Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas: Kinesisk vindsatsning i fare

07-07-11 kl. 7/7 2011 10:54 | Vestas Wind Systems 572,50 (+1,60%)

Kina overvejer at holde igen med den planlagte støtte til syv nye strategiske industrier, heriblandt vindenergi. Det skriver Reuters på baggrund af anonyme kinesiske embedsfolk.

Den kinesiske regering har ellers afsat 1500 mia. dollar over de næste fem år, men korruptionsskandaler inden for højhastighedstoge og frygt for overkapacitet i vindmøllesektoren får nu de kinesiske politikere til at overveje investeringen.

En analytiker ved BOCI Research i Hongkong vurderer over for Reuters, at dette kan ende som en positiv nyhed for kinesiske spillere som Goldwind, da mindre offentlig investering højst sandsynligt vil føre til konsolidering.

Bertil Barkholt Fruelund +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
troldmanden, 7/7 2011 11:31
konsolidering i Kina vil være super super godt. Så kan vi få taget en masse overkapacitet ud af marked. Så go go konsolidering

newbie, 7/7 2011 14:41
Tak for din vinkel Troldmand, som jo også kan tolkes positivt for Vestas.

Når man ser overskriften: "Vestas: Kinesisk vindsatsning i fare"... Jeg troede faktisk lige, at det var helt galt for vestas, men alle nyheder skal da bare havde en negativ vestasvinkel på for tiden.


troldmanden, 7/7 2011 15:30
Hvis det kinesiske marked skrumper så mvil Vestas alt andet lige også blive mærket af det. Så på den måde er det negativt. Jeg mener dog det er endnu mere vigtigt at få en MEGET kraftig konsolidering i gang og for alvor ryddet op i den store jungel af ca 80 kinesiske vindmølle producenter. De førende producenter begynder så småt at have en ok kvalitet. Men den store underskov er rene bambus producenter som skader branchen llangt mere end de gavner.Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar


Kursinfo - Vestas Wind Systems

RELATEREDE NYHEDER