Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Exiqon/Jyske: Opkøbskandidat og en god aktieinvestering

15-06-11 kl. 15/6 2011 06:50 | Exiqon 17,80 (0,00%)

Exiqons diagnostiske produkter har et solidt vækstpotentiale. Det vurderer Jyske Bank, der har indledt dækning af aktien med anbefalingen "køb" og kursmålet 18 kr.

- Vi vurderer, at Exiqon er en god investering, da selskabets solide vækstpotentiale ikke er reflekteret i den nuværende aktiekurs. Efter vores vurdering overser markedet Exiqons solide vækstmuligheder i Life Science-forretningen, hvor selskabet allerede har produkter på markedet, som har vist en stærk vækst, vurderer senioranalytiker Frank Hørning Andersen.

Han ser gode muligheder for kursstigninger, når markedet får øjnene op for potentialet i Exiqons diagnostiske pipeline, hvorfra der ventes produktlanceringer i de kommende tre år.

- Endeligt ser vi gode muligheder for opjustering af vores estimater i forbindelse med den potentielle udvidelse af sortimentet af produkter til også at omfatte de nye biologier. Den lave værdiansættelse kombineret med de gode vækstmuligheder og den unikke LNA teknologi gør, at Exiqon efter vores vurdering er opkøbskandidat, hedder det i analysen.

Aktien i Exiqon sluttede tirsdag i kurs 11,8.

Jyske Bank har sat et kursmål på aktien på 18 kr

Jakob Dalskov +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Exiqon

RELATEREDE NYHEDER