tages en gang ugentligt er det ikke muligt at lave som kombinationsprodukt.
14/9 14:56
af Britt Meelby Jensen
Dels tidslinierne, som gør at det ligger nogle år ud i fremtiden før det kan komme på markedet, og dels at det er et GLP-1 projekt, som er det af vores projekter med mindst potentiale på længere sigt..
14/9 14:54
af Britt Meelby Jensen
Vi ser dette som et interessant projekt og som et positivt signal om, at Sanofi investerer i diabetes på lang sigt. To ting gør dog, at vi ikke ser dette som en stor trussel..
14/9 14:52
af B.Andersen
Kan efpeglenatid fra Sanofis koreanske partner Hanmi ikke blive en alvorlig trussel på sigt i flere sammenhænge i forhold til Soliqua?
14/9 14:52
af Britt Meelby Jensen
Vi ser ingen grund til at ændre på denne model, da den er økonomisk fordelagtig og fleksibel, hvilket er vigtigt for os. Det kræver store investeringer at opbygge produktionskapacitet selv, og det giver pt ikke mening for os.
14/9 14:51
af Britt Meelby Jensen
Godt spørgsmål, da vi ikke har talt så meget om produktionen eksternt. Vi har fokus på forskning og udvikling internt, og arbejder med kompetente veletablerede CMO’s (kontrakt manufactureres), som lever af at producere lægemidler for pharma-selskaber...
14/9 14:49
af nik_hs1990
Du har tidligere meddelt Britt at jeres strategi fremadrettet er, at føre jeres egne produkter så langt mod markedet som muligt. Men hvad med produktionen i forhold til dette i så fald, regner Zealand selv med at opbygge produktions kapacitet til produkter der evt. kan sælge for flere 100 millioner af dollars årligt i fremtiden?
14/9 14:49
af Britt Meelby Jensen
Det kigger vi på i øjeblikket. Der er flere mulige indikationer, som er interessante og kan passe godt ind i vores portefølje, blandt andet mave-tarm-relaterede sygdomme.. Og så tror vi stadig på potentialet inden for kemoinduceret diarré.
14/9 14:46
af B.Andersen
Hvilke indikationer kan elsigutid bruges til udover til diarrré efter kemo?
14/9 14:46
af Britt Meelby Jensen
For os betyder det to vigtige ting: Dels at vi er fri til at udvikle produkter indenfor kræft-relaterede indikationer, og dels at vi har en yderligere GLP-2 kandidat, som vi har fuld ejerskab af. Vi er i gang med at evaluere hvad der er den bedste vej frem for dette projekt.
14/9 14:45
af Britt Meelby Jensen
Helsinn opnåede i 2016 ikke statistisk signifikante resultater i fase 2b studiet til behanding af kemoinduceret diaré. Herefter arbejdede de videre for at designe nye studier, men en intern prioritering hos dem, kombineret med en tidsbaseret finansiel milepælsbetaling til os gjorde, at de valgte ikke at fortsætte udviklingen af elsiglutid..
14/9 14:43
af B.Andersen
Hvad gik galt med Helsinn og elsiglutid?
14/9 14:43
af Britt Meelby Jensen
Dette er indtil videre fortrolig, men jeg kan sige, at det ikke er et samarbejde, som inkluderer en større omkostning for os, og der er ingen ”up front” betaling inkluderet.
14/9 14:42
af B.Andersen
Hvilken økonomi er der i aftalen med Orbid Discovery. Skal Zealand Pharma evt. betale royaltyes, hvis man ender i klinikken?
14/9 14:41
af Britt Meelby Jensen
I samarbejdet med Orbit Discovery arbejder vi fokuseret på identificere lægemiddelkandidater og er indtil videre meget optimistiske, men det er stadig alt for tidligt at spå om dette lykkes, da samarbejdet lige er startet op.
14/9 14:40
af Britt Meelby Jensen
Vi har meget fokus på at indgå samarbejder med partnere som kan bringer os ny viden og indsigt således at vi kan udvikle nye banebrydende lægemiddelkandidater..
14/9 14:38
af Jakob440
Hvad kan samarbejdet med Orbit Discovery bidrage på længere sigt?
14/9 14:37
af Britt Meelby Jensen
De data som Sanofi har publiceret på EASD er fra studier mod Lantus, dvs at Xultophy ikke er inkluderet og derfor kan jeg ikke sammenligne her. Der er pt ikke kørt studier der sammenligner Soliqua og Xultophy op mod hinanden.
14/9 14:37
af B.Andersen
Der er kommet nye flotte data på Soliqua på EASD. Kan du uddybe omkring disse. Er data bedre end dem fra Novos Xultophy?
14/9 14:36
af Britt Meelby Jensen
Vi følger nøje på alle analytiker-estimater og kan konstatere, at der stadig er meget stor variation mellem de forskellige analytikeres estimater. Det er for tidligt i lanceringsfasen at spå om, hvem der har ret. Vi ser stadig at Sanofi ligger mange ressourcer bag produktet og har stadig stor tiltro til produktet og det fremtidige salg.
14/9 14:35
af Britt Meelby Jensen
Sanofi ikke guider på salg og derfor kan vi desværre heller ikke gøre det, da Sanofi er 100% ansvarlig for kommercialiseringen. Internt arbejder vi med forskellige scenarier til løbende at styre vores finansielle situation bedst muligt..
14/9 14:32
af JohnW
Læs hele historien på borsen.dk: (link) "Jefferies skærer sit topsalgsestimat for Soliqua, der markedsføres af franske Sanofi, til 700 mio. dollar fra 2300 mio. dollar." Hvordan ser jeres topsalgsestimater ud i forhold til tidligere?
14/9 14:32
af Britt Meelby Jensen
Derudover følger vi recepttal, som er offentlig tilgængelige (mod betaling) hver uge fra uafhængige kilder, og disse data bliver opdateret i vores seneste virksomhedspræsentation, som altid er tilgængelig på vores data hjemmeside (under ”about us”).
14/9 14:31
af Britt Meelby Jensen
Sanofi rapporterer salgstal kvartalsvist og vi informerer i en pressemeddelelse om disse straks efter offentliggørelsen..
14/9 14:30
af B.Andersen
Sanofi offentliggør løbende salgstal på Soliqua. Er der noget med at Zealand Pharma lægger disse ud jeres hjemmeside?
14/9 14:29
af Britt Meelby Jensen
Suliqua blev lanceret i Holland i Maj, og vi forventer først at de store europæiske lande lancerer produktet i første halvdel af 2018, når forhandlingerne er afsluttet. Vi er meget optimistiske omkring salget i Europa, hvor produktet har fået en meget bred indikation i indlægssedlen.
14/9 14:28
af Britt Meelby Jensen
Suliqua (som det staves i Europa) blev godkendt i Januar i Europa, og lige nu pågår de lokale forhandlinger om priser og tilskud i de enkelte lande..
14/9 14:25
af Stroka
Salget af Soliqua steg i Europa i andet kvartal. Hvilke lande trækker læsset og hvorfor?
14/9 14:25
af Britt Meelby Jensen
Det gør vi på en videnskablig konference, Aspen, som foregår i Las Vegas den 22-25 januar 2018
14/9 14:24
af Jakob440
Hvornår fremlægger i de fulde resultater fra forsøget med Gleplagutide?
14/9 14:24
af Britt Meelby Jensen
Det var alt til det dpørgsmål
14/9 14:21
af Britt Meelby Jensen
Endelig har vi præklinsike projekter, som vi ikke taler så meget om eksternt, men hvor vi specielt er meget begejstret for et, som har potentiale til at starte klinisk udvikling næste år..
14/9 14:21
af Britt Meelby Jensen
Vi har to fase 1 programmer under to samarbejder med Boehringer Ingelheim til behandling af fedme og/eller diabetes. Disse har begge vist meget stærke vægttabs-resultater i prækliniske studier, så det ser vi frem til at teste i klinikken. Derudover skal nævnes at Boehringer afholder alle omkostninger til disse to programmer..
14/9 14:18
af Britt Meelby Jensen
Ja. Udover vores to markedsførte produkter, i samarbejdet med Sanofi, har vi et fase 3 program, en glucakon-pen til insulin-chok; vi har en GLP-2 analog til behandling af korttarmssyndrom, som er på vej i fase 3, og så har vi to fase 2 programmer med glukagon til brug i en pumpe, til hhv. type 1 diabetes og en sjælden sygdom ”congenital hyperinsulism”..
14/9 14:16
af Helge Larsen/PI-redaktør
Kan du give hos en samlet opdatering på jeres pipeline?
14/9 14:16
af Britt Meelby Jensen
Endelig er vi blevet mere attraktive for en større andel af amerikanske investorer end vi var med vores danske notering, da mange amerikanske fonde har begrænset mandat ift at investere udenfor USA.
14/9 14:14
af Britt Meelby Jensen
Vi er meget glade for resultatet af børsnoteringen i USA! Den var kraftig overtegnet og udover det finansielle, har vi fået nye tunge amerikanske aktionærer, som er førende inden for investering i life science. Samtidig har vi fået analysedækning af fire amerikanske banker, som er med til at øge synligheden på det store amerikanske marked..
14/9 14:12
af Stroka
Børsnoteringen i USA ligner en pæn succes. Hvad betyder det for Zealand Pharma fremadrettet?
14/9 14:11
af Britt Meelby Jensen
Det kan vi ikke præcist sige, da vi kun offentliggør finansielle data kvartalsvis og børsnoteringen fandt sted i Q3 (August). Det jeg kan sige er, at vi havde en kassebeholdning på DKK 308 millioner den 30. Juni, og at vi rejste DKK 566 milioner brutto i forbindelsen med børsnoteringen.
14/9 14:09
af Helge Larsen/PI-redaktør
Hvordan ser balancen ud efter børsnoteringen i USA?
14/9 14:09
af Britt Meelby Jensen
Vi fastholder vores guidance på DKK 100 millioner i milepælsindtægter (som er bekræftet) og omkostninger på DKK 390-410 millioner. Herudover har vi også licensindtægter fra produkterne i samarbejde med Sanofi, men da Sanofi ikke guider på omsætningen, kan vi desværre heller ikke guide på den del.
Nyeste Først- Ældste Først   Side 1/2