Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dong: Siemens ind som medejer af havmølle-installatør (Opd.)

29-06-10 kl. 29/6 2010 08:19 | Vestas Wind Systems 572,50 (+1,60%)

Siemens bliver ny aktionær i selskabet A2SEA og kommer til at sidde på en ejerandel på 49 pct. Selskabet er leverandør af installationsservices til opførelsen af havmølleparker, oplyser Dong i en meddelelse.

Tegningsbeløbet, som Siemens skal betale for de nye aktier i A2SEA, er omkring 860 mio. kr., som vil blive betalt i to rater i 2010 og 2011.

- Det danske energiselskab Dong Energy vil fortsat være hovedaktionær i selskabet. A2SEA har hjemme i Fredericia og beskæftiger omkring 200 personer. Siemens' mål med engagementet i A2SEA er at fremskynde industrialiseringen af offshore vindkraft. A2SEA vil nu se på mulighederne for at udvide dets installationskapacitet, skriver Dong i meddelelsen.

Salget til Siemens ændrer ikke Dong Energy's tidligere udmeldte forventninger til det finansielle resultat for regnskabsåret 2010 eller det udmeldte forventede investeringsniveau.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar


Kursinfo - Vestas Wind Systems

RELATEREDE NYHEDER