Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Vestfyns Bank vil åbne filial i Odense

24-05-11 kl. 24/5 2011 05:59 | Vestfyns Bank 840,00 (0,00%) | Amagerbanken 5,00 (+3,52%)

Vestfyns Bank, der har hovedsæde i Assens, har planer om at etablere sig i Odense med bankens ottende filial. Det fremgår af en meddelelse fra banken.

- Odense er med knap 200.000 indbyggere og et stort erhvervsmarked et særdeles interessant marked for en finansiel virksomhed som vores, og vi tror på, at vi med vores værdier og fynske rødder også vil kunne appellere til den odenseanske befolkning. De aktuelle markedsforhold på Fyn har naturligvis skærpet vores interesse for timing af en etablering i Odense, udtaler bankdirektør Arne Jakobsen.

Som et udtryk for ønsket om at komme tættere på odenseanerne, bød Vestfyns Bank på overtagelse af Amagerbankens filial i Odense, men Finansiel Stabilitet, der havde sat Amagerbanken til salg, valgte en løsning med et samlet salg af Amagerbankens aktiviteter til færøske Bank Nordik. Derfor søger Vestfyns Bank nu andre veje til etablering i Odense.

I første omgang søger banken efter medarbejdere til den eventuelle etablering i Odense, fremgår det af meddelelsen fra Vestfyns Bank.

Henning Nielsen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Vestfyns Bank

PRIS 840,00
ÆNDRING 0,00 (0,00%)
ÅBEN 840,00
SIDSTE LUK 0,00
DEBAT Blandet banker - 1. del.
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER